reklama
Justys84
Fanka BB :)
Witam kobietki ale u mnie dzis piekna pogoda,az mi sie humorek poprawil choc wizja pracy na popoludnie mnie dobija;-)no ale co zrobic,pozdrawiam was wszystkie maggie mam nadzieje,ze poczarujesz ze mna i odgonimy ta wstretna@!!!:-)
Nektarynka
Nektarynka ja je widze właśnie po prawej stronie,klikam na nie i nic Może mam coś źle w ustawieniach
kurcak to bardzo dziwne..
Witam Was srodowo- psikusowo
U mnie wiosna na calego- siedze w pracy- nudy jak zwykle. Dzisiaj wieczorem studia,a M ma wolne , wpadne wieczorkiem. 3majcie kciuki.juz tylko 1 dzien- ale to minelo, niby szybko niby sie ciaglo- ale juz koniec
U mnie wiosna na calego- siedze w pracy- nudy jak zwykle. Dzisiaj wieczorem studia,a M ma wolne , wpadne wieczorkiem. 3majcie kciuki.juz tylko 1 dzien- ale to minelo, niby szybko niby sie ciaglo- ale juz koniec
Witam kobietki ale u mnie dzis piekna pogoda,az mi sie humorek poprawil choc wizja pracy na popoludnie mnie dobija;-)no ale co zrobic,pozdrawiam was wszystkie maggie mam nadzieje,ze poczarujesz ze mna i odgonimy ta wstretna@!!!:-)
Zrób sobie suwaczek, wtedy szybko wiemy kto na jakim jest etapie
Witam zrobilam dzis rano test no i niestety jedna I tak sie wkurzylam ze oczywiscie dostalo sie M.
@ jeszcze nie przyszla ale dzis jestem pewna ze przyjdzie bo mnie okrutnie boli brzuch
Oj- widzisz ja tak robilam 2 cykle, teraz koncze 3 i czekam na @, jesli nie przyjdzie do konca tygodnia to zrobie test, ale czekam. Szkoda kasy, nerwów i czekania na II siedzac z testem w rece .
Poczekaj jeszcze.
maggie_f
Hej hej Kochane,
Jestem i ja, byłam w pracy na 8 a teraz dopiero na 18 więc mam troche czasu. Nabyłam produkty i będę robić sałatkę i spróbuje na obiad zaserwować tortellini z sosem śmietanowo-serowym. Ciekawe co z tego wyjdzie???
Jestem i ja, byłam w pracy na 8 a teraz dopiero na 18 więc mam troche czasu. Nabyłam produkty i będę robić sałatkę i spróbuje na obiad zaserwować tortellini z sosem śmietanowo-serowym. Ciekawe co z tego wyjdzie???
Madziaas pogszperaj w ustwieniach na profilu i sprawdź jeszcze w okienku zaawansowanej odp. czy pod spodem w oknie dodatkowe opcje masz odznaczone Wyłącz emotikony w tekście.Nektarynka ja je widze właśnie po prawej stronie,klikam na nie i nic Może mam coś źle w ustawieniach
No tak, jakiś wyjazd czy coś to robi się problem. Ale wiesz co taki yorczek wynagradza wszystkie poświęcenia. Mój jest przekochany.Maggie - zjarzylam sie jak to napisalas ze ma wloski- ale za to mam swineczke morska, pies to za duze uwiazanie- bo ja z Wysp wypisuje
Mykam- dobrej nocki i samych fasoleczek
U mnie też ładnie. Poczarujemy, poczarujemy - pełnia idzie więc moce sie zwiększają :-) A kiedy @ ma nie przyjść?Witam kobietki ale u mnie dzis piekna pogoda,az mi sie humorek poprawil choc wizja pracy na popoludnie mnie dobija;-)no ale co zrobic,pozdrawiam was wszystkie maggie mam nadzieje,ze poczarujesz ze mna i odgonimy ta wstretna@!!!:-)
he he, trzymamy, trzymamy - niech ten bociek wreszcie na nasze forum dotrze. :-) Czym by go tu zwabić???Witam Was srodowo- psikusowo
reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Hej dziewczynki Ale dzisiaj piękna pogoda.Maggie_f no musze poszperać w ustawieniach bo może coś tam mam źle ustawione. Byłam w poniedziałek u lekarza i na szczęście jest wszystko w porządku) I tak jak czułam i jak ty mówiłaś w brzuszku siedzi Synuś ))))
Podziel się: