reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja mam w jednej szafce całą półkę z niemowlęcymi ubrankami. Dostałam od teściowej bo mój mąż ma 6-letnią siostrę. Tylko muszę czekać, ale jestem cierpliwa póki co i myślę nawet nad studiami podyplomowymi.
To już będziesz miała jak sie zjawi fasoleczka:-)

reklama
Ale myślę jednak, że przydałoby się nam na większe mieszkanie. Mieszkamy z babcią w 2 - pokojowym mieszkaniu i jak przyjdzie dzieciątko to będzie ciasno. Powiem Ci jeszcze, że mieszkam niedaleko Ciebie:-)

Aha. A mogę wiedzieć co studiujesz?

Ola życzę natchnienia i szybkiego skończenia pracy. Powiem Ci że jak czytam Twoje posty jak się męczysz nad pracą to cieszę się, że ja już mam to za sobą. Chociaż nie powiem temat pracy magisterskiej miałam rewelacyjny i taki, który mnie interesował.

Jutro za to nic nie robie:-) Pisz pisz,mam nadzieje że szybko ci pójdzie:-)

Studiuje odpowiednik naszego zarzadzaniu- na poziomie odpowiadajacym naszemu licenjatowi- wlasnie gadalam z kumpela, urodzila dzisiaj w nocy chlopczyka lezy jeszcze w szpitalu i jej sie nudzi, wiec pogadalysmy sobie. Wszystko poszlo u niej gladko, bolalo ale szczesliwa- jewst mloda w grudniu skonczy 21 lat, ale jej dobrze...

Ale myślę jednak, że przydałoby się nam na większe mieszkanie. Mieszkamy z babcią w 2 - pokojowym mieszkaniu i jak przyjdzie dzieciątko to będzie ciasno. Powiem Ci jeszcze, że mieszkam niedaleko Ciebie:-)
No pewnie by było troszke ciasno.Tak? Nie wiedziałam z jakiego miasta jesteś bo nie masz napisane :-)

Ja studiuje zarządzanie tyle, że tu na miejscu. Też męczę licencjata. Kiedyś chciałam wyjechać za granicę, ale jestem tchórz. A teraz mam już braki w języku. Jak się nie ćwiczy to zanika. To powodzeniu Olu.

reklama
Studiuje odpowiednik naszego zarzadzaniu- na poziomie odpowiadajacym naszemu licenjatowi- wlasnie gadalam z kumpela, urodzila dzisiaj w nocy chlopczyka lezy jeszcze w szpitalu i jej sie nudzi, wiec pogadalysmy sobie. Wszystko poszlo u niej gladko, bolalo ale szczesliwa- jewst mloda w grudniu skonczy 21 lat, ale jej dobrze...
No bardzo młodziutka:-) Super ma :-)

Do góry