reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witam dzisiaj wszystkie serdecznie! U mnie piękne słoneczko świeci i aż się chce wyjść na dworek i coś w ogródku porobić ale niestety troszkę jeszcze się boję tak wietrzyć bo ledwo mi się poprawiło po chorobie i ciągle biorę leki. No ale domek sobie wietrzę. Bardzo mi brakowało takiej pogody już czuć wiosnę w powietrzu.

A ja tam wierzę :-) Jak nie w tym cyklu to w następnym, jak nie w następnym to ... itd. ...
Kiedyś z kumpelami wróżyłyśmy sobie z obrączki powieszonej na łańcuszku. Mi wyszła dziewczynka i chłopiec tak więc mocno wierzę że prędzej czy później wróżba się spełni :tak::tak::tak:

maggie ja sobie też niedawno wróżyłam i powiem wam, że wyszło mi że swoje pierwsze dziecko urodzę za 11 miesięcy i będę miała bliźniaki chłopca i dziewczynkę. Bardzo bym się cieszyła:-)

na kwake i to taką.. ja poprosze..

Witam dzisiaj wszystkie serdecznie! U mnie piękne słoneczko świeci i aż się chce wyjść na dworek i coś w ogródku porobić ale niestety troszkę jeszcze się boję tak wietrzyć bo ledwo mi się poprawiło po chorobie i ciągle biorę leki. No ale domek sobie wietrzę. Bardzo mi brakowało takiej pogody już czuć wiosnę w powietrzu.
oh ty to masz szczescie ladna pogoda.. u mnie do ładnej to brakuje troche tylo chmury rozgonic i slonce wyjscie..

ostatnie 4 dni miałam 36,5 dzis 36,6 wiec chyba sie poprzytulamy bo podejrzewam ze jutro bedzie wiekszy skok..

na kwake i to taką.. ja poprosze..

oh ty to masz szczescie ladna pogoda.. u mnie do ładnej to brakuje troche tylo chmury rozgonic i slonce wyjscie..

ostatnie 4 dni miałam 36,5 dzis 36,6 wiec chyba sie poprzytulamy bo podejrzewam ze jutro bedzie wiekszy skok..

No to przytulajcie się dzisiaj a może słoneczko niedługo zaświeci:-)

Ja nie mam co w tym miesiącu patrzeć na tempkę bo przez chorobę w ogóle mam chyba podwyższoną . Tym razem zdaję się na testy owulacyjne. Może wyjdzie coś z tego. Może będę grudniową mamusią!

maggie ja sobie też niedawno wróżyłam i powiem wam, że wyszło mi że swoje pierwsze dziecko urodzę za 11 miesięcy i będę miała bliźniaki chłopca i dziewczynkę. Bardzo bym się cieszyła:-)
kroczek - a jak wróżyłaś?? byłaś u wróżki czy jak? bo ja to niestety nie wiem kiedy niby urodze (a Ty że za 11 miesięcy :-) i że bliźniaki)??? Mi tylko z tej obrączki wyszła dziewczynka i chłopiec.

kroczek - a jak wróżyłaś?? byłaś u wróżki czy jak? bo ja to niestety nie wiem kiedy niby urodze (a Ty że za 11 miesięcy :-) i że bliźniaki)??? Mi tylko z tej obrączki wyszła dziewczynka i chłopiec.

To też się wróży z obrączki na nitce i robi się to tak. Wieszasz obrączkę na nitce i bierzesz szklankę. Zadajesz pytanie w myślach np. Za ile miesięcy urodzę pierwsze dziecko? Następnie tak trzymasz obrączkę na nitce w środku szklanki tak aby nie dotykała ścianek i dna i żeby ci się nie trzęsła ręka i czekasz. Obrączka sama powinna się rozbujać i tyle razy ile uderzy sama w ścianki szklanki tyle miesięcy zostało do np. urodzenia dziecka, czyli odpowiada na twoje pytanie. Musisz tak formułować pytania żeby odpowiadały na pytanie ile. Miłej zabawy życzę i napisz co ci wyszło jeśli sobie powróżysz.:-)

reklama
Witam wszystkie Dziewczyny serdecznie:-)
Wiecie co chyba sobie też powróżę jakoś...
A póki co przeczucia mam niezbyt bejbikowe niestety:no:brzuch mnie pobolewa jak na @ więc coś czuję, że się tym skończy dziś lub jutro:-(Poza tym żadnych szczególnych objawów więc chyba nie tym razem:crazy:
Póki co chyba się PITem zajmę żeby nie myśleć.Miłej soboty Wam życzę:-)

Do góry