reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
cześć staraczki,

witam w kończącym się weekendzie...nie było mnie raptem 1,5 dnia i co? Fasolka- ninonka- moje ogromne gratulacje kochana!

Nowo przybyłe na forum witam serdecznie.
Dziś 2 dc więc jeszcze muszę poczekać na serduszkowanie:) hihihihi. Mam nadzieję, że tym razem się uda.
Ninonka- podniosłaś mnie na duchu tymi II kreskami. Jesteśmy w podobnej sytuacji odnośnie odstawienia tabsów. Ja też niedawno i bardzo się martwię czy owu wróciła i wogóle. Ale skoro tobie się udało to i mnie może....
Jakieś rady? co robiłaś aby się jakoś wspomóc w starankach?

śpijcie dobrze....

Ninonka

Czekam na wyniki bety i trzymam kciuki :))

Beti1975

Czekam na nowy przepis :))

karo85

Udac sie uda napewno pytanie tylko w ktorym cyklu...trzymam mocno kciuki :-)

elfa75

Niezla wstrzemiezliwosc :)) Pociesze Cie ze w cyklu jak zaszlam w ciaze mielismy przymusona wstrzemiezliwosc (M wyjechal) wiec jak wrocil na chwileczke od razu go zbalamucilam z tesknoty :zawstydzona/y: co sie okazalo w dzien owu badz dzien przed w nocy dokladnie z 17/18 dc a 19 juz skok tempki :) a potem znow wyjazd hihih i okazalo sie strzalem w dziesiatke :-) na co totalnie nie liczylam (najzwyczajniej odposcilam z uwagi na inne problemy zyciowe - zmiana pracy)

Pyszczek

Moze to byla ciaza biochemiczna i odeszla z dniem @....cien szansy jest....Trzymam kciuki by nastepnym razem krecha sie wyostrzyla...Dlatego ostrzegaja by nie robic przed dniem @ bo potem rozczarowanie czesto

Marzenixx

Pamietam jak sobie pisalysmy na poczatku tutaj na staraczkach a to juz polowa stycznia....Trzymam mocno kciukasy, moze bedziesz gonic nas wrzesniowki jako pazdzierniowka :-)

Dziewczyny a ktoras z Was moze w najblizszym czasie bedzie testowa bo jak tak to sie chwalic nie moge nadazyc po tych Waszych suwaczkach :)) Ja dzis spalam od 4-6 wiec ledwo w pracy patrze na oczy, do tego dziecko kaszlalo i sie martwilam czy dac do przedszkola...

Cos dziwnego tez mi sie przyplatalo, wczoraj zrobilo mi sie niedobrze (caly w sumie dzien) ale nie zwracalam tylko sama slina a wieczorem plulam juz krwia i sie b. zmartwilam :-( mam nadzieje ze to cos podraznilam bo nie chce dopuszczac choroby mamy (miala m.in to samo jak zaczynala chorowac) :-(

Witaj Ninonka, ja również chciałabym się dołączyć do długiej listy gratulacji, życzę pozwodzenia.Pamiętam jak ja po długich wyczekiwaniach na swojego pierwszego dzidziusia, równiez zrobiłam test nieco szybciej niż data @ i wyszły 2 kreseczki, myślałam, że padnę ze szczęścia a po 9 miesiącach przyszedł na świat mój synek. Mam nadzieję, że i my wszystkie na tym wątku po kolei będziemy mogły chwalić się 2 kreseczkami i pprzeżywać wszystko wspólnie. pozdrawiam wszystkich

Czesc dziewczyny na porannej kawce..

Ja juz w pracy...

Mam cichutka nadzieje ze w tym cyklu nam sie uda, juz odliczam dni do przytulanka, 4 dni zostało, 5 - 6 do owulki...

Trzymajcie dziewczyny za mojego m, aby załatwił L-4 i aby mu poszło na rozmowie kwalifikacyjnej.. (pisałam wam wczesniej, ze w jego obecnej pracy sa zwolnienia i moj m tez traci prace)..

Zycze udanego dnia!

reklama
"Ninonka" kochana ogromne gratulacje!!Bardzo sie ciesze:-)u mnie nie ciekawie ledwo wyszlam z jednej choroby(grypa jelitowa)a od wczoraj mam zwypla grype ehh masakra.nie wiecie dziewczyny czy lepiej odlozyc starania o bobasa az wyzdrowiee czy starac sie o fasolke podczas choroby bo w sumie teraz mam dni plodne??i jak z folikiem nie koliduje to z tym ze biore jakies lekarstwa na grype??(nie sa to antybiotyki))pozdrawiam kobitki i czekam na odpowiedz:-):-)

Do góry