reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Kinga - przepraszam Słonko, wysłałam Ci już coś na PM (mam nadzieję że dojdzie) :-)
Witam kochane !:happy:
Przeprasza,ale tylko bym spała ..., cały dzień przespie i noc i dzien i noc:-D
,ale podczytuje jak tylko jestem w stanie:*:rofl2:
Śpij Śpij Kochanie póki możesz, tego Twój organizm widocznie potrzebuje, za 9 miesięcy już nie będzie takiego leniuchowania :-)

Witam,
Podczytuję Was na bieżąco, ale nie zawsze mam czas by coś napisac. Teraz proszę was o poradę.
@ miałam dostac we wtorek, ale nie robiłam testu, bo już wydałam na nie kasę co miesiąc a potem za dwa dni i tak @ przychodziła. Mąż co prawda zauważył, że wiecznie mi się chce spac. Dziś rano nie wytrzymałam i kupiłam test. Niby wyszły dwie kreski ale ta druga bardzo bardzo słabiutka i nie wiem co o tym wszystkim myśle.
Przyznam szczerze, że nie pamiętam jak to było przy pierwszej ciąży. Brzuch mnie boli jak przed @, a nawet bardziej. No i ta sennośc. Poza tym nic, żadnych obajawów. Czy to oby na pewno ciąża?? Tak bardzo bym chciał, a nie chcę się rozczarowac. Staramy się od 7 miesięcy.

Witaj Słońce, fajnie że napisałaś. :tak::-) Jaki to był teścik? O jakiej czułości? Najpewniej leć w poniedziałek na betkę i będzie jasne. Co do objawów to naprawde u każdej dziewczyny jest inaczej. Spróbuj jutro rano powtórzyć teścik - z tego co pamiętam to dziewczyny pisały że niebieski bobo test jest ok. A może zamieścisz nam zdjęcie teściku, ocenimy te kreseczki :-):tak:

reklama
Cukiereczku moim zdaniem to na 100% jesteś w ciąży! 5 testów nie kłamie. A ja osobiście nie słyszałam o bakterii, która może fałszować test ciążowy. Jesli się martwisz to zrób w poniedziałek test z krwi.
Przy okazji ja miałam okres 30 stycznia (liczy się od pierwszego dnia) więc ty tym bardziej możesz być zafasolkowana.
W każdym razie ja jestem przekonana że tak jest.

WITAJCIE KOCHANE!!!

Dawno mnie tutaj nie było. Chyba jestem w ciąży!!! Opowiem Wam Skarby od początku dlaczego mam takie podejrzenia. Więc tak: ostatnio okres skończył mi się 31 stycznia i przez cały luty 28 dni nie miałam okresu. Zaczął się marzec i dziś jest 7 marca i w dalszym ciągu nie mam miesiączki... Zrobiłam 5 testów ciążowych i na każdym z nich wyszły mi 2 kreseczki. Najpierw druga była taka blada a teraz są obie mocno czerwone. Jednak mam wątpliwości do tego czy jestem w ciąży bo od urodzenia mam straszne bakterie w moczu, które mogły sfałszować wynik testu...;-( Jak myślicie czy mogę być w ciąży patrząc po dacie ostatniej miesiączki? Podobno jak jest się w ciąży to się to czuje a ja tak naprawdę nic nie czuje ;-(

PROSZĘ O JAKĄŚ PORADĘ.... ANIA
Kochanie -pięć testów nie może się mylić. Plus brak @ (jak długie masz cykle???) W poniedziałek leć na betę jak masz jakieś wątpliwości. Ja nie mam i GRATULUJĘ :-):-):-)

OOOOO - Kilolek się pojawił - jak się czujesz Słońce???

Kochana to musi być fasolka, te testy są ok. :-):-):-)

A zdjątka wkleja się jako załączniki podczas pisania odpowiedzi - jest taka opcja - wklej załącznik w górnym pasku :-)

Kochanie -pięć testów nie może się mylić. Plus brak @ (jak długie masz cykle???) W poniedziałek leć na betę jak masz jakieś wątpliwości. Ja nie mam i GRATULUJĘ :-):-):-)

OOOOO - Kilolek się pojawił - jak się czujesz Słońce???
hej, hej :-) zmęczona jestem strasznie, dlatego tylko zaglądam co jakiś czas, ale tyle piszecie, że nie mam siły nadrobić :no: i kooooooszmarnie mnie mdli :baffled:
u lekarza jeszcze nie byłam, bo straszne kolejki. Idę w piątek. W sumie jeszcze nie jest tak późno. Ale robiłam bete i wszystko jest ok.
Dzisiaj powiedziałam moim rodzicom, ze jestem w ciąży . Moja mama popłakała sie ze wzruszenia, a tata się załamał i chodził za moim synkiem i biadolił nad nim jaki to on będzie biedny, nieszczęśliwy itd :dry:ech, ci faceci!!!!!

cukiereczki, ogarnij się, nie panikuj i czuj się ciążówą!!!!
Ja tez miałam słabe kreski za każdym razem. A przedtem to nawet pod koniec 2 miesiąca była słaba. Chciałam sobie zrobić test na pamiątkę i tak wyszedł blady, ale do dzisiaj jest :-)

Madziu_pl- ja mysle, ze to dobry objaw, brak @ i II kreseczki jesli nawet sa slabe :) Juz cichutko gratuluje!!! Poczekaj, i za 2 dni zrob znowu tescik albo betke. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze!!!

reklama
Do góry