Nektarynka
Fanka BB :)
gratulacje..MAM PRACĘ!!!!!!!
Zaczynam po badaniach tzn tak koło 6 czerwca.
a ja dzis kupilam buciki czarne.. ładniutkie takie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje..MAM PRACĘ!!!!!!!
Ciekawa jestem co ta Gośka zrobi, przecież Tomek się w końcu dowie o dziecku. A co to było z tą Marią, przecież ona niby po poronieniu nie mogła mieć więcej dzieci a teraz jest w ciąży. Najlepiej jak pokazywali kulisy i któryś z bliźniaków rzucał się do Artura do bicia
Co do Pawła to może tak być bo matka Majki przyjdzie do niego po pomoc. Z tego co kiedyś oglądałam, to zapowiada się romans Marka z Grażyną. Tak bynajmniej wywnioskowałam z tego jak pokazują w kulisach. Co do romansu Hanki z JaroszymNom.. ja to myślę, że będzie tak: hanka będzie miec romans z jaroszym bo Marka ciągle w domu nie będzie. Gośka powie o ciąży Tomkowi i będą razem. Marta będzie wreszcie ze swoim sąsiadem, bo choc mówi, że to tylko przyjaź, ja myślę, że czuje inaczej. A Kaśka i ten pan dyrektor ze szkoly.. hm.. napewno nie będa razem. Mąż przebaczy zdradę Kaśce i wszystko sie ułozy. A Paweł będzie z Majką.. tylko jeszcze o tym nie wie
Obecnie wiem, ze bratowa ma malutki zapas, ja bym miała wizytę u doktora tak ok września to potrzebuję tak ok 30 sztuk.
Dzięki jak co to skorzystam.
Narazie nie dziękuje bo kurna co to będzie to jeszcze nie wiem. Nigdy w markecie nie pracowałam.
Witam się z rańca
Oj Kroptusiu zmieścisz się zmieścisz w te krzesełeczko a jak nie to przyniosą Ci drugie, większe
U mnie drugi dzień tempka 36,6 także już zero nadzieji w tym cyklu. Kupię sobie teraz chyba testy owólacyjne..
Witajcie dziewczynki!
Na wizycie spoko. Pani doktor się ze mnie śmiała,że bałam się przyjść. Poza tym mój organizm zaczął w końcu jakoś w miarę normalnie funkcjonować. Mam nadal brać Bromka,ale w 13 dc pęcherzyk miał już 16 mm. Dzisiaj 15 dc więc pewnie niedługo owulka. M na badania za tydzień idzie i wtedy się wszystko okaże.
Śliczne brzuszki! Kroptusiu Twój to mega wielki w 10 tc.
Kochanie ja mogę Ci polecić PUFAS. Dobry środek na grzyb, pleśń i mchy. Po usunięciu pleśni proponuję zaizolować ścianę folią w płynie i ocieplić. W pokoju pomaluj ścianę specjalną farbą na plamy,a później normalną farbą akrylową do ścian. Może wtedy więcej się to świństwo nie pokaże.
Daj znać kochana jak tam po wizycie. Trzymam bardzo mocno kciuki!
Twój też śliczny! ;-)
No a ja Kochane kupiłam lody big milki i kg truskawek i jak m wróci z pracy to zrobimy sobie na m jak miłosc koktajl:-)
MAM PRACĘ!!!!!!!
Gratulację Kochana!!
ja jutro na 11 jadę na rozmowę kwalifikacyjną do miejscowości obok. Poszukują tam pracownika socjalnego.
sama już nie wiem..
jak z tą owulka jest.. chyba kupie sobie testy owulacyjne
U mnie brak tempki więc @ zawita..:-(ale to nic niech szybko przychodzi i staranka ciągniemy dalej
A może któras z Was miala znajomą, ktora nie miała podwyższonej tempki a była w ciązy..eh
A czy możliwe byłoby zajście w ciąże teraz? Tzn w 26dc? chyba nie Bo my ostatnio z M fikamy codziennie ale już przeciez nieplodne dni bo przed @..