reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witajcie dziewczyny
Jestem nowa więc wyrozumiałości :)

Wpadam w szał i nie potrafie sobie z tym poradzić, a chodzi o to że jak wy, ja z mężem też już od roku intensywnie pracujemy nad @. Raz się niemal udało ale poroniłam w końcu drugiego miesiąca.
Po pół roku starań znów ziareno zostało zasiane. Oczywiście pełnia szczęścia, mąż w skowronkach ale pojawił się problem dzień po spodziewanej miesiące dostałam bardzo intensywne krwawienie które trwa już drugi dzień ale co dziwne (no chyba że nie koniecznie) robiny dziś test jest pozytywny i szyjka macicy jest podkurczona. Wiem że muszę iść do lekarza i jutro ide ale .......
o co chodzi?
czy ktoś miał podobną sytuacje ?

biegiem do lekarza albo pogotowie bo to moze byc samoistne poronienie :-( przy takowym testy jeszcze wychodza pozytywne nim hormon Beta hcg spadnie, moze masz za niski progesteron i krwawisz, nie powinnas czekac od razu bym szla

Ja mam auchan prawie pod nosem,a będe na zakupach jak mój M wróci z pracy więc zerkne może gdzieś szukają;-)

wrrr a ja sie wlasnie chce wybrac a u mnie to cala wyprawa autobusem :-) a zmieniajac temat jestem w szoku bo zobaczylam ze juz na lipcowkach sie dziewczyna rozpakowala :szok: na czerwcowkach 1 maja tez :-) jejku moze warto wczesniej cos pokupowac troszku

Ja się przerzuciłam na tuniki,troche ich miałam.No ale teraz zaczynam kupować nowe bo tamte są małe;-)

no ja wlasnie dzis ogladlam na allegro bo tylko w dzinsy jeszcze wchodze swoje a bluzki zadne :-)

pamietaj nowy cykl nowa nadzieja.. bedzie dobrze..

kochana musisz byc wytrwala.. moze te leki spowodowaly opoznienie.. ciezko to stwierdzic..

a moze warto ocieplic sciane ale od wewnatrz wiem ze tak da rady tylko nie wiem czy to wyjdzie dobrze..

sledze Twoj cykl widze ze owu jeszcze nie bylo a tak sie martwilas ale moze byc tak jak mc temu tego 13 dc, bede trzymac kciuki za owocne przytulanki, mam nadzieje ze juz dzialacie na wszelki :-)

biegiem do lekarza albo pogotowie bo to moze byc samoistne poronienie :-( przy takowym testy jeszcze wychodza pozytywne nim hormon Beta hcg spadnie, moze masz za niski progesteron i krwawisz, nie powinnas czekac od razu bym szla

wrrr a ja sie wlasnie chce wybrac a u mnie to cala wyprawa autobusem :-) a zmieniajac temat jestem w szoku bo zobaczylam ze juz na lipcowkach sie dziewczyna rozpakowala :szok: na czerwcowkach 1 maja tez :-) jejku moze warto wczesniej cos pokupowac troszku

no ja wlasnie dzis ogladlam na allegro bo tylko w dzinsy jeszcze wchodze swoje a bluzki zadne :-)

sledze Twoj cykl widze ze owu jeszcze nie bylo a tak sie martwilas ale moze byc tak jak mc temu tego 13 dc, bede trzymac kciuki za owocne przytulanki, mam nadzieje ze juz dzialacie na wszelki :-)
Cześć Kroptusiu,jak się czujesz??
Kurcze ja już zaczynam właśnie myśleć co będzie jak ja wcześniej jak to napisałaś sie rozpakuje:-) Czekam na wizyte w czwartek i mam nadzieje,że wszystko jest dobrze,bo często przed wizytą mam myśli że może będzie szpital czy coś:baffled:

NEKTARYNKA oby urósl:tak:ps. nowe okularki nowa ty:-)

dokladnie oby urósl.. troszke martwi mnie bo to juz 11dc a dopiero 9mm z racji takziej iz prawidłowo pecherzyk rosnie 2mm na dobe to pojutrze moze bedzie 13mm to nadal mało.. a ostatnio owulka byla 13dc teraz moze bedzie ciut pozniej.. zobaczymy

Ja w dżinsy nie wchodze:no: Ale kupiłam sobie leginsy i takie spodnie dresowe za kolana więc w tym chodze :-)

reklama
Do góry