reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
MAMO SOWKO sliczne zdjecia jeszcze raz gratuluje:-) i zycze wszystkiego dobrego!
AGNIESIAK trzymam kciuki za rozmowe:tak:

Ale duzo napisalyscie przez te pare dni co mnie nie bylo:szok: ale nadrobilam zaleglosci;-) u nie taka pogoda,ze szkoda gadac choc tak na prawde nie jest mi zal bo ide na 14 do pracy i bede siedziec w murach do 22:sorry:czekam na weekendzik,bo mamy i odpust i festyn i moze jakis grill sie zrobi:-)oby tylko byla pogoda!milego dnia dziewczyny

Witam sie z ranca...

huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lewy pecherzyk 15mm prawy zatrzymal sie na 9mm od poniedzialku.. jestem zadowolona z lewego... :happy:

To Nektarynko ładnie. Aby dalej rósł.

A w ogóle to Dzień Dobry:-D

Za nami ciężka noc. Burza a raczej burze tak mniej więcej od 1 w nocy już do jasna. Lało do 7 rano. A grzmiało tak, że aż okna - plastiki drżały.

reklama
sama już nie wiem..

jak z tą owulka jest.. chyba kupie sobie testy owulacyjne:tak::biggrin2:
U mnie brak tempki więc @ zawita..:-(ale to nic niech szybko przychodzi i staranka ciągniemy dalej:-D
A może któras z Was miala znajomą, ktora nie miała podwyższonej tempki a była w ciązy..eh:sorry2:
A czy możliwe byłoby zajście w ciąże teraz? Tzn w 26dc? chyba nie:-D Bo my ostatnio z M fikamy codziennie ale już przeciez nieplodne dni bo przed @..:biggrin2:

tempa w ciazy to indywidualna sprawa jedne maja 36,6 i sa w ciazy bo wczesniej mialy 36,3 ciagle a inne powyzej 37...Ja nim zasfasolkowalam kazdy cykl po owu mialam powyzej 37...a kiedy sie pojawila fasolka to 36,8-37 (nizsza niz zwykle) ale moja podstawowa tempka to 36,6 wiec byla i tak podwyzszona....co do zajscia w ciaze 26 dc mozna o ile przesunie sie owu i sa dziewczyny u nas z taka sytuacja ze myslaly ze im sie spoznia a testy negatywne byly, potem pozytywne a u gina sie dowiaduja ze nie 5 tyg ale np 4 bo owu byla tydzien pozniej...ale to zadkosci a w dni nieplodne nie mozna zajsc :) jajeczko zdolne do zaplodnienia 6h a zyje 12 chyba :-)
No proszę z brzuszkiem można wiele wskórać:-)
mozna mozna ale i odwrotnie tez :-) mi sie bezczelnie np wpychaja w kolejke baby choc wczoraj pierwszy raz odkad jestem w ciazy juz prawie 7 mc spotkalam sie z uprzejmoscia i obsluzono mnie bo bylam 2w1 mimo iz zamkniety sklep bo dostawa :-) ale to zaaadkosc, w laboratorium nie mam co liczyc, w autobusach tez :-)
Dziewczynki jestem noga w odczytywaniu wykresów tampki i badaniu szyjki więc mam pytanie jak wygląda szyjka w czsie ciązy a jak przed okresem bo ja mam teraz uniesioną i średnio miękką otwartą?
u mnie szyjka pare dni przed @ byla wysoko twarda zamknieta jak miala przyjsc @ zaczela sie obnizac mieknosc i otwierac to juz wiedzialam...W ciazy szyjka w sumie taka sama z ta roznica ze jest zamknieta...U mnie byla srednio wysoko, zamknieta ale b. rozpulchniona, nie twarda ale napeczniala...inna :-)
Chyba się za bardzo nakręciłam tym brakiem @.
nie ma co sie nakrecac kochana bo tu byly dziewczyny co mialy 51 dniowe cykle i fasolki nie bylo, testy negatywne...bety negatywne, w wiekszosci przypadkow nie pekal pecherzyk i robila sie torbiel badz cos tam i moze i z tydzien dwa sie spozniac trza isc do gina i wziac na wywolanie...Najlepiej zrobic bete prawde powie jak nie zrobiona bedzie za wczesnie czyli tak min 12 dpo...czasem 10...bywa ze testy klamia ale to wtedy jak sie przesunie owu, pisalam o tym wczesniej ze dziewczyna tak miala i myslala ze jej sie spoznia @ a tu dopiero owu byla bo poszla do gina i jej powiedzial ze swiezo po owu

Kochane ja już po M jak miłośc a teraz uciekam do lóżeczka:tak:
Wiecie co.. mi sie teraz przypomnialo, że ja ta poranna tempke to dziś przed 5 rana mierzyłam a jak pierwszy raz mierzona była o 7 to wyszła 37..
godzina pomiaru musi byc codziennie ta sama?

:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
absolutnie o tej samej porze, kazde 30 min w ta czy w ta i trzeba dodac albo odjac :-)0,05 stopnia i max mozna chyba o 10 rano najpozniej :-)

Dzień dobry !!:-)

U nas pogoda taka średnia, niby cieplo ale jakoś jeszcze słonce nie za bardzo chce się pokazac..
Już nie bede tu pisac o mojej tempce bo jak napisze na każdym wątku to ktos może się przyczepic, że wszedzie to samo pisze:-D
Albo napisze: 36,75 więc żadna rewela:laugh2:
Mężuś już na balkonie na papierosku:tak:Kawka mu stygnie. ja zaraz się myję i będe czekac na 10.. mam wtedy autobus do miejscowości obok gdzie na 11 mam rozmowe kwalifikacyjna w sprawie pracy. Ale mi się nie chce tam jechac, masakra.:-D
trzymam kciuki :-)
Dzień Doberek:-)
Ej no troszkę optymizmu Agniesiu! Może akurat to Twój szczęśliwy dzień i dostaniesz tą pracę:-). A tak poważnie to nie ma co za długo w domku siedzieć bo można przerodzić się w kurę domową. Znam to z doświadczenia i za żadne skarby świata nie chciałabym całe życie siedzieć w domu. Człowiek się wtedy mimo wszystko zaniedbuje i traci kontakt z ludźmi.;-)

Miłego dnia. Ja zaraz do pracy zmykam tzn na 10 więc jeszcze troszkę czasu mi zostało.

skad ja to znam, siedze 3 mc i dostaje kreciolka pierdolca ale coz czego sie nie robi dla dzidzi, do pracy b. bym chciala wrocic ale nie mam gdzie :-)

Do góry