reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dzień Doberek:-)
Ej no troszkę optymizmu Agniesiu! Może akurat to Twój szczęśliwy dzień i dostaniesz tą pracę:-). A tak poważnie to nie ma co za długo w domku siedzieć bo można przerodzić się w kurę domową. Znam to z doświadczenia i za żadne skarby świata nie chciałabym całe życie siedzieć w domu. Człowiek się wtedy mimo wszystko zaniedbuje i traci kontakt z ludźmi.;-)

Miłego dnia. Ja zaraz do pracy zmykam tzn na 10 więc jeszcze troszkę czasu mi zostało.

Wiem, wiem Kochana:tak::-)
Marzy juz mi się praca:tak:
Zobaczymy, wyniki rekrutacji będą wywieszone parę dni po rozmowie.
Ale Ci dobrze.. na 10:-D Ja jakby mnie przyjeli to od 7:30 do 15:30:tak::-)

reklama
Wiem, wiem Kochana:tak::-)
Marzy juz mi się praca:tak:
Zobaczymy, wyniki rekrutacji będą wywieszone parę dni po rozmowie.
Ale Ci dobrze.. na 10:-D Ja jakby mnie przyjeli to od 7:30 do 15:30:tak::-)

No tak tylko, że ja chwilowo zastępuję koleżankę na stoisku kosmetycznym w Carrefurze i pracuję albo od 10 do 15 albo od 15 do 21 tak więc sama widzisz że godziny pracy są różne.:-)

No tak tylko, że ja chwilowo zastępuję koleżankę na stoisku kosmetycznym w Carrefurze i pracuję albo od 10 do 15 albo od 15 do 21 tak więc sama widzisz że godziny pracy są różne.:-)

Rozumiem. Ja jak pracowałam w firmie gdzie produkują obudowy do telewizorów to pracowałam na dwie zmiany. Od 6 do 14 albo od 14 do 22. Doliczając godzinny dojazd do pracy to ta druga zmiana byla do dupy:-D

Rozumiem. Ja jak pracowałam w firmie gdzie produkują obudowy do telewizorów to pracowałam na dwie zmiany. Od 6 do 14 albo od 14 do 22. Doliczając godzinny dojazd do pracy to ta druga zmiana byla do dupy:-D

Przez krótki czas pracowałam tak jak ty tylko, że jeszcze była jedna zmiana od22 do 6 rano ale to nie dla mnie taka robota. Zresztą zawsze marzyło mi się własne przedszkole lub studio wizażu. Mam wykształcenie pedagogiczne właśnie z zakresu wychowawstwa no i bardzo lubię robić makijaż sobie i koleżankom ale nie mam żadnego papierka. Wiesz taki samouk. Może kiedyś mi się takie marzenie spełni.:-)

Przez krótki czas pracowałam tak jak ty tylko, że jeszcze była jedna zmiana od22 do 6 rano ale to nie dla mnie taka robota. Zresztą zawsze marzyło mi się własne przedszkole lub studio wizażu. Mam wykształcenie pedagogiczne właśnie z zakresu wychowawstwa no i bardzo lubię robić makijaż sobie i koleżankom ale nie mam żadnego papierka. Wiesz taki samouk. Może kiedyś mi się takie marzenie spełni.:-)
Tez mam pedagogiczne wyksztalcenie:-D
No w tamtej pracy tez była taka zmiana od 22 do 6 ale mnie nie obejmowała:tak:
A marzenia się spełniają kochana:tak::-)

Mamo Sówko - cudne zdjęcia :-) Wypocznij na Krecie - a na jak długo lecicie?

Kochana oczywiście, że odpoczniemy:-) no i będziemy też działać:-D lecimy na dwa tygodnie wracamy 11 czerwca w Boże Ciało:tak:

Mamo Sówko zdjęcia cudowne:tak:
Sóweczko, ślicznie wyglądaliście. Aż się łezka zakręciła w oku.
Jeszcze raz gratulacje.

Dziękuję kochane:-) Niunia gratuluję pracy:-D

Dzień dobry !!:-)
U nas pogoda taka średnia, niby cieplo ale jakoś jeszcze słonce nie za bardzo chce się pokazac..
Już nie bede tu pisac o mojej tempce bo jak napisze na każdym wątku to ktos może się przyczepic, że wszedzie to samo pisze:-D
Albo napisze: 36,75 więc żadna rewela:laugh2:
Mężuś już na balkonie na papierosku:tak:Kawka mu stygnie. ja zaraz się myję i będe czekac na 10.. mam wtedy autobus do miejscowości obok gdzie na 11 mam rozmowe kwalifikacyjna w sprawie pracy. Ale mi się nie chce tam jechac, masakra.:-D

Kochana u nas jakiś masakryczny deszcz i wichura, ale to nic...wcale się tym nie przejmuje, bo jutro wylatujemy i nic mi nie zepsuje humoru:-) jeszcze wczoraj ścięłam zniszczone końcówki i mam super nową fryzurkę:-) trzymam kciuki za rozmowę...mam nadzieję, że będzie udana:tak:

Kochana u nas jakiś masakryczny deszcz i wichura, ale to nic...wcale się tym nie przejmuje, bo jutro wylatujemy i nic mi nie zepsuje humoru:-) jeszcze wczoraj ścięłam zniszczone końcówki i mam super nową fryzurkę:-) trzymam kciuki za rozmowę...mam nadzieję, że będzie udana:tak:

Dziękuję Kochana:tak: Już się denerwuję:sorry: a dopiero 9 dochodzi:-D

Aga a w ogóle to co to za praca że taka rekrutację robią, z listami i w ogóle?
Przepraszam jeśli mówiłaś wczesniej, widocznie nie doczytałam...

reklama
Do góry