reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

elfa jasne, przytulajcie się:tak: jestem tego samego zdnia co maggief;-) nie ma co przesadzac..
Pyszczek dobrze rozszyfrowałaś moj nick:tak::-) Bedzie ok zobaczysz!

moje dziecko powoli dochodzi do siebie... mam nadzieje ze szybko mi wyzdrowieje

reklama
a jestes pewna kiedy masz owulacje?? mi po ostatnim 29 cyklu wyszlo ze mam owulke 11-12 dc i gin kazal sie przytulac od 10 :tak: a zawsze myslalam ze mam owulacje tak 15-19dc:szok:
moze niepotrzebnie tak zwlekasz z mężusiem heheheh :tak:

Milo Cie widziec :)) Pozdrowionka i owocnego przytulania sie bo widze owulka sie zbliza duzymi krokami

Cześć moje dziewczynki ;-) więc tak, nie będę dziękować każdej po koleji, bo nie chce zapeszać, ale podziękuje pociuchutku - jak niektóre gratulacje, zatem CICHUTKO DZIĘKUJE :-D

Wróciłam po 16:00 ze szkoły, no ale już w następny WEEKEND znów tam musze iśc :wściekła/y: niestety.

Pytacie czy 2 tygodnie wcześniej coś czułam, no właśnie nie. Dopiero tak od 2 dni tak jakoś jak nigdy wcześniej się nie czułam tam na dole, czułam jak by delikatne ukucia w okolicach lewego jajnika i żeby specjalnie nie dobrze mi było to też nie... Ale powiem tak: mimo że zobaczyłam te jak by II kreseczki i na początku nie wierzyłam to wewnętrznie czuje że to fasolka, jakoś nie wiem tak mi moje wnętrze podpowiada.

Aktualnie leże sobie w łóżku z laptopem na kolanach i pisze do Was, leże bo mam spory katarek i gardełko mnie boli, jak do jutra lepiej sie nie poczuje to ide do lekarza po jakieś leki, tylko nie wiem czy najpierw na Bete nie iśc, bo wyjazd w góry jutro odwołany więc będe miała czas
:tak:

A POWIEDZCIE MI KOCHANE CZY JAK PÓJDE DO NORMALNEGO LABORATORIUM GZIE WYKONUJĄ BDANIA NA POBRANIE KRWI I POWIEM ŻE CHCE ZROBIĆ BETE TO BEZ PROBLEMU...???

ninonka mam pytanko co do serduszkowania, bo skoro Ci się udało, to możesz zdradzić ile dni przed owulką/czy w trakcie/czy po serduszkowaliście? Pytam bo chciałabym żeby i nam się udało, i dlatego jestem ciekawa, kiedy Wam się udało "wstrzelić" :-);-)

Marzenixx a mierzysz tempkę w tym cyklu? Wzrost tempki sugerowałby że jest już po owulce.....mnie jakoś dzisiaj brzuch boli, dziwne bo nigdy nie miałam bóli okołoowulacyjnych..

ninonka - nie w każdym laboratorium robią betę. Przy przychodniach mogą nie robić i w takich małych laborkach. Natomiast jeśli masz normalne, porządne i duże laboratorium to zrobią na pewno. Ewentualnie w szpitalu jakimkolwiek. U mnie tak jest przynajmniej.

Marzenixx....hehe..ja mierzyłam ostatnie 3 cykle, ale w tym nie mierzę, tylko przez kilka dni - od dnia w którym zaczęłam robić testy owu, bo chcę tylko zobaczyc czy będzie skok tempki :tak: ale jak w następnym cyklu pójdę na monitoring, to też nie będę mierzyć. Zresztą tym mierzeniem to tyko się człowiek stresuje, bo jak przychodzi termin @ to czeka w stresie żeby tylko tempka nie spadała, a jak spadnie to już doopa, wiadomo że @ przyjdzie, i stres jest jeszcze przed @, lepiej chyba żyć w błogiej nieświadomości.. :-D

reklama
Marzenixx....hehe..ja mierzyłam ostatnie 3 cykle, ale w tym nie mierzę, tylko przez kilka dni - od dnia w którym zaczęłam robić testy owu, bo chcę tylko zobaczyc czy będzie skok tempki :tak: ale jak w następnym cyklu pójdę na monitoring, to też nie będę mierzyć. Zresztą tym mierzeniem to tyko się człowiek stresuje, bo jak przychodzi termin @ to czeka w stresie żeby tylko tempka nie spadała, a jak spadnie to już doopa, wiadomo że @ przyjdzie, i stres jest jeszcze przed @, lepiej chyba żyć w błogiej nieświadomości.. :-D

no ja sobie mierzylam jakis czas temu ale dalam rade tylko kilka dni heheh nie mam do tego cierpliwosci... wolalam isc na monitoring i wiedziec na 100% co i jak, bo tych objawow i czytania z temp czy test owu to ja nie kumam...:dry::tak:

Do góry