A gdzie będziesz pracować? Uwierz w to!Wiecie co jeszcze jakoś nadal do mnie nie dochodzi, że za 10 dni idę do pracy.
Tylko przeraża mnie ta cała masa badań i sanepid
reklama
Haszitka
może kiedyś...
A gdzie będziesz pracować? Uwierz w to!
Market kochana.
Taka sobie praca ale jak na lubuskie dobrze płacą bo delikatnie ponad najniższą krajową. A u nas o prace dla kobiety to ciężko.
Nektarynka
Fanka BB :)
pisze ci jak jest abys sie nie napalala bo potem placz i zgrzytanie zebow tylko pozostaje.. lepiej sie milo rozczarowac nizeli niemilo..
U mnie tak samo. Może uda mi się na produkcji, ale zobaczę. Chciałabym, bo mam już dość siedzenia bez pracy.Market kochana.
Taka sobie praca ale jak na lubuskie dobrze płacą bo delikatnie ponad najniższą krajową. A u nas o prace dla kobiety to ciężko.
Tu masz rację. Ale poczekam jednak do wizyty u lekarza.pisze ci jak jest abys sie nie napalala bo potem placz i zgrzytanie zebow tylko pozostaje.. lepiej sie milo rozczarowac nizeli niemilo..
Dobranoc Dziewuszki!
Agniesiak85
Fanka BB :)
Dzień dobry !!:-)
U nas pogoda taka średnia, niby cieplo ale jakoś jeszcze słonce nie za bardzo chce się pokazac..
Już nie bede tu pisac o mojej tempce bo jak napisze na każdym wątku to ktos może się przyczepic, że wszedzie to samo pisze
Albo napisze: 36,75 więc żadna rewela
Mężuś już na balkonie na papieroskuKawka mu stygnie. ja zaraz się myję i będe czekac na 10.. mam wtedy autobus do miejscowości obok gdzie na 11 mam rozmowe kwalifikacyjna w sprawie pracy. Ale mi się nie chce tam jechac, masakra.
U nas pogoda taka średnia, niby cieplo ale jakoś jeszcze słonce nie za bardzo chce się pokazac..
Już nie bede tu pisac o mojej tempce bo jak napisze na każdym wątku to ktos może się przyczepic, że wszedzie to samo pisze
Mężuś już na balkonie na papieroskuKawka mu stygnie. ja zaraz się myję i będe czekac na 10.. mam wtedy autobus do miejscowości obok gdzie na 11 mam rozmowe kwalifikacyjna w sprawie pracy. Ale mi się nie chce tam jechac, masakra.
reklama
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Dzień dobry !!:-)
Dzień Doberek:-)
Ej no troszkę optymizmu Agniesiu! Może akurat to Twój szczęśliwy dzień i dostaniesz tą pracę:-). A tak poważnie to nie ma co za długo w domku siedzieć bo można przerodzić się w kurę domową. Znam to z doświadczenia i za żadne skarby świata nie chciałabym całe życie siedzieć w domu. Człowiek się wtedy mimo wszystko zaniedbuje i traci kontakt z ludźmi.;-)
Miłego dnia. Ja zaraz do pracy zmykam tzn na 10 więc jeszcze troszkę czasu mi zostało.
Podziel się: