reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
ZAPROSZENIE NA WARSZTATY DLA MĘŻCZYZN

Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia:

DZIEŃ PIERWSZY

1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU
Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją.

2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH?
Dyskusja.

3. RÓŻNICE POMIĘDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ.
Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów.

4. NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJĄ, SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ DO
ZMYWARKI ALBO ZLEWU?
Debata panelowa z udziałem ekspertów.

5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA
Linia pomocy i grupy wsparcia.

6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY
Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych
miejscach a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego
pokrzykiwania.

7. ZAPAMIĘTYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓŹNIENIA
Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego.

DZIEŃ DRUGI

1. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ?
Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne.

2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLA ZDROWIA.
Prezentacja PowerPoint.

3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ.
Wspomnienia tych, którzy przeżyli.

4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI.
Gra na symulatorze.

5. DOROSŁE ŻYCIE - PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJĄ MATKĄ A TWOJĄ
PARTNERKĄ
Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról.

6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH.
Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe.

7. TECHNIKI PRZEŻYCIA - JAK ŻYĆ, BĘDĄC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE.
Dostępni indywidualni psychoterapeuci.

8. CHOINKA - CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY.
Telekonferencja z udziałem Świętego Mikołaja.

WITAM:-)
U mnie nie aż tak ciekawie jutro sie okaże czy wszystko dobrze bo okazało się ze mam cytomegalie i jutro się okaże czy juz ją miałam wcześniej(oby tak było bo wtedy dzidzia zdrowa będzie)czy jednak zaatakowała w ciąży(oby nie bo dzidzia będzie chora)co jutro się okaże ale z rozmową z dziewczynami i po moim wyniku pierwszym wynika że prawdopodobnie juz ją miałam wcześniej i dalego wyszło tak wysoko co teraz tylko czekać do jutra:sorry2:ale juz mi nieco lepiej bardziej jestem nastawiona że będzie dobrze:tak:

KROPTUSIU daj znac co u was:tak:

Dziewczyny, mam do was pytanie, dziś mam 11 dci i od paru dni mam upławy wskazujące na dni płodne, a dziś to już wogóle. Właśnie dziś pojawił się śluz taki przeźroczysty, bardzo rozciągliwy. Ale przecież to jeszcze za wcześnie na owulację. Jak myślicie?

U mnie nie aż tak ciekawie jutro sie okaże czy wszystko dobrze bo okazało się ze mam cytomegalie i jutro się okaże czy juz ją miałam wcześniej(oby tak było bo wtedy dzidzia zdrowa będzie)czy jednak zaatakowała w ciąży(oby nie bo dzidzia będzie chora)co jutro się okaże ale z rozmową z dziewczynami i po moim wyniku pierwszym wynika że prawdopodobnie juz ją miałam wcześniej i dalego wyszło tak wysoko co teraz tylko czekać do jutra:sorry2:ale juz mi nieco lepiej bardziej jestem nastawiona że będzie dobrze:tak:

KROPTUSIU daj znac co u was:tak:
Patrysiu będzie dobrze,trzymam kciuki.

Cześć Dziewczynki,

Podczytałam troszkę i .... Mama Sówka i Kejt - Gratulacje !!!!! Super.

Dziękuję i cieszę się, że się odezwałaś:-) super, że dzidzia rośnie choć przeziębienie to nic ciekawego:baffled:

Hey dziewczynki

Wpadne jutro poczytac pisze tylko ze lece do gina, caly dzien brzuch twardy i sie stawial a bol jakby wlasnie miala przyjsc @ do tego krzyz masakrycznie...Ide sie dowiedziec co tam jak wody i takie tam wsio od A do Z...Trzymajcie kciuki

Trzymam kciuki Kroptusiu:tak:

Na pewno się poprawi. Ja się teraz troszkę zmartwiłam bo zginął mój pies. Poszedł gdzieś i nie ma go już dosyć długo. Martwię się bo inne nasze psy wróciły a ten nie a ja go tak kocham. M pojechał go szukać.

Znalazł się. Sam przyszedł ale był gdzieś daleko bo dyszał strasznie.

Super, że piesek się znalazł i się nic nie stało:-D

Nastawinie to bardzo dużo i trzymam kciuki, żeby było w porządalku:-)

U mnie dziś od rana bieganina w pracy ehhh:wściekła/y: wczoraj jak bylismy na urodzinkach sisterki to Mężuś pojechał do domku już o 20, bo był zmęczony (11h w pracy) i troszkę było mi smutno, że mnie samą zostawił i chciałam mu to powiedzieć po powrocie, ale jak wróciłam o 21:30 to on już smacznie spał i nie miałam serca, bo na serio był zmęczony:sorry2:

i ten mam nieznacznie podwyzszony tzn jak norma jest 1,8 do 5,5 to ja mam 3,67 g/l...
wytłumacz mi to nieznacznie podwyzszony? jak rozumiem 3,67 jest wieksze od 1,8 a mniejsze od 5,5 czyli miesci sie w normie.. nie rozumiem tego nieznacznie podwyzszony.. gdyby było 5,6.. no to rozumiem pytanie ale 3,67?

co prawda nie znam sie na tym ale wydaje mi sie ze jest w normie..

Dziewczyny, mam do was pytanie, dziś mam 11 dci i od paru dni mam upławy wskazujące na dni płodne, a dziś to już wogóle. Właśnie dziś pojawił się śluz taki przeźroczysty, bardzo rozciągliwy. Ale przecież to jeszcze za wcześnie na owulację. Jak myślicie?
ja np. w tamtym cyklu sluz płodny mialam od 7dc do 18dc kiedy była owulka.. policz to jest 12 dni.. (łacznie z 7 i 18..) wiec spokojnie

gaba to oznacza ze masz dni płodne ale nie oznacza ze dzis czy jutro zajdziesz w ciaze.. to oznacza ze organizm przygotowuje sie do owulacji poprzez wydzielanie estrogenow i takie tam.. obserwuj moze byc owulacja dopiero za tydzien albe wczesniej.. najlepiej jest sie zacząc przytulac co dwa dni..
aaaa i najwazniejsze nasienie zaburza sluz na 24h.. czyli moze byc tak ze np 15dc bedzie owu bedziecie sie przytulac to 16dc moze byc znow sluz plodny..

obserwowanietylko sluzu nie da Ci 100% pewnosci kiedy była owylacja..

reklama
Witam,
nudzi mi się baaardzo :-) ale chociaż w międzyczasie podczytałam co od wczoraj naskrobałyście :tak:

Pozdraiwiam

Do góry