reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Madziaas Kacperek to ładne imię. Mi się strasznie podoba imię Alan ale mój M mówi że za bardzo amerykańskie.

Pieniążki masz wpłacone i pewnie jakieś potwierdzenie wpłaty też masz więc nawet jak coś to pieniążki powinni ci oddać:angry:

No mam potwierdzenie ale takich akcji nie powinno być. Nie ma opcji żeby się nie zdenerwować. Teraz mogę tylko czekać. Jeżeli zwrócą mi kaskę to zastanawiam się czy na jakieś przepraszamy się zdobędą.

jak juz to 3 ciąże.. bo ja to raczej odpadam juz - 3dc - owulki wczoraj nie było wiem mnie pan nie zapłodnił.. hihih

Hopeodnosnie bólów po lewej i prawej stronie w srodku cyklu to moze byc owulka, pod koniec cyklu to moze byc rozciagajaca sie macica na ciaze ale nie koniecznie.. ja tam mialambył ten dluuugi cykl czyli marcowy bolało raz po lewej czasem po prawej ale to było pod koniec cyklu gdzies tak od 32 do 51dc.. czyli do samego @

No mam potwierdzenie ale takich akcji nie powinno być. Nie ma opcji żeby się nie zdenerwować. Teraz mogę tylko czekać. Jeżeli zwrócą mi kaskę to zastanawiam się czy na jakieś przepraszamy się zdobędą.

Rozumiem Cię Maggie i twoja złość jest uzasadniona ale na przepraszam to bym raczej nie liczyła. No ale może się miło rozczarujesz i coś takiego powiedzą;-) Ciekawe tylko ile Ci przyjdzie czekać na zwrot kaski.

No to czekamy na wieści od Was.

kroczek - mi też się wydaje że to raczej nic poważnego. Spróbuj się nie denerwować bo to i tak nie pomoże.

A Ja taka mądra i rozsądna sama się tak zdenerowowałam że nie mogę się uspokoić. A mianowicie podjechałam dziś wpłacić sobie troche pieniążków na konto przez wpłatomat jednego z "najlepszych" banków. Robiłam to już kilkanaście razy i było ok. Pieniądze zawsze w ciągu max godziny lądują na koncie. No aż do dziś. Kasy nie ma!!!!!!! Zadzwoniłam do banku, przyjęli reklamacje i mam czekać. Kur....

maggie dzis niedziela wiec pewnie nie ksiegują.. ale moge sie mylic..

Madziaas kłócić się z M nie będę no chyba że nie dojdziemy do porozumienia. Ale najpierw to trzeba to dzidzi sobie zrobić.

reklama
maggie dzis niedziela wiec pewnie nie ksiegują.. ale moge sie mylic..

Nektarynko - no ja już wpłacałam w niedzielę i było ok. Bo tam wpłacam bezpośrednio na konto przez ich wpłatomat i tak jakby księgowanie jest z automatu. Pytałam Pańci jak dzwoniłam i ona się zdziwiła że tych pieniędzy nie ma bo powinny być w ciągu godziny.

Do góry