reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
justys witaj:-)

mezatka, ale to ze wyszedl negatywny jeszcze nic nie znaczy poki @ nie przylezie:tak:

a do mnie wlasnie dzwonila siostra ktora sylwestra spedza w Paryzu , ze stoi sobie wlasnie na wiezy Eiffla i jest przecudownie!! i tam sie wlasnie nasz kolega swojej dziewczynie przed chwila oswiadczyl!! jakie to romantyczne :-D:-D

mezatka dzięki słońce za odpowiedź. :-DTak wiem też spotkałam się z opiniami że należałoby poczekać od odtawienia tabsów 6 m-cy, czy co niektórzy 3 m-ce a niektórzy lekarze nawet mówią, żeby odrazu działać, szczególnie dla tych kobiet które miały jakie kolwiek problemy z zajściem w ciąże, bo wtedy organizm produkuje napewno jajeczka i duze prawdopodobieństwo jest do zajścia w ciąże, a nawet mnogą. A CO WY DZIEWCZYNY NA TEN TEMAT SĄDZICIE) ?????????? :-(Bo ja już teraz nie wiem jak było by najlepiej! :-(A co do ciąży mnogiej to nie obraziłabym się, ale bliźniaki by wystarczyły

katarzynka1979
właśnie testy owulacyjne, a jakie mogła byś kochana polecić?????? I jaki koszt jest ich?????? Jak je wykonywać, tzn w jakich dniach i o jakiej poze noi ile razy, codziennie?????? :blink:

Widze, że wiele nas nie ma, chyba większa część dziewczyn odpoczywa po sylwestrze. Pozdrawiam Was wszystkie i do jutra, bo ja właśnie spędziłam 3 godziny na zakończeniu mojej pracy zaliczeniowej na semestr. Jeszcze tylko obrona pracy dyplomowej w lipcu i po problemie heheh (aż się boje).

PROSZĘ O ODPOWIEDZI NA MOJE PYTANIE CO DO TESTÓW OWULACYJNYCH I OPINIE NA TEMAT STARANIA SIĘ O DZIDZIE PO ODSTAWIENIU TABSÓW 3 M-CE TEMU. DZIEKI :-D

Melduję się :tak::tak:
Robilam:-( wyszedl negatywny:wściekła/y:. Musze zmienic suwaczek i jesli @ przyjdzie jutro to cykl bedzie 27dniowy. Oki zmykam, zagladne pozniej:tak:
Przytulam mocno ;-)

Wiataj:-D

witaj :-) a co to za lek ten clostilbegyt? pierwsze slysze...:happy:
Ja też go brałam, po nim udało mi się w ciążę. Stymuluje on jajniki i pęcherzyki rosną :tak::tak:

Oj coś nie mam szczęścia jak przychodzę to już nikogo nie ma :-(

reklama
Marzenixx- super pomysl z tym watkiem :tak: tylko mam nadzieje ze znowu nas nie polacza :szok::wściekła/y:

Ja tez nie moge sie odnalesc na tamtym watku i juz powaznie mialam zrezygnowac z BB :-(

Ostatnia edycja:
Do góry