reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

kroptusiu mi sie wydaje.ze to twoje cisnienie jest za niskie mozesz czuc sie slaba miec zawroty glowy i tym podobne,a ty sie czujesz nie za dobrze i to cisnienie moze byc tego przyczyna

no moze bo mam zawroty, omdlenia czy zaslabniecia dzis nogi jak klody i jak mowie to zadyszka ale juz lepiej rano byla makabra od sciany do sciany, kupilam sobie czekolade

reklama
Ojej dziewczynki jak ciężko za Wami nadąrzyć :)

MORENA - GRATULUJE (chyba ostatnia na form się doczytałam) ALE SUPER!!

MAMA SÓWKA - trzymam kciuki za piekną pogodę w sobotę - ty na weselichu będziesz a ja będę szaleć na Panieńskim swoim :)

PATRYSIA - wsyztsko będzie ok - musi być:)

KROPTUSIA - koniecznie zglos się do lekarza....

Ja dopinam ostatnie rzeczy przed slubem i ledwo zyję - jestem zakręcona jak słoik - w ogole nie moge się na niczym skupić... ale jeszcze tylk 1,5 tygodnia.

Co do Dzidziusia... to czekam na noc poślubą :)))) To będzie najlepszy czas... A może się uda :D

najgorzej jest jak sie ma skokowe choc twoje objawy to chyba zbyt niskie cisnienie,skonsultuj to najlepiej z lekarzem moj M cierpi na zbyt wysokie cisnienie,paskudne to jak nie wiem,ciagle leki

Uważaj na siebie kochana,dużo odpoczywaj i jak najmniej stresu:-) Wszystko będzie dobrze ;-)

Super gratuluje kochana...Uwazaj na siebie, nie dzwigaj, nie szarzuj z oknami czy podlogami itd...ja mam ciaze wysokiego ryzyka od samego poczatku skurcze skurcze lozysko przodujace omdlenia plamienia i leze odpoczywam...i ciagle na l4 i juz 26 tydz zaczelam...oby jeszcze te 10 tyg :-)

Dzięki dziewczyny :-). Odpoczywam i uważam.

Dzień dobry Dziewczyny!!!!

Kochana cieszę się, że wszystko w porządku:-) teraz odpoczywaj dużo:-D a terminem się nie przejmuj, bo jest tylko orientacyjny, a nigdy nie wiadomo kiedy Dzidziuś będzie pchał się do Mamusi:-p
...

:-) dzięki za ciepłe słowa.

WITAJCIE KOCHANE:-)
Nie było mnie ostatnio na forum i nie będzie przez najbliższe dni:-(niestety moje obawy o ciąże się potwierdziły w niedziele zaczęłam plamić dobrze że M był przy mnie co odrazu zadzwonił do mojego ginekologa i powiedział mu że jeżeli plamienie było jedno i potem jest spokój to mam w poniedziałek do niego przyjechać(w niedziele nie mógł bo kończył remont w gabinecie)a gdyby zaczęła krwawić dużo nieustannie to do szpitala no więc tak patrzeliśmy co chwile na majtki czy są czyste i było ok to jechaliśmy wczoraj do gina i okazało się że moja ciąża jest zagrożona:-:)-:)-(ale jest fasolka na swoim miejscu co ginekolog powiedział że będziemy ratować ciąże tak się ucieszyłam tak więc mam dupohstan i folik taki inny specjalny do brania razem z duphostanem no i w nagłym przypatku mocnego bólu brzucha no-spa co tak dlatego nie mogę z wami tu być bo gin powiedział że mam przez najbliższe minimum 3 dni leżeć jedyne co wstac to do podmycia się do kibelka lub coś zjeść tak więc cały czas leże:-(

Wszystkim zafasokowanym gratulacje wielkie a tym co się staraja życze cyklu owocnego i niepoddawajcie się ja wierze że moja fasolinka będzie ze mną przez cały czas że wytrzyma do 9 miesiąca:tak:buziaki wielkie:tak:

A to jest zdjątko mojego maleństwa:-)szósty tydzień:-)

Patrysia trzymam za Ciebie kciuki i wierzę, ze będzie dobrze. Odpoczywaj dużo kochana.

dziewczyny wiem ze to pytanie nie w to miejsce ale moze mi doradzicie, jak pisalam nie czuje sie dobrze ostatnio, jutro ide do gina zobaczymy ale tak dla mojej wiadomosci chcialam wiedziec: pozyczylam sobie cisnieniomierz i mam 90/50 czy w ciazy to ok cisnienie ?? czy przy takim moge sie gorzej czuc?? wiem ze nie mozna miec wysokiego jak 140/90 to juz zle?? sorki za pytanie ale moze ktoras ma wiedze

Kroptusiu mi sie wydaje,że masz za niskie ciśnienie,ale to może przez tą pogode dzisiaj

Kochane ja tak z innej beczki. Kiedyś zajrzałam na forum "Starania-wątpliwości" i było tam napisane przez którąś z dziewczyn jakby opowiadanie. Nie wiem dokładnie bo się nie wczytywałam. To było coś o ciąży (opowiadało jakby dzieciątko w brzuchu). Bardzo wzruszające to było. Niestety nie zdążyłam doczytać do końca,a teraz nie wiem gdzie tego szukać. Wiem,że niektóre z Was są również na tamtym forum. Czy mogłybyście mi podpowiedzieć chociaż kiedy to mniej więcej mogło być? Nie mogę tego znaleźć.

Kochane ja tak z innej beczki. Kiedyś zajrzałam na forum "Starania-wątpliwości" i było tam napisane przez którąś z dziewczyn jakby opowiadanie. Nie wiem dokładnie bo się nie wczytywałam. To było coś o ciąży (opowiadało jakby dzieciątko w brzuchu). Bardzo wzruszające to było. Niestety nie zdążyłam doczytać do końca,a teraz nie wiem gdzie tego szukać. Wiem,że niektóre z Was są również na tamtym forum. Czy mogłybyście mi podpowiedzieć chociaż kiedy to mniej więcej mogło być? Nie mogę tego znaleźć.

Ja się udzielam na tamtym forum, ale niestety nie pomogę bo nie wiem gdzie tego szukac:-(

reklama
Hej Piękne,

Ja na chwile bo głowa mi pęka i brzucho boli - zjadłam coś ciężko strawnego i taki efekt.

Kurcze, miałam dziś zajęcia z grupą i nie mogłam usiąść bo dużo ludków było a krzesełka żadnego pod ręką. Masakra. Po 30 minutach plecy już tak mnie bolały i tak mi się słabo robiło że szok. Nie wiem co robić bo jak tak dalej pójdzie to wkońcu zemdleje.

A teraz coś śmiesznego - postanowiłam się dziś wylaszczyć żeby zagrać mojemu ... na nosie. No i zapakowałam się w czerwoną bluzeczke, czerwone buty, szminka na usta i zadowolona wyszłam. Nie uszłam za daleko bo nagle poczułam jak czymś dostałam. Patrze w dół a tu przelatujący ptak obsrał mi całą bluzkę. :-D:-D:-D No myślałam że padne. Szybko do domku przebrać się. Ale drugiej czerwonej bluzki już nie znalazłam.

Kroptusiu - Ty masz strasznie niskie ciśnienie - koniecznie powiedz o tym lekarzowi bo to niebezpieczne.

Do góry