reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
moze gdzies Cie przewialo.. nie mam pojecia.. ponoc Furagina jest dobra na te sprawy
Rzeczywiście jest dobra bo ją stosuję,ale tylko wtedy kiedy boli mnie pęcherz. Co do mojego siusiania to mam nadzieję,że to inny powód niż przewianie. :-p Oprócz ciągłego opróżniania pęcherza nic mi z nim nie dolega.

:-):-):-)
Dobra ja spadam do łóżeczka na filmik - na jedynce leci Miłość w Sajgonie.

aaa, jak zobaczycie kiedyś reklame z pastą do zębów i Kukulską to przypomnijcie sobie o mnie. W miejscu gdzie mój nowy gin przyjmuje jest gabinet stomatologiczny. I miesiąc temu jak byłam na pierwszej wizycie to akurat trafiłam na kręcenie reklamówki z K. - jasna cholera. To była moja pierwsza wizyta u nowego gina, pierwszy raz u faceta - stres zaje.... a tam jeszcze istne szaleństwo z tą cholerną reklamą. Ogólnie STRES STRES STRES (a ci z ekipy to tylko mnie obcinali bo jedynie gin tego dnia przyjmował i było wiadomo co tam robie) - wrrrrrrr.....

Buziole Kochane, do juterka ... Kolorowych

No dziewczyny, troche pobalowalyscie wczoraj tutaj, ja mam niestety ostatnio zegarek przestawiony i chodze spac najpozniej o 22 (nawet jak spie w dzien).
Dzisiaj za to przywitam Was pierwsza.:-)
Milego dnia!

Rzeczywiście jest dobra bo ją stosuję,ale tylko wtedy kiedy boli mnie pęcherz. Co do mojego siusiania to mam nadzieję,że to inny powód niż przewianie. :-p Oprócz ciągłego opróżniania pęcherza nic mi z nim nie dolega.

No to możemy podać sobie rękę.
Ja mam jakieś ziołowe tabletki i jak na razie działają.
Dzisiaj muszę jeszcze kupić żurawinę. W Biedronce widziałam jest suszona jak rodzynki.

reklama
Witajcie dziewczynki:-)
Od wczoraj zaczelismy staranka i tak co dwa dni:tak:nie nastawiam się ale mam cichą nadzieję;-)
Mieliśmy z mężem w tym miesiącu sobie odpuścić,ale przekonałyście mnie,a grudzień też jest piękny:-)

Miłego dnia życzę!!!

Do góry