reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No wlasnie tak chyba trzeba bylo zrobic. Ale od nastepnego cyklu postaram sie nie myslec (o ile mi sie to uda ) i podejsc do tego na luzie :-(
Kurcze nie wiem czy wysiedze z tym bolem do 15 w pracy buuuu:wściekła/y:

reklama
Hej dziewczynki:) Ale dzisiaj piękna pogoda.Maggie_f no musze poszperać w ustawieniach bo może coś tam mam źle ustawione. Byłam w poniedziałek u lekarza i na szczęście jest wszystko w porządku:)) I tak jak czułam i jak ty mówiłaś w brzuszku siedzi Synuś :)))))
Ja też spróbuje poszperać i jak znajde to napisze. :-)
No właśnie miałam się spytać jak u lekarza :-) GRATULUJE Synka - super!!! A imie już masz czy będziecie się dopiero zastanawiać ???
No wlasnie tak chyba trzeba bylo zrobic. Ale od nastepnego cyklu postaram sie nie myslec (o ile mi sie to uda ) i podejsc do tego na luzie :-(
Kurcze nie wiem czy wysiedze z tym bolem do 15 w pracy buuuu:wściekła/y:
aguniak - masz nospe albo paracetamol?? Trzymaj się dzielnie. Coś te @@@ wredne w tym miesiącu.

mam juz okna umyte nareszcie:)

udalo mi sie wkleic suwaczek:)hurraa;)
podalam srednia dlugosc,cykle mi sie wachaja od 32 do 35

Ostatnia edycja:
Ja mam napewno coś źle zaznaczone w ustawieniach bo nawet koloru czcionki nie moge zmieniać,coś pewnie namieszałam.Imie mamy Adrianek :))

Dziękuje Maggie_f, to ty dzisiaj na obiad takie pyszności serwujesz:) Ja rano zrobiłam babeczki w kropeczki i jeszcze obiadek musze upichcić :)

Mam prosbe czy ktos moglby mi powiedziec jak sie wkleja suwaczki bo ja niestety nie wiem (pamietam ze ktos juz o to pytal ale nie mam sily szukac ) Wogole nic mi sie nie chce :no:

Madzia moje gratulacje. Synuś :) Cudownie... Aguniak..nie płakusiać, nie marudzić..Wziąć no-spe albo apap i przestać boleć...:*

a co do suwaczków, masz juz wygenerowany kod na forum?jak masz to wystarczy wejść w USTAWIENIA, z boku - po lewej stronie jest taka tabelka PANEL KONTROLNY, tam znajdujesz EDYTUJ SYGNATURE..wyświetli ci sie okienko - tam wklejasz kod i dajesz ZAPISZ SYGNATURE

zaczyna mnie bolec brzuchol po tym myciu okien chyba nic z tego nie bedzie:( ale moze nastepny cykl bedzie pomyslny:) zmykam zaraz do pracy,milego dnia kobietki;)

reklama
Do góry