jejku nie mozna tak myslec :-) poza tym pomysl ze jeszcze tylko pare tyg i bedziesz spokojniejsza, mnie gin straszyl ze oby do 32 tyg z tym moim lozyskiem bo przed 22 tyg moglam poronic a po 22 tyg porod przedwczesny to pomysl co ja myslalam o porodzie w 22 tyg, dzidzia bez szans ... niom nic sie nie dzieje mysl pozytywnie bo u mnie ciagle cos :-) ale poprawke trzeba prac ze 2-3 tyg w ta i w ta moze sie przesunac wiec jak bylam w 1 ciazy juz 35 tydz traktowalam potencjalnie jako ten ze moge sie rozpakowac i nie dotrwam 2 w 1 do 40 :-)...A czuje sie roznie raz lepiej raz gorzej, ostatnio nogi mi dretwialy strasznie nie mogla wstac i isc, mam nadal te zawroty wiec gl siedze w domu no i skurcze byl dzien ze sie nasilily poki co ok....Za to Kacper szaleje za dnia duzo, daje mi w kosc :-)
nooo zuch dziewczynka, bardzo ladnie
tak trzymac a skoro pecherzyk maly to moze owu sie przesunie, pociesze Cie ze u mnie owu raz byla 12 dc a za mc 18 dc wiec....:-) wie przyjelam staranka od 10 do 19 wlacznie
poki nie byly choc 3 dni wyzszych tempek, trzymam kciuki i kibicuje
hihi mam takie od poczatku ciazy...hmmmmm co prawda rozmiar M
mimo ze 107 cm w pasie hehehe widac sie rozciagnely ale wygodne i nawet nie takie ciasne ale polecam super sie chodzi :-)...ja szukam sukienkin na swoje kraglosci czyli nogi rozmiar 38-40 gora rozmiar E, a brzuch 107