reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć dziewczynki. Ja właśnie jem śniadanko i pije kawke.Miałam ciężką noc,czułam sie tak dziwnie że sie bałam co sie dzieje,albo co zacznie sie dziać.W dodatku dostałam uczulenia od truskawek:crazy:
Współczuję tego uczulenia:tak: No ale jak żeś tyle truskawek opędzlowała to się nie dziwię;-):-D:-D <żart> ;-)

Witam się pięknie :-)

Oj coś odnoszę wrażenie, że jeszcze w tym miesiącu będziemy świętować Nektarynkową fasolinkę :-D
A Agniesiak ostro się wzięła za wypatrywanie owulki! No Kochana w tym cyklu i z takim zaangażowaniem to chyba nie ma innej opcji jak nie Fasolka :-D
Życzę Wam z całego serduszka zdrowych Fasoleczek :***

A u mnie... no cóż...
Czytam Was na bieżąco, ale nie piszę bo jakoś mi tak czasu brakuje :sorry:

Ja postanowiłam, że nie będę zaczynać stymulacji hormonalnej i monitoringu u gina w przyszłym cyklu. Dam sobie jeszcze szanse. Jedziemy w sierpniu na urlop w górki to może aura i pełen luz sprawią, że się uda bez leków :tak: Przynajmniej mam taką nadzieję :sorry:

Na razie postaram się nie nakręcać tym wszystkim:-)
Wspaniale, urlop:tak: Na pewno na wakacjach Wam się uda. Bedziecie szalec do woli i nawet nie pomyslisz, ze może byc to:tak::-D
Masz rację, dajcie sobie jeszcze troszke czasu:tak::-)

Witam dziewczyny popołudniowo.
Naraeszcie pogoda się poprawiła bo już myślałam, że będzie lało i lało.

Black Opal bardzo zdrowe podejście do sprawy:tak:. Zazdroszczę Ci go.
Mi się szykuje za dwa tygodnie weselicho i kombinuję jak koń pod górę co by tu na siebie włożyć i za wiele nie wydać. Zaznaczam, że mam jeszcze 3 inne wesela w przeciągu 4 miesięcy:no:. Z jednej strony fajnie bo się wybawię ale z drugiej jak tu nie zbankrutować.
Lecę pozmywać naczynia po obiadku.
Zazdroszczę wesel, uwielbiam je:-D
My mamy w 2010r trzy:szok: i ciesze się bardzo:tak: Już bym chciała z maleństwem na nie jechać:-D
No to widzę, że normalnie u Ciebie "taneczne lata";-):-D Tyle wesel..
Ale zgodzę się, zbankrutowac można..

My dziś z rodzinką mieliśmy poprawiny wczorajszego roczku i urządziliśmy grilla, bo masę jedzenia z wczoraj zostało:-p no i byliśmy dziś z Mężusiem w sklepie i kupiliśmy nowy telewizor, bo już mi o nim marudził dość długo i już nie mogłam słuchać:-p

Dziewczynki... Nie mogę uwierzyć...
Testowałam w Urodzinki (piątek)....
Taki mam prezent... minęly 3 dni i jeszcze nie dotarlo do mnie...

kroczek-k zadnych przeczuc nie chcialam sie nakrecac - wiekszosc zrzucałam na zblizającą się @... ból podbrzusza i nabrzmiałe piersi.

I teraz jak sie zastanawialam to 1,5 tyg temu odrzucilo od fajek... a tydzien temu upilam się małą lampką wina...

Ale powiem Wam że nie moge uwierzyc... chyba uwierze dopiero jak mi wyjdzie z krwi (jutro pędzę na betę) i potwierdzi to gin ale to za jakies 2 tygodnie bo teraz za wczesnie jeszcze... jestem totalnie oszolomiona.

reklama
kroczek-k zadnych przeczuc nie chcialam sie nakrecac - wiekszosc zrzucałam na zblizającą się @... ból podbrzusza i nabrzmiałe piersi.

I teraz jak sie zastanawialam to 1,5 tyg temu odrzucilo od fajek... a tydzien temu upilam się małą lampką wina...

Ale powiem Wam że nie moge uwierzyc... chyba uwierze dopiero jak mi wyjdzie z krwi (jutro pędzę na betę) i potwierdzi to gin ale to za jakies 2 tygodnie bo teraz za wczesnie jeszcze... jestem totalnie oszolomiona.

No ja też nie mogę uwierzyć bo nic nie wspominałaś nam. Super niespodzianka. Oby więcej nas takich było. Cieszę się razem z Tobą:-)

Do góry