reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dziewczyny jestem w ciąży :eek::eek::eek:. Dzisiaj rano 2 grube kreski na teście. W sumie spodziewałam się trochę ale i tak czuję zaskoczenie i jakieś takie niesamowite uczucie, że cały dzień o tym myślę. Nie mogę w to uwierzyć.

Agniesia trzymam kciuki za Twoje testowanko, bo u mnie najwyraźniej ten ból piersi tak z boku+ kłucie w jajniku to było TO :-).
Jeszcze ktoś tu pisał, że cały czas się czuje śpiący i słaby- ja póki co od paru dni budzę się o 5, 6 rano a wcześniej to najchętniej wstawałabym o 10 rano :-D.

Postaram się wkleić testa- od razu mówię, że jakość słaba, ale coś tam widać. :-D

O ja! O ja! Następna w ciąży! :-D:-D:-D Ale zajebiaszczo! Kochanie Gratulacje ogromne!

reklama
No prosze a ja mam fuuul białego śluzu:szok:mam nadzieję ze nie na @ bo miałam zawsze ale to tak z dwa dni przed nią a tu tyle i bialutki:eek:hmm.........daje do myślenia i ten brzuch pobolewający:eek:ale cycuchy nie bolą raz to było tak z kikla dni temu że jakby mi sie tak ściągały uczucie mleka zbierającego:-Dno i na tyle:zawstydzona/y:kurcze czy ja się za bardzo nakręcam ja chce mieć dzidzie drugą i może dlatego tak się nakręcam bo w sumie to są objawy na@ i troszeczke na fasolke co i też mam jeszcze troche do testowania a ja tu już o objawach eeeeeeeeeeee dam sobie lepiej spokuj:tak:

Dziewczyny jestem w ciąży :eek::eek::eek:. Dzisiaj rano 2 grube kreski na teście. W sumie spodziewałam się trochę ale i tak czuję zaskoczenie i jakieś takie niesamowite uczucie, że cały dzień o tym myślę. Nie mogę w to uwierzyć.

Agniesia trzymam kciuki za Twoje testowanko, bo u mnie najwyraźniej ten ból piersi tak z boku+ kłucie w jajniku to było TO :-).
Jeszcze ktoś tu pisał, że cały czas się czuje śpiący i słaby- ja póki co od paru dni budzę się o 5, 6 rano a wcześniej to najchętniej wstawałabym o 10 rano :-D.

Postaram się wkleić testa- od razu mówię, że jakość słaba, ale coś tam widać. :-D
Gratuluje !! Ale sie ładnie zaczeło,coraz więcej fasoleczek :tak::laugh2:

Hej Kochane,

Wpadłam na chwilkę podczytać co tu się dzieje.

Mexi - mega Gratulacje. Czyli jednak zarażanie fasolkowe działa. To która następna? :-):-):-)

Ja czuje się podle. Wziełam tydzień wolnego i zalegam w domu. Mdłości, mdłości i jeszcze raz mdłości. :-( Każde wyjście to zataczanie się, a w sklepie po chwili uderza mnie faza gorąca i prawie mdleje. Kurcze.... Mam nadzieję, że nic złego to jednak nie jest.

Przepraszam że nie odniosłam się do wszystkiego co napisałyście ale nie jestem w stanie. Mam nadzieję, że wkrótce będzie lepiej. Pozdrowionka i buziaki.

Hej Kochane,

Wpadłam na chwilkę podczytać co tu się dzieje.

Mexi - mega Gratulacje. Czyli jednak zarażanie fasolkowe działa. To która następna? :-):-):-)

Ja czuje się podle. Wziełam tydzień wolnego i zalegam w domu. Mdłości, mdłości i jeszcze raz mdłości. :-( Każde wyjście to zataczanie się, a w sklepie po chwili uderza mnie faza gorąca i prawie mdleje. Kurcze.... Mam nadzieję, że nic złego to jednak nie jest.

Przepraszam że nie odniosłam się do wszystkiego co napisałyście ale nie jestem w stanie. Mam nadzieję, że wkrótce będzie lepiej. Pozdrowionka i buziaki.
Maggie niedługo mdłości kochana przejdą :-) Wiesz,że kobiety różnie przechodzą ciąże,a teraz już tak sie w dodatku ciepło zrobiło.Leż sobie w domku i odpoczywaj ;-)

reklama
Kochane wiem że jestem głupia i możecie się śmiać bo ja juz się smieje sama z siebie:-D:-Dtak więc aby sobie wytłumaczyc to i owo to zrobiłam tak:że gdyby teraz się udało zajść mi w ciąże to po obliczeniu wyszedł by termin 17.01.2010 i wtedy sobie zrobiłam suwaczka i wyszło że gdyby się udało to bym teraz była w 2 tygodniu ciąży i 3 dniu TAK WIĘĆ TERAZ JUŻ WOGÓLE WIEM ŻE TRZEBA CZEKAĆ DO TEGO CZY @ DOSTANE CZY NIE BO JAK PATRZE NA DZISIAJ ŻE KTÓRY BY BYŁ TO TYDZIEŃ TO PRZECIEŻ W TAKIM TYGODNIU TO ŻADNYCH OBJAWÓW NIE POWINNAM MIEĆ WIĘĆ DZIEWCZYNY JA PRZESTAJE PISAĆ O JAKIŚ OBJAWACH I SIE NAKRĘCAĆ A TYLKO CZEKAĆ NA DZIEŃ@ I JAK NIE BĘDZIE TO WTEDY TESTOWAĆ I BASTA:tak:dobra teraz możecie się ze mnie śmiać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry