reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Maggie - zjarzylam sie jak to napisalas ze ma wloski- ale za to mam swineczke morska, pies to za duze uwiazanie- bo ja z Wysp wypisuje :)

Mykam- dobrej nocki i samych fasoleczek

reklama
Witam kobietki ale u mnie dzis piekna pogoda,az mi sie humorek poprawil choc wizja pracy na popoludnie mnie dobija;-)no ale co zrobic,pozdrawiam was wszystkie:tak: maggie mam nadzieje,ze poczarujesz ze mna i odgonimy ta wstretna@!!!:-)

Witam Was srodowo- psikusowo

U mnie wiosna na calego- siedze w pracy- nudy jak zwykle. Dzisiaj wieczorem studia,a M ma wolne :eek:, wpadne wieczorkiem. 3majcie kciuki.juz tylko 1 dzien- ale to minelo, niby szybko niby sie ciaglo- ale juz koniec :tak:

Witam kobietki ale u mnie dzis piekna pogoda,az mi sie humorek poprawil choc wizja pracy na popoludnie mnie dobija;-)no ale co zrobic,pozdrawiam was wszystkie:tak: maggie mam nadzieje,ze poczarujesz ze mna i odgonimy ta wstretna@!!!:-)

Zrób sobie suwaczek, wtedy szybko wiemy kto na jakim jest etapie :tak:

Witam zrobilam dzis rano test no i niestety jedna I tak sie wkurzylam ze oczywiscie dostalo sie M.
@ jeszcze nie przyszla ale dzis jestem pewna ze przyjdzie bo mnie okrutnie boli brzuch:no:

Witam zrobilam dzis rano test no i niestety jedna I tak sie wkurzylam ze oczywiscie dostalo sie M.
@ jeszcze nie przyszla ale dzis jestem pewna ze przyjdzie bo mnie okrutnie boli brzuch:no:

Oj- widzisz ja tak robilam 2 cykle, teraz koncze 3 i czekam na @, jesli nie przyjdzie do konca tygodnia to zrobie test, ale czekam. Szkoda kasy, nerwów i czekania na II siedzac z testem w rece :no:.
Poczekaj jeszcze.

Hej hej Kochane,

Jestem i ja, byłam w pracy na 8 a teraz dopiero na 18 więc mam troche czasu. Nabyłam produkty i będę robić sałatkę i spróbuje na obiad zaserwować tortellini z sosem śmietanowo-serowym. Ciekawe co z tego wyjdzie???

Nektarynka ja je widze właśnie po prawej stronie,klikam na nie i nic :( Może mam coś źle w ustawieniach
Madziaas pogszperaj w ustwieniach na profilu i sprawdź jeszcze w okienku zaawansowanej odp. czy pod spodem w oknie dodatkowe opcje masz odznaczone Wyłącz emotikony w tekście.
Maggie - zjarzylam sie jak to napisalas ze ma wloski- ale za to mam swineczke morska, pies to za duze uwiazanie- bo ja z Wysp wypisuje :)

Mykam- dobrej nocki i samych fasoleczek
No tak, jakiś wyjazd czy coś to robi się problem. Ale wiesz co taki yorczek wynagradza wszystkie poświęcenia. Mój jest przekochany.

U mnie też ładnie. Poczarujemy, poczarujemy - pełnia idzie więc moce sie zwiększają :-) A kiedy @ ma nie przyjść? :-D

Witam Was srodowo- psikusowo

U mnie wiosna na calego- siedze w pracy- nudy jak zwykle. Dzisiaj wieczorem studia,a M ma wolne :eek:, wpadne wieczorkiem. 3majcie kciuki.juz tylko 1 dzien- ale to minelo, niby szybko niby sie ciaglo- ale juz koniec :tak:
he he, trzymamy, trzymamy - niech ten bociek wreszcie na nasze forum dotrze. :-) Czym by go tu zwabić???

reklama
Hej dziewczynki:) Ale dzisiaj piękna pogoda.Maggie_f no musze poszperać w ustawieniach bo może coś tam mam źle ustawione. Byłam w poniedziałek u lekarza i na szczęście jest wszystko w porządku:)) I tak jak czułam i jak ty mówiłaś w brzuszku siedzi Synuś :)))))

Do góry