reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Nektarynko ja słyszałam że taki metaliczny posmak to na fasolinkę bo w ciąży na początku to normalne.
Mówię Ci to coś musi być. Jakieś takie dziwne wrażenie mam że będzie u Ciebie fasolka. Naprawdę.
jakos sama nie wiem przez 4 dni tempka spadla z 36,8 na 36,7 wiem ze to jeszcze nic bo w ciagu 1 doby powinna spasc o 1-2 kreski.. ale dopiero jutro moze zacznie spadac.. narazie nie wróze nic dobrego bo zaczyna mnie pobolewac podbrzusze.. a w tamtym cyklu nie bolało..
Wieczór Dobry Laski:-)
Jaki prezent bratu na ślub tak żeby przez lata pamiętał, ze to ode mnie. Zaznaczam, ze musiała bym go wysłać z lubuskiego pod Warszawę. Myślałam o albumie na zdjęcia jakiś starodawny. Jakieś inne pomysły?
album to świetny pomysl tym bardziej ze te lepsze to bez stówki nie podchodz.. przyda im sie po weselu aby zdjecia powkladac.. my akurat musielismy sobie kupic i wybralismy takitak jakby z zamszu.. kosztowal 98zł..
A wogole to witam sie porannie przy kawce:-):-):-)

ja także witam i o zdrówko pytam

reklama
album to świetny pomysl tym bardziej ze te lepsze to bez stówki nie podchodz.. przyda im sie po weselu aby zdjecia powkladac.. my akurat musielismy sobie kupic i wybralismy takitak jakby z zamszu.. kosztowal 98zł..

Stówka, ja przeglądałam oferty to takie skórzane, przekładane pergaminem to tak około 150zł.

WTAM :-)

Oluś testu nie robiłam i nie robię. Jakoś nie mam ciśnienia. :-) @ jeszcze nie ma. Niby boli mnie brzuch jak na @ i nie nastawiam się dlatego na mój Cudek. Ale jest coś czego wcześniej nie zauważyłam. Moja szyjka jest tak wysoko,że nie mogę jej dosięgnąć. :-p Co to może znaczyć? Mam tak od wczoraj,a @ miała być 11. Podpowiedzcie proszę.

kochana testuj a nie marudz:-pjak fasolka jest to juz pokaże a jak nie ma jej to tym lepiej szybciej wiedzieć niz się nakręcać no i jakby się okazało ze nie ma to lepiej ja wywołać niz miało byc taaakie spóźnienie:tak:a brzuchem mi się tu nie tłumaczyc bo każdej zafasolkowanej to jest pierwszy objaw co nie musi to byc na @;-)TESTUJ CZEKAM:-)

OLA ach ta @ a juz myślałam że się uda:sorry:

Cześć dziewczynki. Ja właśnie jem śniadanko i pije kawke.Miałam ciężką noc,czułam sie tak dziwnie że sie bałam co sie dzieje,albo co zacznie sie dziać.W dodatku dostałam uczulenia od truskawek:crazy:

Witam się pięknie :-)

Oj coś odnoszę wrażenie, że jeszcze w tym miesiącu będziemy świętować Nektarynkową fasolinkę :-D
A Agniesiak ostro się wzięła za wypatrywanie owulki! No Kochana w tym cyklu i z takim zaangażowaniem to chyba nie ma innej opcji jak nie Fasolka :-D
Życzę Wam z całego serduszka zdrowych Fasoleczek :***

A u mnie... no cóż...
Czytam Was na bieżąco, ale nie piszę bo jakoś mi tak czasu brakuje :sorry:

Ja postanowiłam, że nie będę zaczynać stymulacji hormonalnej i monitoringu u gina w przyszłym cyklu. Dam sobie jeszcze szanse. Jedziemy w sierpniu na urlop w górki to może aura i pełen luz sprawią, że się uda bez leków :tak: Przynajmniej mam taką nadzieję :sorry:

Na razie postaram się nie nakręcać tym wszystkim:-)

Witam dziewczyny popołudniowo.
Naraeszcie pogoda się poprawiła bo już myślałam, że będzie lało i lało.

Black Opal bardzo zdrowe podejście do sprawy:tak:. Zazdroszczę Ci go.
Mi się szykuje za dwa tygodnie weselicho i kombinuję jak koń pod górę co by tu na siebie włożyć i za wiele nie wydać. Zaznaczam, że mam jeszcze 3 inne wesela w przeciągu 4 miesięcy:no:. Z jednej strony fajnie bo się wybawię ale z drugiej jak tu nie zbankrutować.
Lecę pozmywać naczynia po obiadku.

reklama
Witam dziewczyny popołudniowo.
Naraeszcie pogoda się poprawiła bo już myślałam, że będzie lało i lało.

Black Opal bardzo zdrowe podejście do sprawy:tak:. Zazdroszczę Ci go.
Mi się szykuje za dwa tygodnie weselicho i kombinuję jak koń pod górę co by tu na siebie włożyć i za wiele nie wydać. Zaznaczam, że mam jeszcze 3 inne wesela w przeciągu 4 miesięcy:no:. Z jednej strony fajnie bo się wybawię ale z drugiej jak tu nie zbankrutować.
Lecę pozmywać naczynia po obiadku.
Ale masz fajnie,też bym poszła na jakieś wesele:-) Ale troszke masz ich dużo

Do góry