reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
kroczek nie histeryzuj kochana...mi tez kiedys gin wykrył zgrubienie w piersi...co sie okazało to był włókniaczek - np. przy dużych piersiach to nic nowego

Witajcie e-Koleżanki!

Dziewczynki, z mdłościami lepiej. Fasola ma takie odbicia że jak się obudzę to muszę coś zjeść i za dnia co jakiś czas coś tam skubnąć i wtedy jest ok. Ale wieczorkiem jeżeli do 22 nie wyląduję w łóżku jak już jestem śpiącą to zaczyna mnie mdlić. Niezłą rozrabiakę mam pod tym serduszkiem.

Nie wiem co z tym gardłem zrobić, wypiłam herbate ale nadal boli.

Tak jak pisała Nektarynka może jeszcze woda z solą coś pomoże.

hej dziewczynki dlugo nie pisalam bo czekalam na @ ale nie przyszla i co dziwnego zauwazylam ze gdy scisne brodawke mam male kropelki i temp mam 37.2:szok: mdlosci mam juz dluzszy czas i zawroty glowy ale myslalam ze to z przemeczenia powiedzcie mi czy ktoras z was miala podobnie :confused:

Testuj. Może to fasolka :-):tak:

Nektarynka ma racje absolutnie nie wolno, kazdy wyciek moze oznaczac wysoka prolaktyne...w ciazy ma sie siare ale to dopiero potem chyba 3 trymestr wiec test a jak negatywny to migiem do lekarza

Witaj Kroptusiu! Jak u Ciebie?

Cześć dziewczynki. Ja dziś nie w sosie bo wczoraj wieczorkiem się zdenerwowałam strasznie. Podczas kąpieli w prawej piersi wyczułam sporawe zgrubienie, którego nie ma w lewej. Nawet mąż sprawdzał. Tak strasznie się przestraszyłam. Dobrze, że jutro jadę na monitoring to poproszę lekarkę, żeby mi to zbadała i dała skierowanie na jakieś badanie czy co. Mówię wam jak ja się dziś czuję. Moja mama jest pielęgniarką i powtarza mi, żebym się nie martwiła na zapas bo to może być coś niegroźnego np. torbielka lub włókniak bo takie się podobno robią w czasie ciąży lub przy braniu hormonów a ja byłam w ciąży i niedawno brałam hormony. Niemniej jednak strasznie się boję. Aż mi temperatura skoczyła z tego wszystkiego.

Rybko trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego! Będzie oki!

Czesc dziewczyny,
A u mnie do owulacji jeszcze daleko, a pobolewaja mnie jajniki raz jeden raz drugi i raz nawet jakby macica. Mialyscie kiedys cos takiego?

Ja czasami tak mam. Nawet często więc dla mnie to normalka. :-D

Hope ja raczej nie badam się dogłębnie w czasie owulki. Tak na oko w połowie cyklu zwykle pobolewają mnie jajniki i to wszystko.

Dzięki dziewczynki za pocieszenie. Jakoś tak mi lżej jak piszecie, że miałyście podobne przeżycia.
Przyszła mamusiu staram się nie histeryzować ale jak się coś takiego wyczuwa to ciężko jest nie myśleć o tym.

reklama
o kurcze...to my we 4 lądujemy jutro u lekarza?
Nektarynka, kroczek, justys i ja :) trzymamy za siebie kciuki dziewczynki...taka akcja społeczna

Do góry