No co Ty? I jak mu się podobało miasto?Moj maz byl w Brzegu w jednostce wojskowej
reklama
Nooo, brala tabletki okolo roku ale nie za dokladnie, czasami zapominala i sie jej udalo. Ja sobie zaplanowalam chodzenie na basen, wyzdrowialam juz na wesele wiec jak wrocimy to bede chodzic 2 razy tygodniu- brakuje mi bo kocham plywanie ale i kilogramy trzeba by zrzucic przed wakacjami[/QUOT]
Mi też by się przydało. Po ślubie za bardzo przytyłam ( aż 7 kilo), a ślub był zaledwie w grudniu.
Ja przytylam jak rzucilam fajki ale nie duzo, poprostu chce przytonowac z niektórych stron , a i prace zmienilam z calego na pol etatu wiec mniej ruchu
Mam nadzieję. W sumie jakby dziecko się pojawiło to do roku czasu jego życia moglibyśmy mieszkać jeszcze tu. A później zamienić się na większe mieszkanie.No we Wrocławiu są drogie mieszkania,niestety:-( To ty też młodziutka:-) Wszystko sie ułoży,zobaczysz
No co Ty? I jak mu się podobało miasto?
Chyba tak, czesto przyjezdzal na przeputski, ale zaliczyl przy jednostkowe bary- juz nie pamietam nazw
Uciekam spać dziewczynki bo już padam :-) Miłych snów Wam życze
Dobranoc i do jutra pewnie :-)
Madziaas
Już jesteś:)
No pewnieMam nadzieję. W sumie jakby dziecko się pojawiło to do roku czasu jego życia moglibyśmy mieszkać jeszcze tu. A później zamienić się na większe mieszkanie.
Dobranoc Kochana!:-)Uciekam spać dziewczynki bo już padam :-) Miłych snów Wam życze
reklama
Ale ten świat mały. A skąd pochodzi Olu? Ja przytyłam przez kolacyjki i brak ruchu. Ale teraz zaczęłam gotować obiady z diety strukturalnej i na śnadanko jem ciemne pieczywo z warzywami. Staram się też kolacji unikać albo jeść bardzo małe np. jogurt. Wróciłam już do picia zielonej herbaty i czerwonej. A wody piję dużo od ślubu. Nie pracuje niestety ( od września szukam pracy i nic).
Podziel się: