reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Widze, ze dzis dla odmiany troche zlych wiesci.
Przyszla mamusiu od nastepnego cyklu mozesz ponownie probowac, wiec glowa do gory.
Patrycja 86 przykro mi, ale wiele dziewczyn ma ciaze zagrozona, a mimo to jakos udaje sie im donosic-bedzie dobrze, musi byc!!!
A swoja droga to najpierw ile czlowiek sie umorduje, by zajsc, potem donosic, nastepnie urodzic i jeszcze w miare przyzwoicie wychowac :szok:

Hello kobitki;-)w koncu do mnie przyszla ta wstretna@ ale ciesze sie,ze jest,bo wiedzialam,ze i tak nie ma fasolki a tu tyle musialam czekac,a teraz mozemy zaczac staranka pelna para;-)i moze sie uda:-)

patrysiu glowa do gory bedzie dobrze!lez tak jak gin kazal i wszystko sie ulozy
przyszla mamusiu nie doluj sie choc wyobrazam sobie jak ci ciezko ale nastepny cykl bedzie udany musimy w to wierzyc!
madziasku skad u ciebie tyle energii;-)

och kasiulek tak mi przykro,smutna ta nasza rocznica tez mnie to czeka niedlugo<przytulam> dla twojego Aniolka
[*]

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Dziewczyny!!!!

Kochana Ciebie ogromnie mocno przytulam....nie lubimy takich rocznic:angry: ale musisz kochana być silna -> co nas nie zabije to nas wzmocni...i tego się trzymajmy tak??? Napisz co tam u Ciebie:tak:

Cześć Dziewczynki,

Przytulam Słońce, szkoda że nie mogę tego zrobić w realu.

och kasiulek tak mi przykro,smutna ta nasza rocznica tez mnie to czeka niedlugo<przytulam> dla twojego Aniolka
[*]

Wszystkie jesteście kochane! Aż się popłakałam. :zawstydzona/y: Tyle tu ciepełka! Dziękuję!

WITAJCIE KOCHANE:-)
Nie było mnie ostatnio na forum i nie będzie przez najbliższe dni:-(niestety moje obawy o ciąże się potwierdziły w niedziele zaczęłam plamić dobrze że M był przy mnie co odrazu zadzwonił do mojego ginekologa i powiedział mu że jeżeli plamienie było jedno i potem jest spokój to mam w poniedziałek do niego przyjechać(w niedziele nie mógł bo kończył remont w gabinecie)a gdyby zaczęła krwawić dużo nieustannie to do szpitala no więc tak patrzeliśmy co chwile na majtki czy są czyste i było ok to jechaliśmy wczoraj do gina i okazało się że moja ciąża jest zagrożona:-:)-:)-(ale jest fasolka na swoim miejscu co ginekolog powiedział że będziemy ratować ciąże tak się ucieszyłam tak więc mam dupohstan i folik taki inny specjalny do brania razem z duphostanem no i w nagłym przypatku mocnego bólu brzucha no-spa co tak dlatego nie mogę z wami tu być bo gin powiedział że mam przez najbliższe minimum 3 dni leżeć jedyne co wstac to do podmycia się do kibelka lub coś zjeść tak więc cały czas leże:-(

Wszystkim zafasokowanym gratulacje wielkie a tym co się staraja życze cyklu owocnego i niepoddawajcie się ja wierze że moja fasolinka będzie ze mną przez cały czas że wytrzyma do 9 miesiąca:tak:buziaki wielkie:tak:

A to jest zdjątko mojego maleństwa:-)szósty tydzień:-)

Zdjęcie prześliczne! Uważaj Kochanie na siebie. Jesteśmy z Tobą i martwimy się,ale jeśli gin zabronił przemęczania to zaglądaj do nas z relacjami jak będziesz się czuła na siłach. Ściskam Cię ciepło! Buziaki!

Hmm tu nawet nie ma co naraz czy parawanem bo to zwykle pobranie krwi..polega na tym ze masz wypic glukoze mega slodkie swinstwo, wychodzisz sobie na korytarz, za godzinke Cie wolaja i pobieraja krew normalnie i to wsio :-) ale masz racje sa ludzie i parapety, jutro ide z M bo dzis zaslablam znow i to juz dwa razy, deszcz leje i powietrze niby nie takie ciezkie a ja lapie kazdy oddech jak ryba ktora wyjeto z wody, nogi jak klody i wycieczka do wc to problem...

eee to juz totalnie nic nie kumam dlaczego nie chciala zrobic.. po rpsotu upierdliwa była i to strasznie.. nic jej nie szkodziło..

Justys to bardzo dobrze ze w koncu przylazla.. bedziesz mogla znow zaczac starania a nie czekac az łaskawie sie pojawi ta wredna @..

dziewczyny wiem ze to pytanie nie w to miejsce ale moze mi doradzicie, jak pisalam nie czuje sie dobrze ostatnio, jutro ide do gina zobaczymy ale tak dla mojej wiadomosci chcialam wiedziec: pozyczylam sobie cisnieniomierz i mam 90/50 czy w ciazy to ok cisnienie ?? czy przy takim moge sie gorzej czuc?? wiem ze nie mozna miec wysokiego jak 140/90 to juz zle?? sorki za pytanie ale moze ktoras ma wiedze

reklama
kroptusiu mi sie wydaje.ze to twoje cisnienie jest za niskie mozesz czuc sie slaba miec zawroty glowy i tym podobne,a ty sie czujesz nie za dobrze i to cisnienie moze byc tego przyczyna

Do góry