reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

I ja witam, ale niestety zlymi wiesciami

Przyszla z rana @, wiec zaczynam 5 cykl staran- trudno :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Planowa owulka, na poczatku czerwca, a beda prawie u nas dziadkowie meza, takze do dupy

Uswiadomilam sobie ze na wakacjach w czerwcu w podrozy poslubnej zawita do mnie @, a nie owulka jak planowalam- bo cykle zrobily sie 36 dniowe. Takze plany szlag trafil- dwa lata czekalismy na podróz i jak wkoncu kupiona to przyjdzie ta pier.. na @

Nadal jestem chora- nie moglam mowic jak dzwonilam do pracy,ze nie przychodze- takie gardlo mam zawalone- m sie smieje ze tylko jeden lek na to, zbok jeden

Szukam pozytywów w @, nie zawiele ich:

- nadal moge odwiedzac solarium- bede pieknie opalona na weselu, ale co z tego, skoro panna mloda w ciazy a ja nie
- moge sie napic za ich zdrowie, co z tego... (jak wyzej)
- kupilam wiesolka- nie musze go oddawac, tylko zaczynam brac od dzisiaj.

Nie wiem juz co mam robic

Przykro mi strasznie!! :( Mocno trzymam kciuki za następny cykl!!! Będzie dobrze - Musi być!!

dodam tylko że moja koleżanka z podwyższoną prolaktyna jak tylko zaczeła się leczyć zaszła w ciąże - urodziła piekne bliźnięta i OD RAZU (bez żadnego leczenia) zaszła w kolejną ciaże - w tej chwili ma piekną trójeczkę!

Także GŁOWA DO GÓRY!! :)

Ostatnia edycja:
reklama
. Pamietam jak w ostatnim cyklu mialam takie same bole az do momentu przyjscia @. To byl taki bol ze odrazu wiedzialam ze przylazla, poszlam do lazienki i papier byl czerwony. Test lezy u gory w lazience i nawet mnie nie wola :-D, czekam jutro do wieczora, jak cos to dopiero testuje we wtorek.

.
Widze po suwaczku, ze @ jednak przyszla. To nastepnym razem testujemy sie razem !!!:tak:
I nie przejmuj sie-moze przez podroz i te wszystkie emocje jeszcze bardziej Ci sie spozni i nie pokrzyzuje Ci planow, albo znajdziecie sobie przytulny kat na owulke, postaracie sie i @ nie przyjdzie. Czego zycze :)

Ostatnia edycja:
poczekam choc 35 to moj najdluzszy cykl ale ja nie nastawiam sie na fasolke jakos tak wyszlo i bylo malo staranek w tym cyklu tylko,ze mnie dziwi brak objawow @ zawsze byly,a teraz tylko troche bialego sluzu:sorry2:ale sie nie nakrecam tylko,ze jak ma sie pojawic ta wstretna @ to moglaby juz bo chce zaczac staranka pelna para;-):tak:
Przykro mi, ze jednak przyszla. W tym cyklu testujemy razem z Ola. Bedzie nam razniej.

Kochane życze wam fasolinki a oto dla was fluidki:tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dzieńdoberek!
Ehhh..... Do mnie też zawitałam @, ale na szczęście mnie to nie załamuje. Jakoś pozytywnie jestem nastawiona. Jestem tylko w szoku,że tak bardzo regularne mi się zrobiły @.

Na weselu było świetnie. Ostatni raz tak się ubawiłam na swoim.

Niestety to juz drugi moj 36dniowy- tylko ostatnio przyszla wieczorem a dzisiaj rano plamy na papierze. Boje sie ze to efekt podwyzszonej prolaktyny, tu na badania nie mam co liczyc, bede musiala znalezc czas i na dluzej pojechac do Polski- tylko kiedy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Olu,ja miałam do tego stopnia podwyższoną prolaktynę,że nie miałam @ przez 56 dni. Straszne to było!

Co do podróży poślubnej to niestety ja miałam @. Niestety pierwszą po poronieniu i była duuuża. Mało tego, w samolocie było jeszcze oki,ale jak wysiadłam na lotnisku to nie było już tak fajnie. Od razu zaczął mnie boleć pęcherz. :angry: I tak przez 5 dni. W ostatnim dniu tej masakry jeszcze dostałam udaru. Powykręcało mnie na wszystkie strony,ale jak weszłam do klimatyzacji to naszczęście przeszło. 3 ostatnie dni były już zaje....... :-D:-D:-D:-D Powodzenia życzę!

KASIULEK przykro mi że @ przylazła,ale widze że nie smutasz się tak mocko co się ciesze:tak:staranka już niedługo;-)

Ja Kochane się witam:tak:
Jestem padnięta, od samego rana u Filipka a potem u lekarza załatwiac zaświadczenie bo potrzebne mi by złozyc dokumenty na wymarzone stanowisko pracy:-D Jeszcze oczywiście nic nie załatwiłam bo za późno przyszłam..eh..
Jutro mojego M wyśle do południa to mi zalatwi.
Przepraszam,że nie odpisuję każdej no ale nie dam rady.
Do mojego M przyszedł kolega i sobie siedzą i gadają:)
DObrze.. może jednak przeczytam kilka stron by byc na bieżąco:-p
Aj a u mnie 11dc a my jeszcze nie fikaliśmy... tak jakoś, a to goscie a to to, a to tamto...eh, muszę dziś mojego M przycisnąc bo potem to dupa zbita.

reklama
Ja Kochane się witam:tak:

Jestem padnięta, od samego rana u Filipka a potem u lekarza załatwiac zaświadczenie bo potrzebne mi by złozyc dokumenty na wymarzone stanowisko pracy:-D Jeszcze oczywiście nic nie załatwiłam bo za późno przyszłam..eh..
Jutro mojego M wyśle do południa to mi zalatwi.
Przepraszam,że nie odpisuję każdej no ale nie dam rady.
Do mojego M przyszedł kolega i sobie siedzą i gadają:)
DObrze.. może jednak przeczytam kilka stron by byc na bieżąco:-p

Aj a u mnie 11dc a my jeszcze nie fikaliśmy... tak jakoś, a to goscie a to to, a to tamto...eh, muszę dziś mojego M przycisnąc bo potem to dupa zbita.

kobito no fakt mało cię tu z nami,a serduszkowaniu ni popuśćcie bo ja tu chce na teście mieć dwie kreseczki:-)

Do góry