reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Narobiłam sobie z moim M koktajlu z truskawek:-D Pychotka ;-) Dzisiaj dostawałam same gratisy,kupiliśmy truskawki to pan mi dorzucił jeszcze garść bo to dla dzidziusia,a jak kupowaliśmy na działkach kg czereśni to pan mi dał drugie kg do drugiej reklamówki :-D

reklama
Narobiłam sobie z moim M koktajlu z truskawek:-D Pychotka ;-) Dzisiaj dostawałam same gratisy,kupiliśmy truskawki to pan mi dorzucił jeszcze garść bo to dla dzidziusia,a jak kupowaliśmy na działkach kg czereśni to pan mi dał drugie kg do drugiej reklamówki :-D

No proszę z brzuszkiem można wiele wskórać:-)

Witajcie dziewczyny:-D przepraszam, ale dopiero teraz mam chwilkę, żeby napisać, bo strasznie dużo się działo przez te pare dni:tak:

Mamo Sowko Wszystkiego Dobrego na nowej drodze Życia!!!
Mamo Sowko- WIELKIE GARTULACJE I DUZO SZCZESCIA I MILOSCI!
Mamo Sówko wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze życia!:-)
Powodzenia w tym najwazniejszym dniu..
To Gratuluję, i życzę żebyś była codziennie tak szczęśliwa jak dziś i dużo szczęścia i nadziei na Nowej Drodze Życia. I dużo fasolek:)
Mamo Sówko wszystkiego dobrego,życze dużo szczęścia i miłości:-)Dziś twój dzień
Kochanie wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze! Owocnej nocy poślubnej! I szczęścia przez całe, już wspólne, życie z Mężulkiem!
Mamo Sówko - ja również dołączam do życzeń dla Ciebie i Wacka :-) Szczęścia, Miłości, Pogody Ducha, Spełnienia Marzeń i oczywiście Fasoleczek :-):-):-) Niech ten dzień będzie jednym z najpiekniejszych w Waszym wspólnym życiu.
Mama_Sówka
1. Bądźcie wierni swoim ciałom,
niczym wzniosłym ideałom.
2. Nie budujcie muru z cegły,
w tym jedynie murarz biegły.
3. Pamiętajcie o rocznicach,
nie świętujcie ich przy pizzach.
4. Dręczy Was chrapanie nocą?
Można szturchnąć, tylko po co?
5. Gdy różnica zdań dość spora,
wynajmijcie mediatora.
6. W namiętności co dzień trwajcie,
gdy przygasa rozpalajcie.
7. Gdy Wam zgody nic nie bełta,
nie zarobi terapeuta.
8. U sąsiadki wrót nie stójcie,
tajemnice swe szanujcie.
9. Niech nie martwi Was frasunek,
na frasunek dobry trunek
10. A gdy siwe obie głowy
- damy Wam poradnik nowy.
Kochana wszystkiego naj!!:tak::-D Dziś wielki dzien..:tak::-D Miłości i fasolki zyczę!!:-)

MAMO SÓWKO - Wszystkiego co najpiękniejsze!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA ABY WAM MARZENIA SIĘ SPĘLNIŁY I PIENIĄŻKÓW NIGDY NIE ZABRAKŁO:tak:
Mamo Sówko niedługo oczepiny bo to już ta godzina.Wszystkiego Najlepszego i pomyślności na tej nowej drodze życia.
MAMA SÓWKA ciekawe jak wesele

Kochane z całego serduszka dziękujemy za życzenia i mam nadzieję, że wszystko to się spełni:-) rzeczywiście był to najpiękniejszy dzień w moim dotychczasowym życiu:-) wybawiliśmy się do rana w domku byliśmy o 7 rano, a wstaliśmy o 14:21:-p wszystkim się podobało:-) hehe i żadnego stresu nie miałam w kościele to cały czas się uśmiechaliśmy tylko na przysiędze się skupiałam, żeby się nie pomylić, a jak miałam wypić wino (bo nie piję) to się tak skrzywiłam, że będzie mega ubaw na płytce:-p a fryzjerka powiedziała, że jeszcze nigdy przed weselem nie widziała w domu takiej luźnej atmosfery:-D świadków też mieliśmy jajcarzy, więc cały czas było śmiesznie:-D wrzucam parę fotek:-D
DSC03012.jpgDSC03025.jpgDSC03037.jpgDSC03044.jpgDSC03054.jpgDSC03062.jpg
DSC03058.jpgDSC03070.jpg

Witajcie dziewczyny
Jestem nowa więc wyrozumiałości :)
o co chodzi?
czy ktoś miał podobną sytuacje ?

Witaj kochana:-) ja niestety nie miałam takiej sytuacji, ale powinnaś jak najszybciej iść do ginka:tak:

Witam serdecznie,
od niedzieli również należę do szacownego grona starających się w 2009 roku ;).
Pierwszy miesiąc to takie starania się na wariacich papierach :), a potem zacznę myślec o liczeniu dniu i innych takich :)
Pozdrówka i życzcie powodzenia :)

Witam serdecznie:-D

MAM PRACĘ!!!!!!!
Zaczynam po badaniach tzn tak koło 6 czerwca.

Gratuluję kochana z całego serca...praca to ważna sprawa:tak:

Mama Sówka - jak tam u Ciebie już żono?

Powiem, że cudownie czuję się jako żona:-) niby jest tak samo (bo już mieszkaliśmy razem), ale jednak milion razy lepiej:-) Mężuś dziwnie wygląda z obrączką na palcu, ale też lepiej, no i musi się przyzwyczaić, bo mu jeszcze przeszkadza:-p

Żeby było więcej dobrych wiadomości -> od czwartku zaczęliśmy staranka i na Krecie będziemy dalej się starać:-)

Dziewczyny cudowne brzuszki:-)

Ostatnia edycja:
Mamo Sówko super zdjęcia. Naprawdę wyglądacie na rozluźnionych. Starajcie się jak najmocniej.

Mamo sówko.. gratulacje i zycze szczescia na nowej drodze zycia.. widze ze nasz taki sam kolor włosków jak mój.. no może mój ciut jasniejszy..

Mamo Sówko super zdjęcia. Naprawdę wyglądacie na rozluźnionych. Starajcie się jak najmocniej.

Mamo Sówko piękne zdjęcia :-)

Dziękujemy:-) Mężuś mi tu podpowiada, że będziemy się starać i to bardzo:-D
Aha nie wiem jaki będę miała dostęp do neta na Krecie, więc nie wiem jak Was potem nadrobię, bo już teraz mi było ciężko:-p

reklama
Do góry