reklama
maggie_f
Fanka BB :)
chyba nic z tego buuu nic mi dzis nie wychodzi
aguniak - wejdź na lilypie.com albo jakąś polską stronkę i stwórz suwaczek krok po kroku. Jak wszystko zrobisz po kolei to na końcu wyswietli Ci się kod. Skopiuj go i wklej w sygnature w takie okienko co wygląda jak to w którym piszesz wiadomości. Kliknij zapisz i powinno być ok.
wklej kod który jest pod tym PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode
Ostatnia edycja:
maggie_f
Z poradnika młodej lekarki:
- Slyszałem, ze ćwiczenia przyspieszające pracę serca przedluzają zycie, czy to prawda?
- Twoje serce będzie bić tylko okresloną ilość razy... tyle ile masz zapisane w genach i ani raz więcej... Nie marnuj więc tych uderzeń na ćwiczenia. W końcu wszystko się kiedyś zużywa. Przyspieszanie pracy serca nie przedłuży Ci życia. To tak jakby mówić, że przedłużysz życie samochodu żyłując silnik do upadłego. Chcesz życ dłużej? Zdrzemnij się!
* * *
- Czy powinienem jesc mniej mięsa, a więcej warzyw i owocow?
- Przyjrzyj się temu z logicznego punktu widzenia... Co je krowa?
W paszy ma zboze, kukurydzę i mnostwo innych rzeczy. Czym jest ta zielenina? To Warzywa! W takim razie stek z wolowiny je st niczym innym jak doskonalym mechanizmem do dostarczania do twego organizmu warzyw!
Potrzebujesz zboza? Wpierniczaj kurczaka. Natomiast wołowina zapewni ci 100% twojego dziennego zapotrzebowania na zieleninę.
* * *
- Czy powinienem ograniczyc spozycie alkoholu?
- A niby czemu? Wino jest robione z owocow. Brandy to destylowane wino, oznacza tylko, ze zabierają wodę z owocowej masy i w ten sposob masz jeszcze więcej zdrowych pysznosci. Piwo? Halo! Przeciez to chmiel! Wodka? Zyto to zboze! Eeeeeeee.... nawet bimberek powstaje z ziemniakow.
* * *
- Czy smazone zarcie jest szkodliwe dla zdrowia?
- CZY TY W OGOLE MNIE NIE SLUCHASZ? W dzisiejszych czasach jedzenie
jest smazone na oleju roslinnym. Tak po prawdzie to zarcie w nim sobie plywa. Jakim cudem więc większa ilosc warzyw moze ci zaszkodzic?
* * *
- Czy robienie przysiadow pomoze mi stracic "oponkę" na brzuchu?
- Absolutnie nie! Kiedy cwiczysz mięsnie to one się powiększają. Dlatego przysiady powinienes robic tylko wtedy gdy chcesz aby twoj brzuch byl większy.
* * *
- Czy czekolada mi szkodzi?
- Zwariowales? Hej! Nasiona kakao! Kolejne warzywo! To najlepsze zarcie na swiecie!
* * *
- Czy plywanie jest dobre dla mojej figury?
- Czy plywanie jest dobre dla twojej figury? Zapytaj wielorybow!
* * *
- Czy utrzymanie naszego ciala w formie jest istotne dla mojego zycia?
- Hej! Istnieją przeciez okrągle formy życia.
I pamiętajcie...
Zycie nie powinno byc podrozą do grobu, ktorej celem jest dowiezie nie do konca atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwlok. Czlowiek do kresu zycia powinien się dotoczyc z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... "ALE TO BYLA JAZDA!"
- Slyszałem, ze ćwiczenia przyspieszające pracę serca przedluzają zycie, czy to prawda?
- Twoje serce będzie bić tylko okresloną ilość razy... tyle ile masz zapisane w genach i ani raz więcej... Nie marnuj więc tych uderzeń na ćwiczenia. W końcu wszystko się kiedyś zużywa. Przyspieszanie pracy serca nie przedłuży Ci życia. To tak jakby mówić, że przedłużysz życie samochodu żyłując silnik do upadłego. Chcesz życ dłużej? Zdrzemnij się!
* * *
- Czy powinienem jesc mniej mięsa, a więcej warzyw i owocow?
- Przyjrzyj się temu z logicznego punktu widzenia... Co je krowa?
W paszy ma zboze, kukurydzę i mnostwo innych rzeczy. Czym jest ta zielenina? To Warzywa! W takim razie stek z wolowiny je st niczym innym jak doskonalym mechanizmem do dostarczania do twego organizmu warzyw!
Potrzebujesz zboza? Wpierniczaj kurczaka. Natomiast wołowina zapewni ci 100% twojego dziennego zapotrzebowania na zieleninę.
* * *
- Czy powinienem ograniczyc spozycie alkoholu?
- A niby czemu? Wino jest robione z owocow. Brandy to destylowane wino, oznacza tylko, ze zabierają wodę z owocowej masy i w ten sposob masz jeszcze więcej zdrowych pysznosci. Piwo? Halo! Przeciez to chmiel! Wodka? Zyto to zboze! Eeeeeeee.... nawet bimberek powstaje z ziemniakow.
* * *
- Czy smazone zarcie jest szkodliwe dla zdrowia?
- CZY TY W OGOLE MNIE NIE SLUCHASZ? W dzisiejszych czasach jedzenie
jest smazone na oleju roslinnym. Tak po prawdzie to zarcie w nim sobie plywa. Jakim cudem więc większa ilosc warzyw moze ci zaszkodzic?
* * *
- Czy robienie przysiadow pomoze mi stracic "oponkę" na brzuchu?
- Absolutnie nie! Kiedy cwiczysz mięsnie to one się powiększają. Dlatego przysiady powinienes robic tylko wtedy gdy chcesz aby twoj brzuch byl większy.
* * *
- Czy czekolada mi szkodzi?
- Zwariowales? Hej! Nasiona kakao! Kolejne warzywo! To najlepsze zarcie na swiecie!
* * *
- Czy plywanie jest dobre dla mojej figury?
- Czy plywanie jest dobre dla twojej figury? Zapytaj wielorybow!
* * *
- Czy utrzymanie naszego ciala w formie jest istotne dla mojego zycia?
- Hej! Istnieją przeciez okrągle formy życia.
I pamiętajcie...
Zycie nie powinno byc podrozą do grobu, ktorej celem jest dowiezie nie do konca atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwlok. Czlowiek do kresu zycia powinien się dotoczyc z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... "ALE TO BYLA JAZDA!"
Ostatnia edycja:
teraz ja mam pytanko..bo jak ostatnio bylam u gina - po przedostatniej @ mowil mi ze jajnik jest powiekszony i to znaczy ze z niego idzie jajeczko..no i tak sobie mysle czy da sie tak hop siup i te jajeczko..mh...zapołodnic?
maggie_f
teraz ja mam pytanko..bo jak ostatnio bylam u gina - po przedostatniej @ mowil mi ze jajnik jest powiekszony i to znaczy ze z niego idzie jajeczko..no i tak sobie mysle czy da sie tak hop siup i te jajeczko..mh...zapołodnic?
A w którym dniu cyklu byłaś? Tak hop siup to się nie da niestety. Jajo a właściwie pęcherzyk musi urosnąć odpowiednio i pęknąć. Wtedy jajo jest gotowe do zapłodnienia i wędruje sobie jajowodem do macicy. Jak natarczywy plemnik je dorwie to jeszcze tylko musi się dobrze zagnieździć w jamie macicy i gotowe - fasoleczka.
reklama
Jest hurrrraaaa udalo sie :-)
Dzieki wielkie za pomoc dziewczynki
no jestem z Ciebie dumna, twarda babka z Ciebie
Podziel się: