reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Maggie york rzeczywiście śliczny. Taka mała przylepka. ;-) Ja mniej więcej w czerwcu będę poszukiwała owczarka niemieckiego długowłosego. Macie może jakieś szczeniaczki w zasięgu ręki? :-D Taki pies był moim marzeniem od małej dziewuszki. Teraz będę mogła je spełnić ponieważ będę miała swój domek z ogródkiem. Hi,hi! Już nie mogę się doczekać tego psiaka.

reklama
staraczki,

ponawiam swoje pytanka ze strony 504...może jednak pomożecie i ktoś podzieli się ze mną swoją wiedzą?

dziewczyny co to jest PCOS, duzo tu o tym piszą na forum - niech ktos mi tak na chlopski rozum to wytlumaczy..

Kochane niestety nie mogę Wam pomóc, bo nic na ten temat nie wiem:baffled:

Niunia jesteś niesamowita:-D niezłe ciało:-D Narzeczonek takiego nie ma, ale kocham go takiego jakim jest:-)

Hejka laseczki

M poszedl na nocke a ja siedzem i sie nudzem wiec pomyslalam ze zawitam do Was. Pobolewal mnie dzis brzuch i jakas slaba jestem, miesnie mnie bola, wlaciwie nie bola tylko takie slabe sa jak na grype- co wykluczam. Nawet mi brzuch nie spuchl jak to zawsze przed @ ale zobaczymy.
Jak myslicie zrobic test rano w czwartek czy czekac na @???

Maggie- yorkus cudny- ja niestey alergiczka na siersc psa jak talala. Mialam robione testy na rece, mialam czekac na rezultat uczulenia ok 2 minut, a babel wyskoczyl mi po 15s i musialam do gabinetu leciec haha takie jaja

staraczki,

ponawiam swoje pytanka ze strony 504...może jednak pomożecie i ktoś podzieli się ze mną swoją wiedzą?

Kochanie ja nie brałam nigdy tego leku więc nie pomogę. Natomiast wiem,że jest tu na BB taki wątek clo/duphaston/luteina i inne farmakologiczne wspomagacze staranek. Jest w staramy się, i w tej chwili na stronie 2. Może tam popytaj. Pozdrawiam!

Maggie york rzeczywiście śliczny. Taka mała przylepka. ;-) Ja mniej więcej w czerwcu będę poszukiwała owczarka niemieckiego długowłosego. Macie może jakieś szczeniaczki w zasięgu ręki? :-D Taki pies był moim marzeniem od małej dziewuszki. Teraz będę mogła je spełnić ponieważ będę miała swój domek z ogródkiem. Hi,hi! Już nie mogę się doczekać tego psiaka.
owczarki - są cudne, jak byłam mała to takiego mieliśmy :-) Dożył sędziwego wieku i był przekochany. A wizja domu z ogródkiem i psiaka przecudowna. Jeszcze tylko tupot małych stópek i będzie sielanka :tak:

Maggie- yorkus cudny- ja niestey alergiczka na siersc psa jak talala. Mialam robione testy na rece, mialam czekac na rezultat uczulenia ok 2 minut, a babel wyskoczyl mi po 15s i musialam do gabinetu leciec haha takie jaja
Ola - mam dla Ciebie dobrą wiadomość - Yorka możesz sobie sprawić bo on ma włoski takie jak u ludzi więc nie uczula.

A ja po siłce i po saunie. Pewnie ochrzan zbiore? A co mi tam - zwariować się nie dam. Będzie fasolka to będę się oszczędzać i odpuszczę a póki co, troche sobie poużywam :-)

reklama
Witam Was Dziewczyny wtorkowo:-)

U mnie bardzo dobrze:-D pogoda taka sobie, ale nie pada, więc jest dobrze i ponoć z dnia na dzień ma być coraz cieplej:-D nawet nie wiecie jak się cieszę, bo nienawidzę zimy:baffled: a w serduszku słoneczko już mam dawno:-D

Ola85 cudowna sukienka:-) ja mam podobną tylko wiązaną na szyję i kupiłam ją w promocji za 49 zł przeceniona z 199 zł:-D hihi, ale mi się udało:tak:

Co tam u Was Dziewuszki??? Jak samopoczucie????

Witam wieczorkowo. U mnie dziś świeciło piękne słoneczko więc jak wróciłam z pracy to wyrzuciłam pościel i pranie na dworek i zabrałam się do mycia okien w kuchni. Narobiłam się strasznie bo mam w kuchni dwa okna w tym jedno trzyskrzydłowe a wiecie co to było po zimie na nich:no:.

witajcie kochane staraczki,

oj jak mnie dawno nie było u was:) misiałam się trochę zdystansować bo już o niczym innym nie myślałam jak tylko o dzidzi...nawet nie mam kiedy poczytać co się działo więc tylko pogratuluję tym którym się udało zafasolkować a tym którym nie to trzymam kciuki.
Ja jestem już po badaniach hormonalnych a mój M po badaniach nasienia.
U mnie wszysko wyszło w normie poza tragiczym progesteronem... M ma bardzo dużo żywotnych plenmiczków...tylko jakieś kiepsko ruchliwe..to też nie sprzyja... Mnie gin. przepisała duphaston bo nie miałam owulacji od 3 cykli.. (tak przypuszcza, zresztą miała usg co jakiś czas i ciągle nic:(
dziś mój 18 dc czyli 3 dzień na duphastonie i dostałam plamień...kurcze dziewczyny czy to normalne? Może to już idzie ta wstrętna @@@@...ale tak wcześnie...cykle miałam pokopane..ostatni miał 24 dni...poprzedni...32...a wcześniejszy 36...Co mam myśleć?
Jakie są wasze doświadczenia z duphastonem? Czy pomoże mi zajść w ciążę? I co mam myśleć o tym plamieniu?
Już się załamuję...tak bym chciała aby się udało....poradzcie mi co tu robić? :-(

Karo a od którego dnia cyklu bierzesz duphaston? Ja brałam Lutenyl od 15 dnia cyklu i też miałam plamienia na około tydzień przez okresem i potem normalny okres tak więc w sumie około 10 dni zawracania głowy.

Dziewczynki załączam zdjęcia młodego przed: Zobacz załącznik 125287

i po oskalpowaniu: Zobacz załącznik 125288

Śliczny piesio:-)

Do góry