A po co masz iść? Może lepiej wstań:-)Ja rano mam iść do internistki,a tak mi sie nie chce.Pewnie i tak nie wstane :-)
reklama
Ale ten świat mały. A skąd pochodzi Olu? Ja przytyłam przez kolacyjki i brak ruchu. Ale teraz zaczęłam gotować obiady z diety strukturalnej i na śnadanko jem ciemne pieczywo z warzywami. Staram się też kolacji unikać albo jeść bardzo małe np. jogurt. Wróciłam już do picia zielonej herbaty i czerwonej. A wody piję dużo od ślubu. Nie pracuje niestety ( od września szukam pracy i nic).
Oboje jestesmy z Myslowic- on mieszkal pare bloków kolo mnie - do Brzegu go zeslali na szkolke mial isc pozniej gdzie indziej ale udalo i zostal cala sluzbe- to bylo 2001/2002 chyba
Ja jestem starsznie anty warzywna- kolacji juz dlugo nie jadam, ale ten brak ruchu daje znac u mnie
Mam kolegę, który pochodzi z Mysłowic, a teraz przeniósł się do Brzegu.Oboje jestesmy z Myslowic- on mieszkal pare bloków kolo mnie - do Brzegu go zeslali na szkolke mial isc pozniej gdzie indziej ale udalo i zostal cala sluzbe- to bylo 2001/2002 chyba
Mam kolegę, który pochodzi z Mysłowic, a teraz przeniósł się do Brzegu.
Ano swiat jest bardzo maly moze go znam
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Hello kobitki;-)w koncu do mnie przyszla ta wstretna@ ale ciesze sie,ze jest,bo wiedzialam,ze i tak nie ma fasolki a tu tyle musialam czekac,a teraz mozemy zaczac staranka pelna para;-)i moze sie uda:-)
Kochana to się cieszę, że przyszła @ i będziecie niedługo mogli zacząć staranka, bo my też mamy zamiar
MAMA SÓWKA - trzymam kciuki za piekną pogodę w sobotę - ty na weselichu będziesz a ja będę szaleć na Panieńskim swoim
Ja dopinam ostatnie rzeczy przed slubem i ledwo zyję - jestem zakręcona jak słoik - w ogole nie moge się na niczym skupić... ale jeszcze tylk 1,5 tygodnia.
Co do Dzidziusia... to czekam na noc poślubą ))) To będzie najlepszy czas... A może się uda
My już mamy wszystko załatwione, a teraz zostało tylko czekanie
:-) dzięki za ciepłe słowa.
Nie ma sprawy najważniejsze, żebyś teraz odpoczywała
Cześć dziewczynki.Ja już w sumie od 4 nie śpie,ciężkie mam noce ostatnio.Zapowiada sie ładna pogoda dzisiaj:-) Miłego dnia :-)
Hehe, a pisałaś, że nie wstaniesz
Ja dziś wstałam w dobrym humorze i mam nadzieję, że nic mi go nie zepsuje straszna mgła była jak popatrzyłam za okno, ale na szczęście jak już jechałam do pracy to była mniejsza dziś po pracy przyjeżdża do mnie fryzjerka i zobaczymy co mi wyjdzie na tych włosach
reklama
Podziel się: