katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
może kup testy owulacyjne, pomoga określić dzień płodny.Dziewczyny ostatnio miałam 30 dniowy cykl, pomoóżcie mi i powiedzcie. Bo czytałam ostatnio że jak zaczyna się owulacja to występuje śluz w podobny do kurzego białka w surowym jajku i zaraz po jego pojwaieniu się po kilku dnich wystepuje jajeczkowanie. - CZY TO PRAWDA, MAM SIĘ TYM KIEROWAĆ???????? BO TEMPERATURY NIE CHE MI SIE MIERZYC TO TRZEBA BYĆ DOKŁADNYM I O TEJ SAMEJ PORZE, A Z MOIM SNEM JEST RÓŻNIE.
Cześć dziewczyny.
Wkrótce ja zabieram się za intensywne przytulania,mam do was pytanie
Jak często?tzn.lepiej co dzień czy co dwa dni te przytulania?No i kiedy zacząć z taką częstotliwością jaką mi zalecicie.Małpa przybyła do mnie w Wigilie,dzisiaj jest 8dc ostatni trwał 27 dni.
Kupiłam też testy Hydrex i od jutra zaczynam z nimi działać,w tamtym miesiącu mi się nie udało zafasolkować ale sugerowałam się tylko kalkulatorem dni płodnych w necie![]()
witaj,
ja mam identycznie jak Ty. @ w wigilje i 27 dniowy cykl. Kupilam testy, pomagają ustalić dni płodne. Z tymi przytulaniami i z częstotliwością to różnie słyszałam, niektórzy doradzają że co drugi dzień (zwłaszcza jesli chce sie synka). Mam książke "chłopiwc czy dziewczynka" - napisane jest w niej ze jak sie staramy o dziewczynke to mozna codziennie , byleby raz dziennie a nie więcej bo się plemniczki osłabiają... nie piszą nic o wspłżyciu co 2 dni.
wg moich obliczen i pomiarow z poprzendich cykli na podstawie testów, owu miałam przy 27 dniach 12 lub 13 dnia.
Kochane Staraczki w Nowym Roku życzę Wam tego czego najbardziej pragniecie, czyli maleńkich Fasoleczek pod Waszymi sercami i by zdrowo rosływierzę, że za rok już wielu (oby wszystkich) Was już tu nie będzie
Muszę się pochwalić... Będziemy mieć SYNKA
![]()
Gratuluję. to pewnie wybraliście już jakies sliczne imie dla syneczka?
pamiętasz czy przytulaliście się przed owu czy raczej podczas? (ciekawa jestem czy sprawdzają się metody planowania płci;-)