reklama
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Witam dzisiaj wszystkie serdecznie! U mnie piękne słoneczko świeci i aż się chce wyjść na dworek i coś w ogródku porobić ale niestety troszkę jeszcze się boję tak wietrzyć bo ledwo mi się poprawiło po chorobie i ciągle biorę leki. No ale domek sobie wietrzę. Bardzo mi brakowało takiej pogody już czuć wiosnę w powietrzu.
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
A ja tam wierzę :-) Jak nie w tym cyklu to w następnym, jak nie w następnym to ... itd. ...
Kiedyś z kumpelami wróżyłyśmy sobie z obrączki powieszonej na łańcuszku. Mi wyszła dziewczynka i chłopiec tak więc mocno wierzę że prędzej czy później wróżba się spełni
maggie ja sobie też niedawno wróżyłam i powiem wam, że wyszło mi że swoje pierwsze dziecko urodzę za 11 miesięcy i będę miała bliźniaki chłopca i dziewczynkę. Bardzo bym się cieszyła:-)
Nektarynka
Fanka BB :)
na kwake i to taką.. ja poprosze..
oh ty to masz szczescie ladna pogoda.. u mnie do ładnej to brakuje troche tylo chmury rozgonic i slonce wyjscie..Witam dzisiaj wszystkie serdecznie! U mnie piękne słoneczko świeci i aż się chce wyjść na dworek i coś w ogródku porobić ale niestety troszkę jeszcze się boję tak wietrzyć bo ledwo mi się poprawiło po chorobie i ciągle biorę leki. No ale domek sobie wietrzę. Bardzo mi brakowało takiej pogody już czuć wiosnę w powietrzu.
ostatnie 4 dni miałam 36,5 dzis 36,6 wiec chyba sie poprzytulamy bo podejrzewam ze jutro bedzie wiekszy skok..
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
na kwake i to taką.. ja poprosze..
oh ty to masz szczescie ladna pogoda.. u mnie do ładnej to brakuje troche tylo chmury rozgonic i slonce wyjscie..
ostatnie 4 dni miałam 36,5 dzis 36,6 wiec chyba sie poprzytulamy bo podejrzewam ze jutro bedzie wiekszy skok..
No to przytulajcie się dzisiaj a może słoneczko niedługo zaświeci:-)
maggie_f
Fanka BB :)
kroczek - a jak wróżyłaś?? byłaś u wróżki czy jak? bo ja to niestety nie wiem kiedy niby urodze (a Ty że za 11 miesięcy :-) i że bliźniaki)??? Mi tylko z tej obrączki wyszła dziewczynka i chłopiec.maggie ja sobie też niedawno wróżyłam i powiem wam, że wyszło mi że swoje pierwsze dziecko urodzę za 11 miesięcy i będę miała bliźniaki chłopca i dziewczynkę. Bardzo bym się cieszyła:-)
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
kroczek - a jak wróżyłaś?? byłaś u wróżki czy jak? bo ja to niestety nie wiem kiedy niby urodze (a Ty że za 11 miesięcy :-) i że bliźniaki)??? Mi tylko z tej obrączki wyszła dziewczynka i chłopiec.
To też się wróży z obrączki na nitce i robi się to tak. Wieszasz obrączkę na nitce i bierzesz szklankę. Zadajesz pytanie w myślach np. Za ile miesięcy urodzę pierwsze dziecko? Następnie tak trzymasz obrączkę na nitce w środku szklanki tak aby nie dotykała ścianek i dna i żeby ci się nie trzęsła ręka i czekasz. Obrączka sama powinna się rozbujać i tyle razy ile uderzy sama w ścianki szklanki tyle miesięcy zostało do np. urodzenia dziecka, czyli odpowiada na twoje pytanie. Musisz tak formułować pytania żeby odpowiadały na pytanie ile. Miłej zabawy życzę i napisz co ci wyszło jeśli sobie powróżysz.:-)
reklama
Witam wszystkie Dziewczyny serdecznie:-)
Wiecie co chyba sobie też powróżę jakoś...
A póki co przeczucia mam niezbyt bejbikowe niestetybrzuch mnie pobolewa jak na @ więc coś czuję, że się tym skończy dziś lub jutro:-(Poza tym żadnych szczególnych objawów więc chyba nie tym razem
Póki co chyba się PITem zajmę żeby nie myśleć.Miłej soboty Wam życzę:-)
Wiecie co chyba sobie też powróżę jakoś...
A póki co przeczucia mam niezbyt bejbikowe niestetybrzuch mnie pobolewa jak na @ więc coś czuję, że się tym skończy dziś lub jutro:-(Poza tym żadnych szczególnych objawów więc chyba nie tym razem
Póki co chyba się PITem zajmę żeby nie myśleć.Miłej soboty Wam życzę:-)
Podziel się: