reklama
maggie_f
Fanka BB :)
Ja też spróbuje poszperać i jak znajde to napisze. :-)Hej dziewczynki Ale dzisiaj piękna pogoda.Maggie_f no musze poszperać w ustawieniach bo może coś tam mam źle ustawione. Byłam w poniedziałek u lekarza i na szczęście jest wszystko w porządku) I tak jak czułam i jak ty mówiłaś w brzuszku siedzi Synuś ))))
No właśnie miałam się spytać jak u lekarza :-) GRATULUJE Synka - super!!! A imie już masz czy będziecie się dopiero zastanawiać ???
aguniak - masz nospe albo paracetamol?? Trzymaj się dzielnie. Coś te @@@ wredne w tym miesiącu.No wlasnie tak chyba trzeba bylo zrobic. Ale od nastepnego cyklu postaram sie nie myslec (o ile mi sie to uda ) i podejsc do tego na luzie :-(
Kurcze nie wiem czy wysiedze z tym bolem do 15 w pracy buuuu
Madzia moje gratulacje. Synuś Cudownie... Aguniak..nie płakusiać, nie marudzić..Wziąć no-spe albo apap i przestać boleć...:*
a co do suwaczków, masz juz wygenerowany kod na forum?jak masz to wystarczy wejść w USTAWIENIA, z boku - po lewej stronie jest taka tabelka PANEL KONTROLNY, tam znajdujesz EDYTUJ SYGNATURE..wyświetli ci sie okienko - tam wklejasz kod i dajesz ZAPISZ SYGNATURE
a co do suwaczków, masz juz wygenerowany kod na forum?jak masz to wystarczy wejść w USTAWIENIA, z boku - po lewej stronie jest taka tabelka PANEL KONTROLNY, tam znajdujesz EDYTUJ SYGNATURE..wyświetli ci sie okienko - tam wklejasz kod i dajesz ZAPISZ SYGNATURE
maggie_f
Fanka BB :)
Imie mamy Adrianek )
Śliczne imie, może sportowiec z niego będzie. :-)
Babeczke to bym sobie zjadła Mniam, a na obiadek co serwujesz?
To zapraszam na mycie moichmam juz okna umyte nareszcie
udalo mi sie wkleic suwaczekhurraa
podalam srednia dlugosc,cykle mi sie wachaja od 32 do 35
Brawo - suwaczek jak ta lala :-)
reklama
Podziel się: