reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

łap ile potrzebujesz!!!!!:-D:-D:-D
i dla reszty staraczek-----------------------------------------------------------------------------------------
ja tez ja tez.. lapie:-)
Witajcie moje kochane Dziewuszki! ;-)
Widzę,że dzieje się tu, oj dzieje. Wszystkim zafasolkowanym GRATULUJĘ! Juz nawet nie jestem w stanie spamiętać,które z Was są tymi szczęściarami. :-)
Mam takie małe pytanko do Was. Ponieważ jak zwykle mój cykl jest długi i owulacja była dopiero w 23 d.c. to jak myślicie kiedy dobrze by było zrobić test? Dzisiaj dopiero 25 d.c. więc jeszcze muszę poczekać. Troszę mnie podszczypuje jakby w brzuszku,ale nie wiem co to może być. ehh.. Cierpliwość się przyda na najbliższy tydzień. :-D
mysle ze najlepiej wrocic test 14 dni od owu czyli 23+14 czyli w 37dc.. ale mysle ze nawet w 33 tez test powiniem dac dobry wynik..

@@@ sie pojawila...:(

uuu co za pech.. a odtanczylas taniec szamana i pieosenke na odgonienie @?

reklama
oby to wystarczyło. Tak sie zastanawiam co mam jeszcze powtórzyć z badań w okresie owulki?? teraz zrobiłam też estradiol - 48,2 - norma do 160 i terstosteron <20 i też w normie...zrobię na pewno prolaktynę

oby to wystarczyło. Tak sie zastanawiam co mam jeszcze powtórzyć z badań w okresie owulki?? teraz zrobiłam też estradiol - 48,2 - norma do 160 i terstosteron <20 i też w normie...zrobię na pewno prolaktynę

Gosiu - ja tak zwlekam z tymi badaniami - napisz, czy sama się zdecydowałaś, czy lekarz Ci kazał je zrobić?

Witam się Wieczornie :-)

Czesc dziewczynki. Maggie okazuje sie ze twardnieje mi macica i dlatego mialam skurcze. Musze brac nospe i lezec,strasznie sie balam jak do niego jechalam wczoraj. Milego dnia dziewczynki:)

Dobrze że już wiesz co to było. Leż i wypoczywaj. Przytulam... Trzymaj się Słońce ;-)

Witam Was wszystkie, chciałam do Was dołączyć jeśli można :-)Oboje z mężem staramy się o rodzeństwo dla naszego synka i tak pół roku już zleciało i nic. Cztery cykle na clo i duphastonie a teraz sobie zrobiłam badania hormonalne. Nie mamy czasu czekać bo lata lecą nieuchronnie:-:)-:)-( Z wyników wygląda, że wszystko mam w normie ale jakoś tak pęcherzyk nie chce pękać... Mam nadzieję, że dołączenie do Waszego forum sprawi, że szybciutko zafasolkuję bo jak zobaczyłam ile Was jest to szok :szok::szok::szok: i tyle już "zaskoczyło":happy::happy::happy:

Pozdrawiam wszystkie cieplutko...
Witaj Kochana. Jak wyniki ok to i dzidzia pryjdzie. Z naszym wsparciem szybciutko zafasolkujesz :-)
@@@ sie pojawila...:(
Wredna no. Wiem co czujesz, ale obiecuje że już jutro będzie lepiej. Nowy cykl i nowa szansa :-)
Jejku jakie tu pustki!
Och moje kochane,mam ogromnego doła. :-( Czym to jest spowodowane? Jestem niby po owulce,ale aż tak.... Buuu... Boję się końca tego cyklu. Sama myśl o @ przyprawia mnie dzisiaj o łzy. Masakra!
kaisulek - co to ma być, głowa do góry. Masz myśleć pozytywnie bo pozytywne myślenie to już połowa sukcesu. Owu była, pęcherzyk pękł, będzie dobrze :-):tak: Ogarniaj się Kochana, jutro idźcie sobie na spacerek, wystaw buzie do słoneczka (oby nie padało :-D:-D:-D) i chce Cie 'przeczytać' uśmiechniętą. :tak::tak::tak::tak:
Ja właśnie biję się z myślami, czy rano zrobić test, czy nie.... Nie chcę się rozczarować..., chcę jeszcze nacieszyć się nadzieją. Trochę się cykam, a @ jak nie było tak nie ma.....
A który to dc???? Jak około @ to testuj Kochana - tak to się będziesz nakręcać w jedną lub drugą stronę.

:-):-):-) Dziewczyny zostawić Was na pół dnia a tu takie czarnowidztwa. Ogarniać mi się tu raz dwa. Wiosna idzie..... Główki do góry.....

Gosiu - ja tak zwlekam z tymi badaniami - napisz, czy sama się zdecydowałaś, czy lekarz Ci kazał je zrobić?
sama postanowiłam je zrobić, w tym miesiącu zamiast iść po kolejną receptę na clo i duphaston i zapłacić za wizytę 100zl to postanowiłam zrobić te badania - poczytałam na forum jakie mam zrobić i już. Jak na razie wyszło taniej bo 90 zl:-):-):-)

Witam Was dziewczynki!!
Widzę,że mamy tu nowe fasoleczki:-):tak::-D Gratuluję
U mnie zaczął się @ czekam jak się skończy i bierzemy się za dalsze staranka,jednak nie odkładamy staranek,przekonałyście mnie:tak:
Pozdrawiam
Miłych snów

witam staraczki:-)
mam problem: pierwszą ciąże poroniłam w 11tc:no2:(strasznie to przeżyłam)
teraz staramy sie na nowo,i tu jest właśnie ten problem. przed poronieniem miałam strasznie równe cykle a teraz....załamka próbujemy już 4 miesiąć i nic nam nie wychodzi myślałam ze w tym mieśiacu trafiłam w owul a tu przyszła @ aż 4 dni za wcześnie:crazy: co mam robić:hmm:

reklama
Do góry