reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ojj to jak chodzi o coś dla ciebie to w auchan nic nie ma:no: ja nic nie znalazłam,chociaż ostatnio tunike wypatrzyłam w orsayu

no nic tak pytam :-) pewnie znajac zycie kupie przez allegro, poki co mysle jak doprowadzic dywan do ladu i skladu czy zamowic kogos do prania bo sama nie dam rady czy kupic jakis Vizir czy cos....

reklama
Wiesz u mnie niby wsio bylo ok...wg gina takie wahania moga sie zdarzac i nie dal mi nic na wyregulowanie, powiedzial ze jak cykle beda dluzsze niz 35 dni zaczna sie wciaz wydluzac pomyslimy a ja mialam zwykle owu 14,15,16 dc czasem wlasnie 12-13 a czasem 17-18 :-) dlatego na poczatku albo przegapilam albo sie spoznilam ze starankiem bo chcialam raz a porzadnie 14 dc a tu 12 owu a M brak :-) ... Co do wesela to idziesz w sb pewnie jak zadzialasz w pt wystarczy i na sb i na nd a w nd poprawic ew....Co do dresow ciezko mi powiedziec bo wygladaja juz jak szmatki hehe tak wymeczone przez ciazowe kraglosci i przed ciaza ale nei widze wypchanych kolan, kupilam je jednak w sklepie nie na allegro :-)
ino tylko slabe nasienie tez jest problemem.. powinnismy tak 3-4 dni przed owu nie fikac no ale ostatnio nas enegria rozpiera i wychodzi jak wychodzi.. np wczoraj wieczorem i dzis okolo 14.. tak jakos wyszlo:)

super:-)tylko te rybaczki są za drogie bo jeśli chodzi o ciuchy nie na ciąże to tak kupuje sobie nawet oryginalne ale jeśli chodzi o ciąże to tylko jedną rzecz drogą kupiłam i to w tamtej ciąży są to spodnie za 85 zł.ale już więcej tak nie będe kupować bo w sumie za duzo sie ich nie wynosi a w jednych cały czas tez nie zafajnie co wole taniej tak chociaż do maks 60 zł.

odnosnie spodni dresowych pytanko czy wybijaja sie kolana, mam 3 pary w dwóch strasznie sie kolana wybijaja.. po jednym dniu juz takie jakby byly tydzien noszone.. a w trzecie spodnie dresowe mam super.. kolana sie nie wybijaja nawet jak siedze po turecku to jak wstane to nie widac ze siedzialam:) takze dla mnie to najwazniejsze.. ale zrobily sie ciut krotkie bo one nizsze sa i jakos tak czasem chcialabym sobie je podciagnac to nogawki za krotkie

no niestety taki urok dresów dlatego tanio chce kupić no a pozatym nie będe w nich tak szaleć czyli klękać na nich itp. a te w domu to sobie tam mogą być rozciągnięte;-)

witajcie mamusie-staraczki:tak:

Madziaas, Kroptusia..., ale ja wam zazdroszcze tych brzuszków:-) Tez juz taki chce:-p

Patrysiu... tez musze pomyslec o takich rybaczkach, dresowe najwygodniejsze:tak:
Ja sobie upatrzyłam taka sukienke na lato:
UROCZE SUKIENECZKI CIĄŻOWE ROZMIAR '' M '' === (627567186) - Aukcje internetowe Allegro

Chyba sie na nią skusze...

Teraz szukam czegos na wesela... jedno koniec czerwca, drugie we wrzesniu... i chce cos, zeby mi brzuszek juz w nia wszedł, bo we wrzesniu bedzie juz spory:tak: No i nie drogo, bo po co mi kupować na 2 razy super kiecke:-p

Miłego dnia!

super sukienka:-)ja w sumie hmm moze też fundne ale zobacze jak brzusio wyskoczy bo w sumie nie wiem taki większy to na koniec sierpnia co w sumie chyba spódniczke kupie abym mogła i nosić w chłodniejsze dni:tak:

super:-)tylko te rybaczki są za drogie bo jeśli chodzi o ciuchy nie na ciąże to tak kupuje sobie nawet oryginalne ale jeśli chodzi o ciąże to tylko jedną rzecz drogą kupiłam i to w tamtej ciąży są to spodnie za 85 zł.ale już więcej tak nie będe kupować bo w sumie za duzo sie ich nie wynosi a w jednych cały czas tez nie zafajnie co wole taniej tak chociaż do maks 60 zł.

:tak:

drogie drogie tak sobie tylko zamarzylam i myslalam :-) ze moze choc jedna rzecz bo poki co nic nie kupilam a tu juz 7 mc za pasem :-pno i myyyyssllleeee ze jedne spodnie tylko i sukienke z bluzka i to bedzie wsio bo szkoda kaski

Witam serdecznie,
od niedzieli również należę do szacownego grona starających się w 2009 roku ;).
Pierwszy miesiąc to takie starania się na wariacich papierach :), a potem zacznę myślec o liczeniu dniu i innych takich :)
Pozdrówka i życzcie powodzenia :)

Witam serdecznie,
Pierwszy miesiąc to takie starania się na wariacich papierach :), a potem zacznę myślec o liczeniu dniu i innych takich :)

witaj:-)życze owocnych staranek:tak:

KROPTUSIA no tak my sie cieszymy jak brzusie rosną itp.ale także chcemy ładne wdzianko co na jedne takie drogie spodnie można sobie pozwolić:-)ja w tamtej ciąży sobie pozwoliłam:-)

no chociaz spodniczka....mysle tez o rybaczkach...a spodniczke mam taka upatrzona :

NOWOŚĆ Spódnica ciążowa Bella r 40 W-wa (592737874) - Aukcje internetowe Allegro

ew rybaczki:

Rybaczki "Panama" Beżowe r38 Sklep W-wa (600530236) - Aukcje internetowe Allegro

aaa nie wiem czy to tutaj ale gdzies czytalam na forum ze w biedronce i lidlu promocje dla niemowlat roznych rzeczy :-)

Mam pytanie bo mieszkasz blisko bielan tam mozna cos po promocjach dostac na samach?? czasami rzeczy luzem leza?? w koszach ?? czy tylko w sklepach

Bombowa spódniczka:tak::-) i rybaczki zaje***** :tak::-)
Jak będę w ciąży to też będe kupowac:-p:-D

Witam serdecznie,

Witam, witam Kochana i owocnych staranek życzę:tak::-) Który u Ciebie dzien cyklu? Możesz nam troszkę opisac? Bedziemy Ci kibicowac:tak::-)

reklama
dzisiaj jest 10 dzień. brałam bardzo dlugo Harmonet, a wcześniej miała strasznie nieregularne cykle. Nie spodziewam się cudów (od razu :D, chociaż z tymi cudami to różnie bywa). Byłam ostatnio u ginekologa, mam niesety nadżerkę ,ale jest od dłuższego czasu i lekarz twierdzi, że nie ma sensu jej przed ciązą wypalać. Nawet wziealm recepte na kolejne tabsy, ale jakoś tak po rozmowie z męzem stweirdzilismy że w sumie nie ma co czekać i zamiast Harmonet kupiłam kwas :)
Zobaczymy jeśli się uda za pierwszym razem bedzie to taki znak ze to dobra decyzja :)

Do góry