reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam serdecznie,
od niedzieli również należę do szacownego grona starających się w 2009 roku ;).
Pierwszy miesiąc to takie starania się na wariacich papierach :), a potem zacznę myślec o liczeniu dniu i innych takich :)
Pozdrówka i życzcie powodzenia :)
Witaj:-)

reklama
Witajcie dziewczyny
Jestem nowa więc wyrozumiałości :)

Wpadam w szał i nie potrafie sobie z tym poradzić, a chodzi o to że jak wy, ja z mężem też już od roku intensywnie pracujemy nad @. Raz się niemal udało ale poroniłam w końcu drugiego miesiąca.
Po pół roku starań znów ziareno zostało zasiane. Oczywiście pełnia szczęścia, mąż w skowronkach ale pojawił się problem dzień po spodziewanej miesiące dostałam bardzo intensywne krwawienie które trwa już drugi dzień ale co dziwne (no chyba że nie koniecznie) robiny dziś test jest pozytywny i szyjka macicy jest podkurczona. Wiem że muszę iść do lekarza i jutro ide ale .......
o co chodzi?
czy ktoś miał podobną sytuacje ?

Słońce a to bym poleciała szybko do lekarza nawet na pogotowie ale nie chcę cię straszyć:-(

Będę też szukać pracy we Wrocławiu:-) Chcę znaleźć cokolwiek. mogę iść nawet na produkcję ( mimo, że pracowałam w urzędzie) i po trzech miesiącach zaczniemy staranka. Moja koleżanka próbuje załatwić mi i sobie pracę na produkcji. Mam nadzieję że coś z tego będzie.

Asmi na pewno coś wkrótce znajdziesz. Może jeszcze zadzwonią.:-)

DZIEŃ DOBRY:-)
Ach wiecie co już od dwóch dni mam czyste majteczki nie brudze jedynie co to śluz poleci:tak:no ale boje sie wizyty bo chodzi mi o to że może serduszko nie bić po tym jak plamiłam nie wiem nie powinnam tak myśleć ale ja się boję nie maiałam nigdy tak w ciąży co teraz się boje bo same wiecie jak było już tu na forum z fasoleczkami:-(

A tak wogóle to mi się chce ze mnie śmiać bo abym mogła z wami chociaż chwile tu popisać to mam takie posłanko sobie zrobione abym przy kompie mogła byc:-Dno cóż bynajmiej do 1 czerwca musze tak poleżeć:tak:

duuuża szansa:tak:

dobrze że chociaż nastawienie masz dobre to pomaga:tak:po @ skakac skakac aż będzie się wszystko trzęsło:-D:tak:

tulam i kurcze idź chociaz prywatnie bo tak długo @ może ci rozlegurować cykl a to nie zafajnie wtedy:baffled:

u nas tak było bo narazie nie mieliśmy okapu w kuchni no i kurka pleśń ale suuuuper jest to na tą pleśń "PILMAS-zabójca pleśni"tylko najlepiej to rano popryskać i wyjść na pare godzin i schować przed pryskaniem jedzenie itp.bo to jest żrace ale zajefajne naprawde:tak:

kurcze idż do gina bo ja wiem coś o tym zaczełam plamić i okazało się że jest to ciąża zagrożona no a tu u ciebie krwawienie a przy tym był mocny taki ból brzucha bo jak tak to mogło być to poronienie:sorry2:

kciukaski za prace obyś szybciutko znalazła:tak:

Patrysiu bardzo się cieszę, że wszystko w porządku. Oszczędzaj się teraz a niedługo będziesz miała luźniej:-)

dzisiaj jest 10 dzień. brałam bardzo dlugo Harmonet, a wcześniej miała strasznie nieregularne cykle. Nie spodziewam się cudów (od razu :D, chociaż z tymi cudami to różnie bywa). Byłam ostatnio u ginekologa, mam niesety nadżerkę ,ale jest od dłuższego czasu i lekarz twierdzi, że nie ma sensu jej przed ciązą wypalać. Nawet wziealm recepte na kolejne tabsy, ale jakoś tak po rozmowie z męzem stweirdzilismy że w sumie nie ma co czekać i zamiast Harmonet kupiłam kwas :)
Zobaczymy jeśli się uda za pierwszym razem bedzie to taki znak ze to dobra decyzja :)

Pysiu witamy.

reklama
no niestety taki urok dresów dlatego tanio chce kupić no a pozatym nie będe w nich tak szaleć czyli klękać na nich itp. a te w domu to sobie tam mogą być rozciągnięte;-)
powiem Ci ze ja nawet w domu lubie dobrze (w miare) wygladac.. nie lubie gdzy mi sie kolana wybijaja.. oj strasznie.. a te dresy te lepsze co sobie w anglii kupilam oj zadowolona jestem z nich strasznie.. dlatego pytalam o te bo cena dobra i ładny krój..

Do góry