reklama
kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
Witajcie e-Koleżanki!
Tak jak pisała Nektarynka może jeszcze woda z solą coś pomoże.
Testuj. Może to fasolka :-)
Witaj Kroptusiu! Jak u Ciebie?
Rybko trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego! Będzie oki!
Ja czasami tak mam. Nawet często więc dla mnie to normalka.
Dziewczynki, z mdłościami lepiej. Fasola ma takie odbicia że jak się obudzę to muszę coś zjeść i za dnia co jakiś czas coś tam skubnąć i wtedy jest ok. Ale wieczorkiem jeżeli do 22 nie wyląduję w łóżku jak już jestem śpiącą to zaczyna mnie mdlić. Niezłą rozrabiakę mam pod tym serduszkiem.
Nie wiem co z tym gardłem zrobić, wypiłam herbate ale nadal boli.
Tak jak pisała Nektarynka może jeszcze woda z solą coś pomoże.
hej dziewczynki dlugo nie pisalam bo czekalam na @ ale nie przyszla i co dziwnego zauwazylam ze gdy scisne brodawke mam male kropelki i temp mam 37.2 mdlosci mam juz dluzszy czas i zawroty glowy ale myslalam ze to z przemeczenia powiedzcie mi czy ktoras z was miala podobnie
Testuj. Może to fasolka :-)
Nektarynka ma racje absolutnie nie wolno, kazdy wyciek moze oznaczac wysoka prolaktyne...w ciazy ma sie siare ale to dopiero potem chyba 3 trymestr wiec test a jak negatywny to migiem do lekarza
Witaj Kroptusiu! Jak u Ciebie?
Cześć dziewczynki. Ja dziś nie w sosie bo wczoraj wieczorkiem się zdenerwowałam strasznie. Podczas kąpieli w prawej piersi wyczułam sporawe zgrubienie, którego nie ma w lewej. Nawet mąż sprawdzał. Tak strasznie się przestraszyłam. Dobrze, że jutro jadę na monitoring to poproszę lekarkę, żeby mi to zbadała i dała skierowanie na jakieś badanie czy co. Mówię wam jak ja się dziś czuję. Moja mama jest pielęgniarką i powtarza mi, żebym się nie martwiła na zapas bo to może być coś niegroźnego np. torbielka lub włókniak bo takie się podobno robią w czasie ciąży lub przy braniu hormonów a ja byłam w ciąży i niedawno brałam hormony. Niemniej jednak strasznie się boję. Aż mi temperatura skoczyła z tego wszystkiego.
Rybko trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego! Będzie oki!
Czesc dziewczyny,
A u mnie do owulacji jeszcze daleko, a pobolewaja mnie jajniki raz jeden raz drugi i raz nawet jakby macica. Mialyscie kiedys cos takiego?
Ja czasami tak mam. Nawet często więc dla mnie to normalka.
Nektarynka
Fanka BB :)
jutro na 11 wizyta wiec pewnie potem zdam relacje co i jak..Dobrze, dobrze. Daj znać po wizycie u gina. Najważniejsze to rozpoznać wroga bo wtedy łatwiej przygotować się do walki.
trudno, ale dziekuje za odpowiedz;-)Ja też nie wiem moja droga, także nie pomogę niestety
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Hope ja raczej nie badam się dogłębnie w czasie owulki. Tak na oko w połowie cyklu zwykle pobolewają mnie jajniki i to wszystko.
Dzięki dziewczynki za pocieszenie. Jakoś tak mi lżej jak piszecie, że miałyście podobne przeżycia.
Przyszła mamusiu staram się nie histeryzować ale jak się coś takiego wyczuwa to ciężko jest nie myśleć o tym.
Dzięki dziewczynki za pocieszenie. Jakoś tak mi lżej jak piszecie, że miałyście podobne przeżycia.
Przyszła mamusiu staram się nie histeryzować ale jak się coś takiego wyczuwa to ciężko jest nie myśleć o tym.
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
jutro na 11 wizyta wiec pewnie potem zdam relacje co i jak..
Tzrymam kciukasy za pozytywne nowinki. Ja mam wizytę o 16.45
reklama
Podziel się: