reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Rozumiem,że sie wkurzyłaś:-( ale trzymam kciuki za następny miesiąc

Porazka na maksa- trudno mi sie z tym pogodzic, co miesiac to samo..niby dobrze ze wogole jest @ wkoncu tyle lat bez przerwy bralam tabletki. Mialam dzisiaj sprzatac caly dom, ale mam wszystko w dupie i nie bede robic nic..

Oluś przytulam. Owulka pewnie jest tylko wiesz jak się bardzo chce to trudno to osiągnąć. Kochana naprawdę ci współczuję:wściekła/y:.

A ja się zamuliłam ciastkami czekoladowymi i teraz mi niedobrze:eek:

Nektaryneczko a co tam u Ciebie? Widziałam, że tempka spada ale nadal masz mdłości i zgagę?

Madziaas u mnie dopiero teraz się rozpogodziło ale zimno jest. Ja sprzątałam dziś w domku. A jak Ty się czujesz?

Kroptusiu melduj Kochana co tam u Ciebie bo każdy dzień twojej nieobecności wzbudza nasz niepokój. Prawda dziewczyny?

Porazka na maksa- trudno mi sie z tym pogodzic, co miesiac to samo..niby dobrze ze wogole jest @ wkoncu tyle lat bez przerwy bralam tabletki. Mialam dzisiaj sprzatac caly dom, ale mam wszystko w dupie i nie bede robic nic..

Oj Olu tulę! Przykro mi,że to dziadostwo się przypałętało. :-( Cholerna @! Ja jak czytam takie rzeczy,że Wam przykro albo łapiecie doła przez nią to się wkurzam! Ale nie na Was! Nie,nie! Na te cholerne @ i los! Wrrrrr..... Chcesz-nie możesz, nie chcesz-masz! Kur......
Ja nadal czekam sobie spokojnie póki co na @. Już 2 dni spóźniena. Z testem poczekam do soboty. Zobaczę,może wtedy zrobię. Napewno nie wcześniej. Poprostu sobie odpuściłam i nie spodziewam się fasolki. Buziaki kochane! Mykam lulu!

Nektaryneczko a co tam u Ciebie? Widziałam, że tempka spada ale nadal masz mdłości i zgagę?
kochana takie wachniecia to norma.. dzis mierzylam 20 minut wczesnij bo bardzo siku mi sie chcialo.. a ja nie robi korekt.. a mierze elektroniczny wiec jest z dokladnoscia co do 0.01 st C.. u mnie spadek to co najmniej o 1 kreche.. dzis mi sie strasznie odbijało.. az mi sie podnosiło.. zgaga mniejsza i metaliczny posmak.. dzis M mi powiedzial ze caluje sie jakby lizal metal.. mówi dobrze ze zrdzą nie zachodze.. masiakla.. w kazdym razie dzis doszedl ból podbrzusza takie cmienie jak na @.. wiec nie napalam sie..

Nektarynko ja słyszałam że taki metaliczny posmak to na fasolinkę bo w ciąży na początku to normalne.
Mówię Ci to coś musi być. Jakieś takie dziwne wrażenie mam że będzie u Ciebie fasolka. Naprawdę.

Wieczór Dobry Laski:-)
Jaki prezent bratu na ślub tak żeby przez lata pamiętał, ze to ode mnie. Zaznaczam, ze musiała bym go wysłać z lubuskiego pod Warszawę. Myślałam o albumie na zdjęcia jakiś starodawny. Jakieś inne pomysły?

Oluś testu nie robiłam i nie robię. Jakoś nie mam ciśnienia. :-) @ jeszcze nie ma. Niby boli mnie brzuch jak na @ i nie nastawiam się dlatego na mój Cudek. Ale jest coś czego wcześniej nie zauważyłam. Moja szyjka jest tak wysoko,że nie mogę jej dosięgnąć. :-p Co to może znaczyć? Mam tak od wczoraj,a @ miała być 11. Podpowiedzcie proszę.

Kochana trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła:-)

Kochana ale Ty masz silna wole- a moze to juz- jeju ale Ci zycze :) daj znac co i jak gdy bedziesz wiedziec.Dziekuje dziwewczynki za kciuki mam nadzieje, ze siem udalo, chociaz pobolewa jak na @, oj jak ja jej nie chce widziec :wściekła/y:
Dziewczyny- przylazla @- a miala byc dopiero w poniedzialek, jak myslicie moze to byc dzialanie wiesiolka, ze mi sie skrócil cykl- dopiero pierwsza ture bralam do owulki ( ktorej chyba wogogle nie ma u mnie ) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kochana trzymałam kciuki, by @ nie przyszła, ale widzę, że niestety przylazła:wściekła/y:

Oj Olu tulę! Przykro mi,że to dziadostwo się przypałętało. :-( Cholerna @! Ja jak czytam takie rzeczy,że Wam przykro albo łapiecie doła przez nią to się wkurzam! Ale nie na Was! Nie,nie! Na te cholerne @ i los! Wrrrrr..... Chcesz-nie możesz, nie chcesz-masz! Kur......
Ja nadal czekam sobie spokojnie póki co na @. Już 2 dni spóźniena. Z testem poczekam do soboty. Zobaczę,może wtedy zrobię. Napewno nie wcześniej. Poprostu sobie odpuściłam i nie spodziewam się fasolki. Buziaki kochane! Mykam lulu!

Hehe kochana no właśnie nie ma co się nastawiać, bo lepiej się miło zaskoczyć niż niemiło rozczarować:tak:

Ja dziś się nawet dobrze czuję, tylko mnie brzusio troszkę boli:wściekła/y: u nas dziś ładne słoneczko od rana:-)

Hej Kochane,

Melduję się na chwilkę. Przepraszam że się nie odzywam ale narazie nie jestem w stanie. Nie chcę przynudzać i marudzić. No i dopadło mnie przeziębienie.

Z maluszkiem wszystko ok. Rośnie sobie i jest grzeczniutki.

Dziękuję Wszystkim za pamięć. Trzymajcie się cieplutko. Buziaki.
witaj maggie i mam nadzije, ze szybko odzyskasz spokoj...nie daj sie tam i walcz o swoje cokolwiek sie dzieje:-):-):-)
Maggie kochana! Dobrze Rybuś,żeu Ciebie oki. Odzywaj się czasem. Buziaki gorące dla Was! ;-)

Oluś testu nie robiłam i nie robię. Jakoś nie mam ciśnienia. :-) @ jeszcze nie ma. Niby boli mnie brzuch jak na @ i nie nastawiam się dlatego na mój Cudek. Ale jest coś czego wcześniej nie zauważyłam. Moja szyjka jest tak wysoko,że nie mogę jej dosięgnąć. :-p Co to może znaczyć? Mam tak od wczoraj,a @ miała być 11. Podpowiedzcie proszę.
no to moze nie przyjdzie - trzymam kciuki:tak::tak::-):-):-)
Wszystkie grillują czy cio :-)
ja melduje, ze spalam sobie bo nie jestem w stanie wytrzynmac wieczorkiem...
Dziewczyny- przylazla @- a miala byc dopiero w poniedzialek, jak myslicie moze to byc dzialanie wiesiolka, ze mi sie skrócil cykl- dopiero pierwsza ture bralam do owulki ( ktorej chyba wogogle nie ma u mnie ) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
przykro mi:-:)-:)-(
no to podziwiam cie za spokoj i zycze zebys wytrwala do soboty....

reklama
Do góry