reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

U mnie słoneczko i chmurki na przemian... ale na razie się nie zapowiada na burzę. Wczoraj za to przeszła niezła wichura.. akurat byłam w szkole w innym mieście i mnie ominęła :tak:

reklama
No wreszcie powyżej 20 st.C na dworze.
Już mi deszcz bokiem wychodził, jedyny plus to alarm w lasach odwołany.

Witajcie:-D
Wróciłam z uczelni:tak: tzn prawie z uczelni bo na wagary poszłam:-D Zostawiłam tylko koleżance indeks i z druga poszłyśmy na pyszny obiad:tak::-)
U mnie @ na całego:tak: W tym miesiącu staramy się z testami owulacyjnymi, może pomogą:-)Tempkę też mierzę:tak:

Witajcie..

juz po weselu.. połozylam sie spac o 5 rano wstalam po 9 najpierw poszlam do wc potem zmierzylam tempke.. w sumie 36,77 ale wczoraj dalam czadu.. znieczulilam sie strasznie dopiero dzis czulam jak mnie nogi bolą.. no cóz.. tak bywa na weselach.. poza tym to ja juz odpływam... do domu wrocilismy jakos przed 18.. a poprawimy jakos do 18 mialy byc ale mnie cos brzuch bolał z przejedzenia oraz nogi..

Trzymajcie sie kochane.. dzis trzeba zgwalcic M.. bo jeszcze mam sluz płodny a na tempke dzisiejsza nie patrze..

reklama
Do góry