reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
No a ja Kochane kupiłam lody big milki i kg truskawek i jak m wróci z pracy to zrobimy sobie na m jak miłosc koktajl:-)

no ja wlasnie zrobilam obiadek z mlodej kapustki i jajeczek sadzonych do tego mlode ziemniaczki a na deser galaretka wlasnie z truskawkami i bita smietana :-)...ja sie zajadam sniezka, codziennie musi byc jedna by bym nie zasnela :-p hyhy a kg leca ale co tam :-p no i tradycyjnie butelka nestea codziennie szczegolnie ze mega promocja:-)

same pyszności:-)ja zjadłam gołabki na obiad i odrazu lepiej mi jest tzn.mdłości przszły bo przed obiadem leżałam z miską:baffled:

MAM PRACĘ!!!!!!!
Zaczynam po badaniach tzn tak koło 6 czerwca.

GRATULACJE WIELKIE:-)

Sklep ale jak na to to i tak płacą powyżej najniższej krajowej.
Musze zarobić sobie na prawo jazdy:-p

Tak Was podczytuje i podczytuje... i sama już nie wiem..
jak z tą owulka jest.. chyba kupie sobie testy owulacyjne:tak::-)
U mnie brak tempki więc @ zawita..:-(ale to nic niech szybko przychodzi i staranka ciągniemy dalej:-D
A może któras z Was miala znajomą, ktora nie miała podwyższonej tempki a była w ciązy..eh:sorry:
A czy możliwe byłoby zajście w ciąże teraz? Tzn w 26dc? chyba nie:-D Bo my ostatnio z M fikamy codziennie ale już przeciez nieplodne dni bo przed @..:-)

No właśnie ja mam przecież czereśnie!:-D

Ale chyba zbiera się u nas na jakieś małe BU BU z nieba...

A, mój M ma nadal zwolnienie, coś nie tak mu się w tej stopie układa. Trzy miesiące z chłopem w domu można zwariować:crazy:

A poza tym mam problemy z zarejestrowaniem się do lekarza i nie mam przez to Duphastonu. Teraz muszę po znajomych rozpakowanych ciężarówkach popytać się coby nie miały coś na stanie odsprzedać. Pół roku ma być leczenia, żeby mieć tam inne bezpłatne badania a tu dupa blada, leczenie może być przerwane przez tych pieprz. komuchów. Po durną receptę muszę mieć zarejestrowaną wizytę:wściekła/y:

reklama
Do góry