reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Wlasnie przyszla ta wstreciucha @ Ale jakos na luzie ja przyjelam moze dlatego ze wiedzialam ze i tak przyjdzie.

A humor mam rowniez dzieki wam dziewczynki:-) Dzieki wielkie za wsparcie;-)

Kochane ja się tak napracowałam przez te 5h, że już mi się nie chce i narazie odpoczywam i coś jem, bo umieram z głodu:-D za oknem taka piękna pogoda, że aż chce się żyć:-)

Muszę się pochwalić:tak: dziś jadę zapłacić za mebelki do sypialni i umówić się na transport:-D nareszcie, bo już myślałam, że o nas zapomnieli:baffled: remoncik dopiero po świętach, ale już teraz kupiliśmy, bo były w promocji:-D

DSC01843.jpg

Kochane ja się tak napracowałam przez te 5h, że już mi się nie chce i narazie odpoczywam i coś jem, bo umieram z głodu:-D za oknem taka piękna pogoda, że aż chce się żyć:-)

Muszę się pochwalić:tak: dziś jadę zapłacić za mebelki do sypialni i umówić się na transport:-D nareszcie, bo już myślałam, że o nas zapomnieli:baffled: remoncik dopiero po świętach, ale już teraz kupiliśmy, bo były w promocji:-D
No no no, śliczne te meble, coś czuję że w takim łożu przytulanki będą bardzoooo owocne :-)
Wlasnie przyszla ta wstreciucha @ Ale jakos na luzie ja przyjelam moze dlatego ze wiedzialam ze i tak przyjdzie.

A humor mam rowniez dzieki wam dziewczynki:-) Dzieki wielkie za wsparcie;-)
Po to tu jesteśmy :-)

Jak mi się nic nie chceeeeeeeee ... OMG ..... porażka. Zaczynają mnie już mięśnie boleć po siłce a tu jeszcze na zajęcia na 18 trzeba lecieć. Buuuuu ..... No i zrobiłam tylko sałatkę bo na nic więc nie mam siły - na szczęście znalazłam w lodówce resztki wczorajszej pizzy więc z głodu nikt nie padnie ;-):-D:-D:-D

Śliczne imie, może sportowiec z niego będzie. :-)

<font face="Comic Sans MS"><font size="4">Babeczke to bym sobie zjadła :tak: Mniam, a na obiadek co serwujesz?Maggie lekarz sie śmiał,że buzie zasłaniał rączkami i że chyba będzie mały bokser:)) A na obiadek zrobiłam barszczyk czerwony i pyyszny sos ;))

Madziaas - ślinka mi cieknie :-)

A ja to jestem nieźle walnięta. Na co dzień nie pije kawy, tylko od święta i do z dużą ilością mleka. No i dziś właśnie postanowiałam się napić. Wszystko fajnie tylko mleko się kwaśne okazało - bleee, więc co zrobiłam. Do sklepu nie pójdę bo mi sie nie chce. Ale znalazłam w lodówce bitą śmietane w spray'u. No i właśnie popijam kawe z bitą śmietaną.

Jak przestane pisać tzn. że przegiełam. Rano sie najadłam ciepłego chleba a teraz kawa z bitą. :-D:-D:-D

reklama
Madziaas - ślinka mi cieknie :-)

A ja to jestem nieźle walnięta. Na co dzień nie pije kawy, tylko od święta i do z dużą ilością mleka. No i dziś właśnie postanowiałam się napić. Wszystko fajnie tylko mleko się kwaśne okazało - bleee, więc co zrobiłam. Do sklepu nie pójdę bo mi sie nie chce. Ale znalazłam w lodówce bitą śmietane w spray'u. No i właśnie popijam kawe z bitą śmietaną.

Jak przestane pisać tzn. że przegiełam. Rano sie najadłam ciepłego chleba a teraz kawa z bitą. :-D:-D:-D

Hehe kochana to uważaj, ale ja myślę, że nic Ci nie będzie, bo jak to moja mama mówiła, jak jadłam jakieś dziwne rzeczy naraz: "i tak wszystko do jednego żołądka idzie":-D

Do góry