reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No kurcze Mamo Sówko jest jeszcze jedna krecha słabiutka ale jest. Zrób za kilka dni to będzie lepsza. GRATULACJE kochana. No to już następna co zaciążyła w noc poślubną. Dziewczyny jak wy to robicie?

U nas to nie w noc poslubną tylko w podróży poślubnej:-)

mamo sówko, a w ktorym dniu cyklu testowałas ile dni od terminu spodziewanej @?

Ja dziś miałam dostać @ i dziś testowałam, a betkę robiłam wczoraj, a dziś około 14 jadę po wynik:-)

reklama
Cześć dziewczynki. U mnie pogoda beznadziejna,pada od wczorajszego wieczora. Ale musze skończyć śniadanie i lecieć na zakupy żeby coś zrobić na obiadek.
Olu miłego wypoczynku :tak:
Mamo sówko II krechy jak nic :-):tak: Gratuluje serdecznie i spokojnych 9-ciu miesięcy :-)
Nektarynko trzymam kciuki za rozmowe:-)
Kroczek oby z lokatorem ;-):tak:

Witam,

Kejt i Mamo Sówko WIELKIE GRATUUULLLACJE :-)

A ja cały czas mdłości i żyganko, kurcze kiedy to się skończy? Mam już dość takiego samopoczucia :no:

Oj Nektaryneczko współczuję strasznie. Naprawdę miałyśmy wszystkie nadzieję, że i u Ciebie jest fasolineczka. Uszy do góry. Nowy cykl nowa nadzieja.
A tak poza tym to ileż my kobiety jesteśmy w stanie razy się "podnosić" po naszych "upadkach!

reklama
Do góry