reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
kaskax - :-) nie ma za co Słońce - ja klikam codziennie i mam nadzieję że pozostałe Kobietki też :tak:

Coś na dobry humor z rana:

Wychowawczyni pyta uczniow, kim chca zostac gdy dorosna. Dziewczynki odpowiadaja: Pielegniarka... Nauczycielka... Sprzedawczynia...
Chlopcy: Lotnikiem... Marynarzem... Lekarzem...
A Kazio:
- Bede lekarzem seksuologiem, specjalizujacym sie w dewiacjach seksualnych...
- Alez Kaziu! - dziwi sie wychowawczyni - przeciez ty nawet nie wiesz co oznaczaja te terminy !
- Nie wiem ? To niech pani rozwiaze moja zagadke:
Ulica ida trzy kobiety z lodami. Jedna je ssie, druga gryzie, a trzecia lize.
Ktora z nich jest mezatka ?
- ...Chyba ta, ktora ssie - odpowiada po namysle
skolowana nauczycielka
- Nie ! Ta, ktora ma na palcu obraczke. A tok pani
rozumowania jest wlasnie przejawem dewiacji seksualnej!

Zobacz załącznik 121445

No dobra to przeanalizujmy Cie. :-) Mierzysz wogóle tempke? Czujesz się normalnie jak przed @ czy masz jakieś odchylenia od normy?
hehe coś Ty ja sie nie bawie w mierzenia temp:-p
Samopoczucie hmm... chyba normalne. Boli mnie podbrzusze momentami jak na @ i to chyba nie dobry znak:sorry2:
odchylania od normy- brak! :rofl2:
Nie chce nic sobie wkręcać no wiecie..

hehe coś Ty ja sie nie bawie w mierzenia temp:-p
Samopoczucie hmm... chyba normalne. Boli mnie podbrzusze momentami jak na @ i to chyba nie dobry znak:sorry2:
odchylania od normy- brak! :rofl2:
Nie chce nic sobie wkręcać no wiecie..
Z tym podbrzuszem to akurat ok. Kurcze ja chciałabym zatestować w poniedziałek bo 16 to dla mnie magiczna liczba ale jakoś się boję. I w sumie to objawów żadnych nie mam. Kurcze, ciężko sobie nic nie wkręcać ale może jakoś przez weekend uda się nie myśleć :-):-):-) Trzymam kciuki za Ciebie Kochana :tak::tak::tak: Rozumiem że jutro z rańca dasz znać ;-)

Ja chyba też test zrobie w poniedziałek dopiero jak coś bo jutro nie będę miała możliwości nawet..
maggief za Ciebie też trzymam mocno kciuki!! może trafimy na listopadówki ;-)

jak ma być to będzie no nie :happy:

reklama
Do góry