reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Wlasnie przyszla ta wstreciucha @ Ale jakos na luzie ja przyjelam moze dlatego ze wiedzialam ze i tak przyjdzie.

A humor mam rowniez dzieki wam dziewczynki:-) Dzieki wielkie za wsparcie;-)

Kochane ja się tak napracowałam przez te 5h, że już mi się nie chce i narazie odpoczywam i coś jem, bo umieram z głodu:-D za oknem taka piękna pogoda, że aż chce się żyć:-)

Muszę się pochwalić:tak: dziś jadę zapłacić za mebelki do sypialni i umówić się na transport:-D nareszcie, bo już myślałam, że o nas zapomnieli:baffled: remoncik dopiero po świętach, ale już teraz kupiliśmy, bo były w promocji:-D

DSC01843.jpg

Kochane ja się tak napracowałam przez te 5h, że już mi się nie chce i narazie odpoczywam i coś jem, bo umieram z głodu:-D za oknem taka piękna pogoda, że aż chce się żyć:-)

Muszę się pochwalić:tak: dziś jadę zapłacić za mebelki do sypialni i umówić się na transport:-D nareszcie, bo już myślałam, że o nas zapomnieli:baffled: remoncik dopiero po świętach, ale już teraz kupiliśmy, bo były w promocji:-D
No no no, śliczne te meble, coś czuję że w takim łożu przytulanki będą bardzoooo owocne :-)
Wlasnie przyszla ta wstreciucha @ Ale jakos na luzie ja przyjelam moze dlatego ze wiedzialam ze i tak przyjdzie.

A humor mam rowniez dzieki wam dziewczynki:-) Dzieki wielkie za wsparcie;-)
Po to tu jesteśmy :-)

Jak mi się nic nie chceeeeeeeee ... OMG ..... porażka. Zaczynają mnie już mięśnie boleć po siłce a tu jeszcze na zajęcia na 18 trzeba lecieć. Buuuuu ..... No i zrobiłam tylko sałatkę bo na nic więc nie mam siły - na szczęście znalazłam w lodówce resztki wczorajszej pizzy więc z głodu nikt nie padnie ;-):-D:-D:-D

Śliczne imie, może sportowiec z niego będzie. :-)

<font face="Comic Sans MS"><font size="4">Babeczke to bym sobie zjadła :tak: Mniam, a na obiadek co serwujesz?Maggie lekarz sie śmiał,że buzie zasłaniał rączkami i że chyba będzie mały bokser:)) A na obiadek zrobiłam barszczyk czerwony i pyyszny sos ;))

Madziaas - ślinka mi cieknie :-)

A ja to jestem nieźle walnięta. Na co dzień nie pije kawy, tylko od święta i do z dużą ilością mleka. No i dziś właśnie postanowiałam się napić. Wszystko fajnie tylko mleko się kwaśne okazało - bleee, więc co zrobiłam. Do sklepu nie pójdę bo mi sie nie chce. Ale znalazłam w lodówce bitą śmietane w spray'u. No i właśnie popijam kawe z bitą śmietaną.

Jak przestane pisać tzn. że przegiełam. Rano sie najadłam ciepłego chleba a teraz kawa z bitą. :-D:-D:-D

reklama
Madziaas - ślinka mi cieknie :-)

A ja to jestem nieźle walnięta. Na co dzień nie pije kawy, tylko od święta i do z dużą ilością mleka. No i dziś właśnie postanowiałam się napić. Wszystko fajnie tylko mleko się kwaśne okazało - bleee, więc co zrobiłam. Do sklepu nie pójdę bo mi sie nie chce. Ale znalazłam w lodówce bitą śmietane w spray'u. No i właśnie popijam kawe z bitą śmietaną.

Jak przestane pisać tzn. że przegiełam. Rano sie najadłam ciepłego chleba a teraz kawa z bitą. :-D:-D:-D

Hehe kochana to uważaj, ale ja myślę, że nic Ci nie będzie, bo jak to moja mama mówiła, jak jadłam jakieś dziwne rzeczy naraz: "i tak wszystko do jednego żołądka idzie":-D

Do góry