reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Czesc dziewczynki. Maggie okazuje sie ze twardnieje mi macica i dlatego mialam skurcze. Musze brac nospe i lezec,strasznie sie balam jak do niego jechalam wczoraj. Milego dnia dziewczynki:)

reklama
Cześć dziewczynki!!

oj widzę, że wy tu o fasolce rozmawiacie nono... moożę przydałyby się fluidki.. UWAGA PRZESYŁAM....................................................................................................................
u mnie pogoda jak zwykle: dużo śniegu ale słoneczko czasem przebija...

Pozdrawiam FASOLOWO:blink:;-)

camelia - ja jeżeli mogę, to też sobie trochę złapię:-) dziękuję:-D

hej, witajcie popołudniowo. Moje dziecko posżło sobie podrzemać, więc mam chwilkę.
najkrotszy 30,a najdluzszy 37 choc w styczniu taka mialam nadzieje na fasolke,ze @ mi sie spoznila 3 tygodnie,lekarz powiedzial ze to wina wlasnie stresu,bo moje cykle sa w granicach normy,bo zawsze mam tak co 33-35 dni,nie wiem,czy robic test,czy nie ma sensu
rób, rób. Też Ci wysyłam fluidki....:-D:-D:-D i nich łapie kto chce ;-)

to ja tez łapię:) ;-);-);-)
Dzisiaj milam jazdę na 6 rano ( bo zapisalam sie na prawo jazdy jakis czas temu) i stwierdziłam, że najgorsze co moze byc to wstać po 5 :):) w sobotę.Teraz pojdę w slady Kubusia -Kilolka i pójdę spać:)))

Buziaki

Witajcie moje kochane Dziewuszki! ;-)
Widzę,że dzieje się tu, oj dzieje. Wszystkim zafasolkowanym GRATULUJĘ! Juz nawet nie jestem w stanie spamiętać,które z Was są tymi szczęściarami. :-)
Mam takie małe pytanko do Was. Ponieważ jak zwykle mój cykl jest długi i owulacja była dopiero w 23 d.c. to jak myślicie kiedy dobrze by było zrobić test? Dzisiaj dopiero 25 d.c. więc jeszcze muszę poczekać. Troszę mnie podszczypuje jakby w brzuszku,ale nie wiem co to może być. ehh.. Cierpliwość się przyda na najbliższy tydzień. :-D

Witam Was wszystkie, chciałam do Was dołączyć jeśli można :-)Oboje z mężem staramy się o rodzeństwo dla naszego synka i tak pół roku już zleciało i nic. Cztery cykle na clo i duphastonie a teraz sobie zrobiłam badania hormonalne. Nie mamy czasu czekać bo lata lecą nieuchronnie:-:)-:)-( Z wyników wygląda, że wszystko mam w normie ale jakoś tak pęcherzyk nie chce pękać... Mam nadzieję, że dołączenie do Waszego forum sprawi, że szybciutko zafasolkuję bo jak zobaczyłam ile Was jest to szok :szok::szok::szok: i tyle już "zaskoczyło":happy::happy::happy:

Pozdrawiam wszystkie cieplutko...

reklama
Jejku jakie tu pustki!
Och moje kochane,mam ogromnego doła. :-( Czym to jest spowodowane? Jestem niby po owulce,ale aż tak.... Buuu... Boję się końca tego cyklu. Sama myśl o @ przyprawia mnie dzisiaj o łzy. Masakra!

Do góry