reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
ŻONA_SÓWKA - piekne zdjęcia ))
Dziękuję przyszła_mamusiu widzę, że już masz dla mnie nowy nick
Dziękuję przyszła_mamusiu widzę, że już masz dla mnie nowy nick
a co...jak szaleć to szaleć...to taki prezent na nowej drodze zycia
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
a co...jak szaleć to szaleć...to taki prezent na nowej drodze zycia
W takim razie dziękuję:-);-)
Justys84
Fanka BB :)
MAMO SOWKO sliczne zdjecia jeszcze raz gratuluje:-) i zycze wszystkiego dobrego!
AGNIESIAK trzymam kciuki za rozmowe
Ale duzo napisalyscie przez te pare dni co mnie nie bylo ale nadrobilam zaleglosci;-) u nie taka pogoda,ze szkoda gadac choc tak na prawde nie jest mi zal bo ide na 14 do pracy i bede siedziec w murach do 22czekam na weekendzik,bo mamy i odpust i festyn i moze jakis grill sie zrobi:-)oby tylko byla pogoda!milego dnia dziewczyny
AGNIESIAK trzymam kciuki za rozmowe
Ale duzo napisalyscie przez te pare dni co mnie nie bylo ale nadrobilam zaleglosci;-) u nie taka pogoda,ze szkoda gadac choc tak na prawde nie jest mi zal bo ide na 14 do pracy i bede siedziec w murach do 22czekam na weekendzik,bo mamy i odpust i festyn i moze jakis grill sie zrobi:-)oby tylko byla pogoda!milego dnia dziewczyny
Nektarynka
Fanka BB :)
Witam sie z ranca...
huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lewy pecherzyk 15mm prawy zatrzymal sie na 9mm od poniedzialku.. jestem zadowolona z lewego...
huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lewy pecherzyk 15mm prawy zatrzymal sie na 9mm od poniedzialku.. jestem zadowolona z lewego...
reklama
tempa w ciazy to indywidualna sprawa jedne maja 36,6 i sa w ciazy bo wczesniej mialy 36,3 ciagle a inne powyzej 37...Ja nim zasfasolkowalam kazdy cykl po owu mialam powyzej 37...a kiedy sie pojawila fasolka to 36,8-37 (nizsza niz zwykle) ale moja podstawowa tempka to 36,6 wiec byla i tak podwyzszona....co do zajscia w ciaze 26 dc mozna o ile przesunie sie owu i sa dziewczyny u nas z taka sytuacja ze myslaly ze im sie spoznia a testy negatywne byly, potem pozytywne a u gina sie dowiaduja ze nie 5 tyg ale np 4 bo owu byla tydzien pozniej...ale to zadkosci a w dni nieplodne nie mozna zajsc jajeczko zdolne do zaplodnienia 6h a zyje 12 chyba :-)sama już nie wiem..
jak z tą owulka jest.. chyba kupie sobie testy owulacyjne
U mnie brak tempki więc @ zawita..:-(ale to nic niech szybko przychodzi i staranka ciągniemy dalej
A może któras z Was miala znajomą, ktora nie miała podwyższonej tempki a była w ciązy..eh
A czy możliwe byłoby zajście w ciąże teraz? Tzn w 26dc? chyba nie Bo my ostatnio z M fikamy codziennie ale już przeciez nieplodne dni bo przed @..
mozna mozna ale i odwrotnie tez :-) mi sie bezczelnie np wpychaja w kolejke baby choc wczoraj pierwszy raz odkad jestem w ciazy juz prawie 7 mc spotkalam sie z uprzejmoscia i obsluzono mnie bo bylam 2w1 mimo iz zamkniety sklep bo dostawa :-) ale to zaaadkosc, w laboratorium nie mam co liczyc, w autobusach tez :-)No proszę z brzuszkiem można wiele wskórać:-)
u mnie szyjka pare dni przed @ byla wysoko twarda zamknieta jak miala przyjsc @ zaczela sie obnizac mieknosc i otwierac to juz wiedzialam...W ciazy szyjka w sumie taka sama z ta roznica ze jest zamknieta...U mnie byla srednio wysoko, zamknieta ale b. rozpulchniona, nie twarda ale napeczniala...inna :-)Dziewczynki jestem noga w odczytywaniu wykresów tampki i badaniu szyjki więc mam pytanie jak wygląda szyjka w czsie ciązy a jak przed okresem bo ja mam teraz uniesioną i średnio miękką otwartą?
nie ma co sie nakrecac kochana bo tu byly dziewczyny co mialy 51 dniowe cykle i fasolki nie bylo, testy negatywne...bety negatywne, w wiekszosci przypadkow nie pekal pecherzyk i robila sie torbiel badz cos tam i moze i z tydzien dwa sie spozniac trza isc do gina i wziac na wywolanie...Najlepiej zrobic bete prawde powie jak nie zrobiona bedzie za wczesnie czyli tak min 12 dpo...czasem 10...bywa ze testy klamia ale to wtedy jak sie przesunie owu, pisalam o tym wczesniej ze dziewczyna tak miala i myslala ze jej sie spoznia @ a tu dopiero owu byla bo poszla do gina i jej powiedzial ze swiezo po owuChyba się za bardzo nakręciłam tym brakiem @.
absolutnie o tej samej porze, kazde 30 min w ta czy w ta i trzeba dodac albo odjac :-)0,05 stopnia i max mozna chyba o 10 rano najpozniej :-)Kochane ja już po M jak miłośc a teraz uciekam do lóżeczka
Wiecie co.. mi sie teraz przypomnialo, że ja ta poranna tempke to dziś przed 5 rana mierzyłam a jak pierwszy raz mierzona była o 7 to wyszła 37..
godzina pomiaru musi byc codziennie ta sama?
trzymam kciuki :-)Dzień dobry !!:-)
U nas pogoda taka średnia, niby cieplo ale jakoś jeszcze słonce nie za bardzo chce się pokazac..
Już nie bede tu pisac o mojej tempce bo jak napisze na każdym wątku to ktos może się przyczepic, że wszedzie to samo pisze
Albo napisze: 36,75 więc żadna rewela
Mężuś już na balkonie na papieroskuKawka mu stygnie. ja zaraz się myję i będe czekac na 10.. mam wtedy autobus do miejscowości obok gdzie na 11 mam rozmowe kwalifikacyjna w sprawie pracy. Ale mi się nie chce tam jechac, masakra.
Dzień Doberek:-)
Ej no troszkę optymizmu Agniesiu! Może akurat to Twój szczęśliwy dzień i dostaniesz tą pracę:-). A tak poważnie to nie ma co za długo w domku siedzieć bo można przerodzić się w kurę domową. Znam to z doświadczenia i za żadne skarby świata nie chciałabym całe życie siedzieć w domu. Człowiek się wtedy mimo wszystko zaniedbuje i traci kontakt z ludźmi.;-)
Miłego dnia. Ja zaraz do pracy zmykam tzn na 10 więc jeszcze troszkę czasu mi zostało.
skad ja to znam, siedze 3 mc i dostaje kreciolka pierdolca ale coz czego sie nie robi dla dzidzi, do pracy b. bym chciala wrocic ale nie mam gdzie :-)
Podziel się: