reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

dzieki diewczynki.. niestety tak czasem musi byc.. nie da sie inaczej.. rozwazam znikniecie na miesiac.. ale nie wiem..

Nektaryneczko mi też czasami takie myśli chodzą po głowie ale z drugiej strony ciężko mi jest tu nie zaglądać. Zrobisz jak zechcesz ale wiedz, że wszystkie tu trzymamy za siebie kciuki i wspieramy. Czasem jednak trzeba odpocząć.
Zmykam do pracy

reklama
Kochane to nie chodzi o to ze sie załamałam czy coś bo tak nie jest.. było mi przykro przez chwile i tyle.. po prostu chce wyluzować.. bede co jakis czas zagladac poczytac czy cos.. ale chce odpocząc.. troszke już długo się staramy a ja coraz bardziej o tym mysle.. nie ma dnia po owulacji bym o tym nie myślała.. nie chce takze zmuszac sie do przytulanek czy cos chociaz nigdy nie było tak, że z przymusu.. chce ochłonąć.. wydaje mi się, że mam ogromną wiedze na temat swojego ciała.. ale to jak widać nie wystarczy by zajść.. w tym miesiącu M pewnie powtórzy badanie nasienia bo mineło 3 miechy i zobaczymy.. nie mówie ze nie będę mierzyła tempki bo podejrzewam, że nawet potem bede tego stosowala jako antykoncepcji.. nie chce sie truć..

NEKTARYNKA jeśli naprawde tak czujesz to odpocznij może bedzie inne myslenie mniejsze sie nakrecanie a za tym szybsze zafasolkowanie:tak:

Na rozmowe miałam się zgłosić między 8 a 15.. Wiec byłam jakos okolo 12.. niestety sklep zamknięty więc zadzwoniłam i mają oddzwonić i pewnie sie umówić na rozmowe..
A tak dla wiadomości przyszła dzis..

Kochana przykro mi, bo myślałam, że to fasolka..ale powiem Ci, że dobrze znasz swoje ciało, bo dobrze wiedziałaś, żę to jeszcze nie teraz...

Dziewczyny wynik betki -> 134,8 mIU/ml i wg załączonej tabelki to 4-5 tydzień ciąży:-):-D:tak:

reklama
KEJT MAMA SÓWKA widze ze macie ten sam dokładnie tydzien ciąży:-)
EKSTRA!!!!!!! Znaczy że masz (kilka godzin????) młodszą fasolkę :)Patrysia mamy nawet ten sam termin!! :)):rofl2:

No właśnie ten sam termin:-) wiesz, bo mamy ten sam dzień ostatniej @, a owulację i zapłodnienie mogłam mieć troszeczkę później:-p na Krecie jest godzina do przodu:-p

Do góry