reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

I ja witam, ale niestety zlymi wiesciami

Przyszla z rana @, wiec zaczynam 5 cykl staran- trudno :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Planowa owulka, na poczatku czerwca, a beda prawie u nas dziadkowie meza, takze do dupy

Uswiadomilam sobie ze na wakacjach w czerwcu w podrozy poslubnej zawita do mnie @, a nie owulka jak planowalam- bo cykle zrobily sie 36 dniowe. Takze plany szlag trafil- dwa lata czekalismy na podróz i jak wkoncu kupiona to przyjdzie ta pier.. na @

Nadal jestem chora- nie moglam mowic jak dzwonilam do pracy,ze nie przychodze- takie gardlo mam zawalone- m sie smieje ze tylko jeden lek na to, zbok jeden

Szukam pozytywów w @, nie zawiele ich:

- nadal moge odwiedzac solarium- bede pieknie opalona na weselu, ale co z tego, skoro panna mloda w ciazy a ja nie
- moge sie napic za ich zdrowie, co z tego... (jak wyzej)
- kupilam wiesolka- nie musze go oddawac, tylko zaczynam brac od dzisiaj.

Nie wiem juz co mam robic

Przykro mi strasznie!! :( Mocno trzymam kciuki za następny cykl!!! Będzie dobrze - Musi być!!

dodam tylko że moja koleżanka z podwyższoną prolaktyna jak tylko zaczeła się leczyć zaszła w ciąże - urodziła piekne bliźnięta i OD RAZU (bez żadnego leczenia) zaszła w kolejną ciaże - w tej chwili ma piekną trójeczkę!

Także GŁOWA DO GÓRY!! :)

Ostatnia edycja:
reklama
. Pamietam jak w ostatnim cyklu mialam takie same bole az do momentu przyjscia @. To byl taki bol ze odrazu wiedzialam ze przylazla, poszlam do lazienki i papier byl czerwony. Test lezy u gory w lazience i nawet mnie nie wola :-D, czekam jutro do wieczora, jak cos to dopiero testuje we wtorek.

.
Widze po suwaczku, ze @ jednak przyszla. To nastepnym razem testujemy sie razem !!!:tak:
I nie przejmuj sie-moze przez podroz i te wszystkie emocje jeszcze bardziej Ci sie spozni i nie pokrzyzuje Ci planow, albo znajdziecie sobie przytulny kat na owulke, postaracie sie i @ nie przyjdzie. Czego zycze :)

Ostatnia edycja:
poczekam choc 35 to moj najdluzszy cykl ale ja nie nastawiam sie na fasolke jakos tak wyszlo i bylo malo staranek w tym cyklu tylko,ze mnie dziwi brak objawow @ zawsze byly,a teraz tylko troche bialego sluzu:sorry2:ale sie nie nakrecam tylko,ze jak ma sie pojawic ta wstretna @ to moglaby juz bo chce zaczac staranka pelna para;-):tak:
Przykro mi, ze jednak przyszla. W tym cyklu testujemy razem z Ola. Bedzie nam razniej.

Kochane życze wam fasolinki a oto dla was fluidki:tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dzieńdoberek!
Ehhh..... Do mnie też zawitałam @, ale na szczęście mnie to nie załamuje. Jakoś pozytywnie jestem nastawiona. Jestem tylko w szoku,że tak bardzo regularne mi się zrobiły @.

Na weselu było świetnie. Ostatni raz tak się ubawiłam na swoim.

Niestety to juz drugi moj 36dniowy- tylko ostatnio przyszla wieczorem a dzisiaj rano plamy na papierze. Boje sie ze to efekt podwyzszonej prolaktyny, tu na badania nie mam co liczyc, bede musiala znalezc czas i na dluzej pojechac do Polski- tylko kiedy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Olu,ja miałam do tego stopnia podwyższoną prolaktynę,że nie miałam @ przez 56 dni. Straszne to było!

Co do podróży poślubnej to niestety ja miałam @. Niestety pierwszą po poronieniu i była duuuża. Mało tego, w samolocie było jeszcze oki,ale jak wysiadłam na lotnisku to nie było już tak fajnie. Od razu zaczął mnie boleć pęcherz. :angry: I tak przez 5 dni. W ostatnim dniu tej masakry jeszcze dostałam udaru. Powykręcało mnie na wszystkie strony,ale jak weszłam do klimatyzacji to naszczęście przeszło. 3 ostatnie dni były już zaje....... :-D:-D:-D:-D Powodzenia życzę!

KASIULEK przykro mi że @ przylazła,ale widze że nie smutasz się tak mocko co się ciesze:tak:staranka już niedługo;-)

Ja Kochane się witam:tak:
Jestem padnięta, od samego rana u Filipka a potem u lekarza załatwiac zaświadczenie bo potrzebne mi by złozyc dokumenty na wymarzone stanowisko pracy:-D Jeszcze oczywiście nic nie załatwiłam bo za późno przyszłam..eh..
Jutro mojego M wyśle do południa to mi zalatwi.
Przepraszam,że nie odpisuję każdej no ale nie dam rady.
Do mojego M przyszedł kolega i sobie siedzą i gadają:)
DObrze.. może jednak przeczytam kilka stron by byc na bieżąco:-p
Aj a u mnie 11dc a my jeszcze nie fikaliśmy... tak jakoś, a to goscie a to to, a to tamto...eh, muszę dziś mojego M przycisnąc bo potem to dupa zbita.

reklama
Ja Kochane się witam:tak:

Jestem padnięta, od samego rana u Filipka a potem u lekarza załatwiac zaświadczenie bo potrzebne mi by złozyc dokumenty na wymarzone stanowisko pracy:-D Jeszcze oczywiście nic nie załatwiłam bo za późno przyszłam..eh..
Jutro mojego M wyśle do południa to mi zalatwi.
Przepraszam,że nie odpisuję każdej no ale nie dam rady.
Do mojego M przyszedł kolega i sobie siedzą i gadają:)
DObrze.. może jednak przeczytam kilka stron by byc na bieżąco:-p

Aj a u mnie 11dc a my jeszcze nie fikaliśmy... tak jakoś, a to goscie a to to, a to tamto...eh, muszę dziś mojego M przycisnąc bo potem to dupa zbita.

kobito no fakt mało cię tu z nami,a serduszkowaniu ni popuśćcie bo ja tu chce na teście mieć dwie kreseczki:-)

Do góry