reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
witam -a mi wrocil humor...i pozytywne myslenie- a moze sie udalo?..taki spokoj juz jest we mnie..i czkenie..dzis 23 dc- za 3-4 dni testuje...
Kochana u mnie 24dc:tak::-) ale brak objawów. Jedynie tempka 37,0. Ale przed @ spada więc to jeszcze nie oznaka. W sumie serduszkowaliśmy tylko dwa razy 16dc i było chyba juz po owólce więc się nie nakręcam,ale od następnego cyklu to damy czadu z M:tak::-D

Kochana u mnie 24dc:tak::-) ale brak objawów. Jedynie tempka 37,0. Ale przed @ spada więc to jeszcze nie oznaka. W sumie serduszkowaliśmy tylko dwa razy 16dc i było chyba juz po owólce więc się nie nakręcam,ale od następnego cyklu to damy czadu z M:tak::-D
kochana wszyscy wiedza ze serduszkowaliscie tylko dwa razy po owulce w 16dc.. nie musisz tego tak powtarzac.. i wiemy takze ze nie ma objawow..:-)

ogólnie dobrze od wczoraj nie brudziłam:-)ale troche wczoraj pobolewał mnie i kręgosłup ale tak jest dobrze:tak:

Wiem że to szybko i wogóle wiem że przy drugiej ciąży brzusio szybciej wyskakuje ale normalnie się aż z M dziwimy że tak szybko bo to jest 7 tydzien:tak:to jest brzusio po śniadanku;-)
Śliczny brzusio :-)

ogólnie dobrze od wczoraj nie brudziłam:-)ale troche wczoraj pobolewał mnie i kręgosłup ale tak jest dobrze:tak:

Wiem że to szybko i wogóle wiem że przy drugiej ciąży brzusio szybciej wyskakuje ale normalnie się aż z M dziwimy że tak szybko bo to jest 7 tydzien:tak:to jest brzusio po śniadanku;-)

szybko szybko to moj z 10tc a z 14 mam w albumie, nie udalo mi sie ukryc w pracy jak planowalam :-)

picture4620.jpg

nie masz za co przepraszam.. ale praktycznie co dzien o tym czytam jak nie tu to tam.. dlatego zrwocilam uwage.. przepraszam jesli urazilam

hyhy czyzby napiecie przedowulacyjne :-) ?? Zartuje oczywiscie i sle buziaczki, ciekawe jak ten cykl przebiegnie, trzymam kciuki, wykresik w ostatnim cyklu mialas ladny widac owulke wiec mam nadzieje ze w koncu ktorys bedzie owocny :-)

szybko szybko to moj z 10tc a z 14 mam w albumie, nie udalo mi sie ukryc w pracy jak planowalam :-)
wow spory.. ciekawe jaki ja bede miala.. bo powiedziałam M ze swoim rodzicom bedzie musial to powiedziec tzn ze mna.. ale on bedzie gadac.. bo ja jakos boje sie tesciowej. nigdy nie wiadomo jak zareaguje.. ciezko wyczuć.. a na syncia moze pokrzyczeć..
hyhy czyzby napiecie przedowulacyjne :-) ?? Zartuje oczywiscie i sle buziaczki, ciekawe jak ten cykl przebiegnie, trzymam kciuki, wykresik w ostatnim cyklu mialas ladny widac owulke wiec mam nadzieje ze w koncu ktorys bedzie owocny :-)
eee nie.. wiesz zaczyna jajnik bolec w sumie juz wczoraj.. a dzis prawie sie zwinelam w klebek.. poza tym wydaje mi sie abym miala sluz zabarwiony krwia.. tan taki leciutko brazowy.. ale nie jestem pewna..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry