reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Czesc dziewczynki. Maggie okazuje sie ze twardnieje mi macica i dlatego mialam skurcze. Musze brac nospe i lezec,strasznie sie balam jak do niego jechalam wczoraj. Milego dnia dziewczynki:)

reklama
Cześć dziewczynki!!

oj widzę, że wy tu o fasolce rozmawiacie nono... moożę przydałyby się fluidki.. UWAGA PRZESYŁAM....................................................................................................................
u mnie pogoda jak zwykle: dużo śniegu ale słoneczko czasem przebija...

Pozdrawiam FASOLOWO:blink:;-)

camelia - ja jeżeli mogę, to też sobie trochę złapię:-) dziękuję:-D

hej, witajcie popołudniowo. Moje dziecko posżło sobie podrzemać, więc mam chwilkę.
najkrotszy 30,a najdluzszy 37 choc w styczniu taka mialam nadzieje na fasolke,ze @ mi sie spoznila 3 tygodnie,lekarz powiedzial ze to wina wlasnie stresu,bo moje cykle sa w granicach normy,bo zawsze mam tak co 33-35 dni,nie wiem,czy robic test,czy nie ma sensu
rób, rób. Też Ci wysyłam fluidki....:-D:-D:-D i nich łapie kto chce ;-)

to ja tez łapię:) ;-);-);-)
Dzisiaj milam jazdę na 6 rano ( bo zapisalam sie na prawo jazdy jakis czas temu) i stwierdziłam, że najgorsze co moze byc to wstać po 5 :):) w sobotę.Teraz pojdę w slady Kubusia -Kilolka i pójdę spać:)))

Buziaki

Witajcie moje kochane Dziewuszki! ;-)
Widzę,że dzieje się tu, oj dzieje. Wszystkim zafasolkowanym GRATULUJĘ! Juz nawet nie jestem w stanie spamiętać,które z Was są tymi szczęściarami. :-)
Mam takie małe pytanko do Was. Ponieważ jak zwykle mój cykl jest długi i owulacja była dopiero w 23 d.c. to jak myślicie kiedy dobrze by było zrobić test? Dzisiaj dopiero 25 d.c. więc jeszcze muszę poczekać. Troszę mnie podszczypuje jakby w brzuszku,ale nie wiem co to może być. ehh.. Cierpliwość się przyda na najbliższy tydzień. :-D

Witam Was wszystkie, chciałam do Was dołączyć jeśli można :-)Oboje z mężem staramy się o rodzeństwo dla naszego synka i tak pół roku już zleciało i nic. Cztery cykle na clo i duphastonie a teraz sobie zrobiłam badania hormonalne. Nie mamy czasu czekać bo lata lecą nieuchronnie:-:)-:)-( Z wyników wygląda, że wszystko mam w normie ale jakoś tak pęcherzyk nie chce pękać... Mam nadzieję, że dołączenie do Waszego forum sprawi, że szybciutko zafasolkuję bo jak zobaczyłam ile Was jest to szok :szok::szok::szok: i tyle już "zaskoczyło":happy::happy::happy:

Pozdrawiam wszystkie cieplutko...

reklama
Jejku jakie tu pustki!
Och moje kochane,mam ogromnego doła. :-( Czym to jest spowodowane? Jestem niby po owulce,ale aż tak.... Buuu... Boję się końca tego cyklu. Sama myśl o @ przyprawia mnie dzisiaj o łzy. Masakra!

Do góry