reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam dziewczynki ja tylko na chwilkę bo do pracy zmykam ale chciałam mamusi wysłać ten piękny wiersz co się tu ostatnio pokazał. Życzę miłego dnia wszystkim.

reklama
Ach dziś powinnam testować wg suwaczka ale tym razem chyba nic nie wypaliło więc testu też nie będzie.

Witam dziewczynki ja tylko na chwilkę bo do pracy zmykam ale chciałam mamusi wysłać ten piękny wiersz co się tu ostatnio pokazał. Życzę miłego dnia wszystkim.

hmmm czyzby ten co ja napisalam pare lat temu dla swojej mamy :-) ?? eh...ja dzis na cmentarz, wierszyk zostal w mym serduszku gdyby nie ona pewnie nigdy bym go nie napisala a tak...nic, niewazne, swieto mamy jest dla mnie i radosne (Wika - w przedszkolu bede ryczec znajac zycie :-)) no i moja mama ktora tak szybko odeszla i nie nacieszyla sie ani zyciem ani wnusia

Milego dzionka...ps. czemu testowanko odpada??

hmmm czyzby ten co ja napisalam pare lat temu dla swojej mamy :-) ?? eh...ja dzis na cmentarz, wierszyk zostal w mym serduszku gdyby nie ona pewnie nigdy bym go nie napisala a tak...nic, niewazne, swieto mamy jest dla mnie i radosne (Wika - w przedszkolu bede ryczec znajac zycie :-)) no i moja mama ktora tak szybko odeszla i nie nacieszyla sie ani zyciem ani wnusia

Milego dzionka...ps. czemu testowanko odpada??

Tak Kroptusiu ten wierszyk wyślę mamie jeśli mogę oczywiście? Naprawdę śliczny. A testowanko odpada bo czuję, że zbliża mi się @ no i na razie są brązowe plamki. Pozatym przedwczoraj robiłam test tak na wszelki wypadek i wyszła jedna krecha. No i na koniec jak byłam ostatnio u gina to nic nie zobaczyła a było już po owulce więc na pewno nic w tym miesiącu nie będzie.:tak:

Tak Kroptusiu ten wierszyk wyślę mamie jeśli mogę oczywiście? Naprawdę śliczny. A testowanko odpada bo czuję, że zbliża mi się @ no i na razie są brązowe plamki. Pozatym przedwczoraj robiłam test tak na wszelki wypadek i wyszła jedna krecha. No i na koniec jak byłam ostatnio u gina to nic nie zobaczyła a było już po owulce więc na pewno nic w tym miesiącu nie będzie.:tak:

pewnie...ogolno dostepny bez publikacji :-p a tak na powaznie jak mama zyla to wlasnie duzo pisalam bo jakos byla moim natchnieniem i duzo dla niej wierszy o zyciu, macierzynstwie, przemijaniu...nie wiem czemu ale zwykle jak sie poklocilysmy takie natchnienie ze zawsze nosilam kartke i dlugopis przy sobie jak mi cos wpadlo do glowy:-) mialam nawet jedna osobe bo chciala opublikowac ale to zbyt osobiste wtedy bylo i dziecinne zreszta ... Co do @ musisz czekac moze skonczy sie na plamkach a test przed terminem sie nie robi :-p wielu dziewczynom wyszedl po terminie, tak czy owak trzymam kciuki

A poza tym wszystkim Mamusiom ktore maja juz swoje brzdace wszystkiego naj naj naj...no i tym co nosza juz pod serduszkami przyszlym tez :-)...Ja dzis lece do przedszkola na przedstawienie i tak mysle czy sie zmieszcze w to male krzeselko JESZCZE :-)

WITAM:-)
Ja jestem po śniadanku marnym no ale niestety te mdłości a już nawet wczoraj myślałam że będe wymiotować co nawet miska była koło mnie:-(no cóż musze to przetrwac:tak:

dzisiaj jest 10 dzień. brałam bardzo dlugo Harmonet, a wcześniej miała strasznie nieregularne cykle. Nie spodziewam się cudów (od razu :D, chociaż z tymi cudami to różnie bywa). Byłam ostatnio u ginekologa, mam niesety nadżerkę ,ale jest od dłuższego czasu i lekarz twierdzi, że nie ma sensu jej przed ciązą wypalać. Nawet wziealm recepte na kolejne tabsy, ale jakoś tak po rozmowie z męzem stweirdzilismy że w sumie nie ma co czekać i zamiast Harmonet kupiłam kwas :)
Zobaczymy jeśli się uda za pierwszym razem bedzie to taki znak ze to dobra decyzja :)

życze fasolki:tak:

powiem Ci ze ja nawet w domu lubie dobrze (w miare) wygladac.. nie lubie gdzy mi sie kolana wybijaja.. oj strasznie.. a te dresy te lepsze co sobie w anglii kupilam oj zadowolona jestem z nich strasznie.. dlatego pytalam o te bo cena dobra i ładny krój..

no ja także lubiłam ładnie wyglądać no ale niestety odkąd mam synka to nielada chodzić czysto dlatego stare ciuszki ubieram :sorry2:

Ach dziś powinnam testować wg suwaczka ale tym razem chyba nic nie wypaliło więc testu też nie będzie.

rozumiem cię ale hmm dopóki jeszcze nie ma takiej normalnej @ to jest szansa a dopiero testuje się od spodziewanej @ i to rano najlepiej wieczorem to można jak już by się sóźniała@ tak z 3 dni co wiesz a jeśli chodzi o plamki to nawet na początku ciąży może tak się zdarzyć że jest malutka @ co poczekaj jak nie przyjdzie i testuj jeszcze raz:tak:

WSZYSTKIM MAMUSIOM I PRZYSZŁYM MAMUSIOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)

Witam się z rańca:-p
Oj Kroptusiu zmieścisz się zmieścisz w te krzesełeczko a jak nie to przyniosą Ci drugie, większe:-D
U mnie drugi dzień tempka 36,6 także już zero nadzieji w tym cyklu. Kupię sobie teraz chyba testy owólacyjne..:tak:

Witam się z rańca:-p

Oj Kroptusiu zmieścisz się zmieścisz w te krzesełeczko a jak nie to przyniosą Ci drugie, większe:-D
U mnie drugi dzień tempka 36,6 także już zero nadzieji w tym cyklu. Kupię sobie teraz chyba testy owólacyjne..:tak:

no zobaczymy zobaczymy bo to takie mikrusy dla dzieci :-)...A tesciki fajna sprawa ja kupilam na allegro i to hurtem bo chcialam na dluzej i owu mialam miedzy 12-18dc wiec troche ich szlo...wiec kupilam 20 i do tego czesto sa gratisy w moim przypadku byly to 2 testy ciazowe gratis i nie pamietam ale b. malo zaplacilam....i wyszlo tak ze w tym mc zurzylam pare i zafasolkowalam :-) Ale kreska testowa nie wyszla mi taka sama jak kontrolna myslalam ze nie mam owu wogole mimo ze wszystko wskazywalo: sluz, skok temki, bol okoloowulacyjny itp...co sie okazalo ze nieeeekttooore kobiety maja niski poziom LH czy jakos tak i nigdy nei wyjdzie taka sama badz ciemniejsza...Aaaaa i w zwiazku z tym ze owu byla szybko i zurzylam moze z 7 potem zrobilam sobie dla jaj 9 dpo a tu 2 takie same krechy i szok....a to fasola :-)

AGNIESIAK testy owulacyjne dobra rzecz ja polecam tak sprawdzic kiedy jest ta owulka bo nie zawsze ma się też takie objawy na nia a jednak jest a te testy pomoga ci określic kiedy ją masz:tak:

reklama
no zobaczymy zobaczymy bo to takie mikrusy dla dzieci :-)...A tesciki fajna sprawa ja kupilam na allegro i to hurtem bo chcialam na dluzej i owu mialam miedzy 12-18dc wiec troche ich szlo...wiec kupilam 20 i do tego czesto sa gratisy w moim przypadku byly to 2 testy ciazowe gratis i nie pamietam ale b. malo zaplacilam....i wyszlo tak ze w tym mc zurzylam pare i zafasolkowalam :-) Ale kreska testowa nie wyszla mi taka sama jak kontrolna myslalam ze nie mam owu wogole mimo ze wszystko wskazywalo: sluz, skok temki, bol okoloowulacyjny itp...co sie okazalo ze nieeeekttooore kobiety maja niski poziom LH czy jakos tak i nigdy nei wyjdzie taka sama badz ciemniejsza...Aaaaa i w zwiazku z tym ze owu byla szybko i zurzylam moze z 7 potem zrobilam sobie dla jaj 9 dpo a tu 2 takie same krechy i szok....a to fasola :-)

AGNIESIAK testy owulacyjne dobra rzecz ja polecam tak sprawdzic kiedy jest ta owulka bo nie zawsze ma się też takie objawy na nia a jednak jest a te testy pomoga ci określic kiedy ją masz:tak:
No właśnie dziewuszki, chyba sobie popatrze na allegro:tak::-D w końcu z testem łatwiej będzie mi zafasolkowac:-)

Do góry