reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Kinga - przepraszam Słonko, wysłałam Ci już coś na PM (mam nadzieję że dojdzie) :-)
Witam kochane !:happy:
Przeprasza,ale tylko bym spała ..., cały dzień przespie i noc i dzien i noc:-D
,ale podczytuje jak tylko jestem w stanie:*:rofl2:
Śpij Śpij Kochanie póki możesz, tego Twój organizm widocznie potrzebuje, za 9 miesięcy już nie będzie takiego leniuchowania :-)

Witam,
Podczytuję Was na bieżąco, ale nie zawsze mam czas by coś napisac. Teraz proszę was o poradę.
@ miałam dostac we wtorek, ale nie robiłam testu, bo już wydałam na nie kasę co miesiąc a potem za dwa dni i tak @ przychodziła. Mąż co prawda zauważył, że wiecznie mi się chce spac. Dziś rano nie wytrzymałam i kupiłam test. Niby wyszły dwie kreski ale ta druga bardzo bardzo słabiutka i nie wiem co o tym wszystkim myśle.
Przyznam szczerze, że nie pamiętam jak to było przy pierwszej ciąży. Brzuch mnie boli jak przed @, a nawet bardziej. No i ta sennośc. Poza tym nic, żadnych obajawów. Czy to oby na pewno ciąża?? Tak bardzo bym chciał, a nie chcę się rozczarowac. Staramy się od 7 miesięcy.

Witaj Słońce, fajnie że napisałaś. :tak::-) Jaki to był teścik? O jakiej czułości? Najpewniej leć w poniedziałek na betkę i będzie jasne. Co do objawów to naprawde u każdej dziewczyny jest inaczej. Spróbuj jutro rano powtórzyć teścik - z tego co pamiętam to dziewczyny pisały że niebieski bobo test jest ok. A może zamieścisz nam zdjęcie teściku, ocenimy te kreseczki :-):tak:

reklama
Cukiereczku moim zdaniem to na 100% jesteś w ciąży! 5 testów nie kłamie. A ja osobiście nie słyszałam o bakterii, która może fałszować test ciążowy. Jesli się martwisz to zrób w poniedziałek test z krwi.
Przy okazji ja miałam okres 30 stycznia (liczy się od pierwszego dnia) więc ty tym bardziej możesz być zafasolkowana.
W każdym razie ja jestem przekonana że tak jest.

WITAJCIE KOCHANE!!!

Dawno mnie tutaj nie było. Chyba jestem w ciąży!!! Opowiem Wam Skarby od początku dlaczego mam takie podejrzenia. Więc tak: ostatnio okres skończył mi się 31 stycznia i przez cały luty 28 dni nie miałam okresu. Zaczął się marzec i dziś jest 7 marca i w dalszym ciągu nie mam miesiączki... Zrobiłam 5 testów ciążowych i na każdym z nich wyszły mi 2 kreseczki. Najpierw druga była taka blada a teraz są obie mocno czerwone. Jednak mam wątpliwości do tego czy jestem w ciąży bo od urodzenia mam straszne bakterie w moczu, które mogły sfałszować wynik testu...;-( Jak myślicie czy mogę być w ciąży patrząc po dacie ostatniej miesiączki? Podobno jak jest się w ciąży to się to czuje a ja tak naprawdę nic nie czuje ;-(

PROSZĘ O JAKĄŚ PORADĘ.... ANIA
Kochanie -pięć testów nie może się mylić. Plus brak @ (jak długie masz cykle???) W poniedziałek leć na betę jak masz jakieś wątpliwości. Ja nie mam i GRATULUJĘ :-):-):-)

OOOOO - Kilolek się pojawił - jak się czujesz Słońce???

Kochana to musi być fasolka, te testy są ok. :-):-):-)

A zdjątka wkleja się jako załączniki podczas pisania odpowiedzi - jest taka opcja - wklej załącznik w górnym pasku :-)

Kochanie -pięć testów nie może się mylić. Plus brak @ (jak długie masz cykle???) W poniedziałek leć na betę jak masz jakieś wątpliwości. Ja nie mam i GRATULUJĘ :-):-):-)

OOOOO - Kilolek się pojawił - jak się czujesz Słońce???
hej, hej :-) zmęczona jestem strasznie, dlatego tylko zaglądam co jakiś czas, ale tyle piszecie, że nie mam siły nadrobić :no: i kooooooszmarnie mnie mdli :baffled:
u lekarza jeszcze nie byłam, bo straszne kolejki. Idę w piątek. W sumie jeszcze nie jest tak późno. Ale robiłam bete i wszystko jest ok.
Dzisiaj powiedziałam moim rodzicom, ze jestem w ciąży . Moja mama popłakała sie ze wzruszenia, a tata się załamał i chodził za moim synkiem i biadolił nad nim jaki to on będzie biedny, nieszczęśliwy itd :dry:ech, ci faceci!!!!!

cukiereczki, ogarnij się, nie panikuj i czuj się ciążówą!!!!
Ja tez miałam słabe kreski za każdym razem. A przedtem to nawet pod koniec 2 miesiąca była słaba. Chciałam sobie zrobić test na pamiątkę i tak wyszedł blady, ale do dzisiaj jest :-)

Madziu_pl- ja mysle, ze to dobry objaw, brak @ i II kreseczki jesli nawet sa slabe :) Juz cichutko gratuluje!!! Poczekaj, i za 2 dni zrob znowu tescik albo betke. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze!!!

reklama
Do góry