reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Nektarynko może masz rację. Dam sobie spokój i poczekam do wizyty. Ale naprawdę męczy mnie już ta niepewność ( bo mimo wszystko nadzieja jeszcze jest).

pisze ci jak jest abys sie nie napalala bo potem placz i zgrzytanie zebow tylko pozostaje.. lepiej sie milo rozczarowac nizeli niemilo..

Dzień dobry !!:-)
U nas pogoda taka średnia, niby cieplo ale jakoś jeszcze słonce nie za bardzo chce się pokazac..
Już nie bede tu pisac o mojej tempce bo jak napisze na każdym wątku to ktos może się przyczepic, że wszedzie to samo pisze:-D
Albo napisze: 36,75 więc żadna rewela:laugh2:
Mężuś już na balkonie na papierosku:tak:Kawka mu stygnie. ja zaraz się myję i będe czekac na 10.. mam wtedy autobus do miejscowości obok gdzie na 11 mam rozmowe kwalifikacyjna w sprawie pracy. Ale mi się nie chce tam jechac, masakra.:-D

reklama
Dzień dobry !!:-)
U nas pogoda taka średnia, niby cieplo ale jakoś jeszcze słonce nie za bardzo chce się pokazac..
Już nie bede tu pisac o mojej tempce bo jak napisze na każdym wątku to ktos może się przyczepic, że wszedzie to samo pisze:-D
Albo napisze: 36,75 więc żadna rewela:laugh2:
Mężuś już na balkonie na papierosku:tak:Kawka mu stygnie. ja zaraz się myję i będe czekac na 10.. mam wtedy autobus do miejscowości obok gdzie na 11 mam rozmowe kwalifikacyjna w sprawie pracy. Ale mi się nie chce tam jechac, masakra.:-D

Dzień Doberek:-)
Ej no troszkę optymizmu Agniesiu! Może akurat to Twój szczęśliwy dzień i dostaniesz tą pracę:-). A tak poważnie to nie ma co za długo w domku siedzieć bo można przerodzić się w kurę domową. Znam to z doświadczenia i za żadne skarby świata nie chciałabym całe życie siedzieć w domu. Człowiek się wtedy mimo wszystko zaniedbuje i traci kontakt z ludźmi.;-)

Miłego dnia. Ja zaraz do pracy zmykam tzn na 10 więc jeszcze troszkę czasu mi zostało.

Do góry