reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dziewczyny jestem w ciąży :eek::eek::eek:. Dzisiaj rano 2 grube kreski na teście. W sumie spodziewałam się trochę ale i tak czuję zaskoczenie i jakieś takie niesamowite uczucie, że cały dzień o tym myślę. Nie mogę w to uwierzyć.

Agniesia trzymam kciuki za Twoje testowanko, bo u mnie najwyraźniej ten ból piersi tak z boku+ kłucie w jajniku to było TO :-).
Jeszcze ktoś tu pisał, że cały czas się czuje śpiący i słaby- ja póki co od paru dni budzę się o 5, 6 rano a wcześniej to najchętniej wstawałabym o 10 rano :-D.

Postaram się wkleić testa- od razu mówię, że jakość słaba, ale coś tam widać. :-D

O ja! O ja! Następna w ciąży! :-D:-D:-D Ale zajebiaszczo! Kochanie Gratulacje ogromne!

reklama
No prosze a ja mam fuuul białego śluzu:szok:mam nadzieję ze nie na @ bo miałam zawsze ale to tak z dwa dni przed nią a tu tyle i bialutki:eek:hmm.........daje do myślenia i ten brzuch pobolewający:eek:ale cycuchy nie bolą raz to było tak z kikla dni temu że jakby mi sie tak ściągały uczucie mleka zbierającego:-Dno i na tyle:zawstydzona/y:kurcze czy ja się za bardzo nakręcam ja chce mieć dzidzie drugą i może dlatego tak się nakręcam bo w sumie to są objawy na@ i troszeczke na fasolke co i też mam jeszcze troche do testowania a ja tu już o objawach eeeeeeeeeeee dam sobie lepiej spokuj:tak:

Dziewczyny jestem w ciąży :eek::eek::eek:. Dzisiaj rano 2 grube kreski na teście. W sumie spodziewałam się trochę ale i tak czuję zaskoczenie i jakieś takie niesamowite uczucie, że cały dzień o tym myślę. Nie mogę w to uwierzyć.

Agniesia trzymam kciuki za Twoje testowanko, bo u mnie najwyraźniej ten ból piersi tak z boku+ kłucie w jajniku to było TO :-).
Jeszcze ktoś tu pisał, że cały czas się czuje śpiący i słaby- ja póki co od paru dni budzę się o 5, 6 rano a wcześniej to najchętniej wstawałabym o 10 rano :-D.

Postaram się wkleić testa- od razu mówię, że jakość słaba, ale coś tam widać. :-D
Gratuluje !! Ale sie ładnie zaczeło,coraz więcej fasoleczek :tak::laugh2:

Hej Kochane,

Wpadłam na chwilkę podczytać co tu się dzieje.

Mexi - mega Gratulacje. Czyli jednak zarażanie fasolkowe działa. To która następna? :-):-):-)

Ja czuje się podle. Wziełam tydzień wolnego i zalegam w domu. Mdłości, mdłości i jeszcze raz mdłości. :-( Każde wyjście to zataczanie się, a w sklepie po chwili uderza mnie faza gorąca i prawie mdleje. Kurcze.... Mam nadzieję, że nic złego to jednak nie jest.

Przepraszam że nie odniosłam się do wszystkiego co napisałyście ale nie jestem w stanie. Mam nadzieję, że wkrótce będzie lepiej. Pozdrowionka i buziaki.

Hej Kochane,

Wpadłam na chwilkę podczytać co tu się dzieje.

Mexi - mega Gratulacje. Czyli jednak zarażanie fasolkowe działa. To która następna? :-):-):-)

Ja czuje się podle. Wziełam tydzień wolnego i zalegam w domu. Mdłości, mdłości i jeszcze raz mdłości. :-( Każde wyjście to zataczanie się, a w sklepie po chwili uderza mnie faza gorąca i prawie mdleje. Kurcze.... Mam nadzieję, że nic złego to jednak nie jest.

Przepraszam że nie odniosłam się do wszystkiego co napisałyście ale nie jestem w stanie. Mam nadzieję, że wkrótce będzie lepiej. Pozdrowionka i buziaki.
Maggie niedługo mdłości kochana przejdą :-) Wiesz,że kobiety różnie przechodzą ciąże,a teraz już tak sie w dodatku ciepło zrobiło.Leż sobie w domku i odpoczywaj ;-)

reklama
Kochane wiem że jestem głupia i możecie się śmiać bo ja juz się smieje sama z siebie:-D:-Dtak więc aby sobie wytłumaczyc to i owo to zrobiłam tak:że gdyby teraz się udało zajść mi w ciąże to po obliczeniu wyszedł by termin 17.01.2010 i wtedy sobie zrobiłam suwaczka i wyszło że gdyby się udało to bym teraz była w 2 tygodniu ciąży i 3 dniu TAK WIĘĆ TERAZ JUŻ WOGÓLE WIEM ŻE TRZEBA CZEKAĆ DO TEGO CZY @ DOSTANE CZY NIE BO JAK PATRZE NA DZISIAJ ŻE KTÓRY BY BYŁ TO TYDZIEŃ TO PRZECIEŻ W TAKIM TYGODNIU TO ŻADNYCH OBJAWÓW NIE POWINNAM MIEĆ WIĘĆ DZIEWCZYNY JA PRZESTAJE PISAĆ O JAKIŚ OBJAWACH I SIE NAKRĘCAĆ A TYLKO CZEKAĆ NA DZIEŃ@ I JAK NIE BĘDZIE TO WTEDY TESTOWAĆ I BASTA:tak:dobra teraz możecie się ze mnie śmiać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry