Dzięki! Coraz bardziej chce żeby były dwie mimo, że czuję mało prawdopodobieństwo ( pisałam już wcześniej jak to mogło wyjść czyli 6.05 i coś wleciało do środka)Tyyska trzymam kciuki:-)
asmin też trzymam kciuki by jutro wyszły dwie krechy:-)
reklama
Badania krwi nie robiła, a test przeprowadziłam wieczorem. Do lekarza jestem umówiona na 05.06, ba jak byłam w piątek i mówiłam co i jak to powiedziałam, żebym przyszła za dwa tygodnie, bo może być wiele powodów braku@.ja tez trzymam kciuki daj znac oby były ||, a jak nie beda, to nie nie przejmuj i do lekarza odrazu. zcasem jest tak, ze za malo jest w moczu hcg zeby test wykrył. a moze zrobiłabys badanie krwi?
Dziękuję bardzo!:-)
Dobra ja już uciekam! Dobranoc
Ostatnia edycja:
Agniesiak85
Fanka BB :)
Witajcie poniedziałkowo Laski
My z M juz na pewno zaczynamy staranka od następnego miesiąca.. dzis zmierzyłam tempke i było 36,6:-( więc dupa zbita a nie Fasolka.
Pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki za każda z osobna
My z M juz na pewno zaczynamy staranka od następnego miesiąca.. dzis zmierzyłam tempke i było 36,6:-( więc dupa zbita a nie Fasolka.
Pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki za każda z osobna
Cześć Dziewczynki!
Powtórzyłam dzisiaj test z rana i jedna kreska. @ dalej nie ma i się nie zapowiada. Nie wiem co się dzieje, bo jeszcze te bóle podbrzusza. A do lekarza dopiero 5.06.
Agniesiu nie martw się. Głowa do góry! Fasolka trafi się w najmniej spodziewanym momencie.:-)
Powtórzyłam dzisiaj test z rana i jedna kreska. @ dalej nie ma i się nie zapowiada. Nie wiem co się dzieje, bo jeszcze te bóle podbrzusza. A do lekarza dopiero 5.06.
Agniesiu nie martw się. Głowa do góry! Fasolka trafi się w najmniej spodziewanym momencie.:-)
Agniesiak85
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki!
Wiem, wiem Kochana:-)
Koniecznie do lekarza asmi21. Da Ci coś na wywołanie @ jak do tego czasu nie przyjdzie. Już niedługo 5 czerwca i się wszystkiego dowiesz co i jak.
Trzymam kciuki by @ jak najszybciej się pojawiła i żebyście mogli znów rozpocząć staranka:-)
Koniecznie do lekarza asmi21. Da Ci coś na wywołanie @ jak do tego czasu nie przyjdzie. Już niedługo 5 czerwca i się wszystkiego dowiesz co i jak.
Trzymam kciuki by @ jak najszybciej się pojawiła i żebyście mogli znów rozpocząć staranka:-)
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Cześć dziewuszki. Agniesia nie ma się co łamać ja też nie jestem teraz zafasolkowana ale czekam na @ i w przyszłym miesiącu zaczynamy od nowa.
Asmi powiem ci szczerze, że to opóźnienie może mieć przyczynę w antybiotyku który brałaś. Znam takie przypadki, że przy takich lekach wszystko się przestawia o kilka dni. Ale może wybierz się jednak do lekarza.
Laseczki ja dziś się biorę za usuwanie pleśni ze ściany. Mam jedną ścianę domu od strony sąsiada która nie jest ocieplona i zimą wychodzi mi na niej pleśń. Już nie wiem co mam robić. Na razie zetrę ją Domestosem ale zapewne na jesieni się ona odnowi. Któraś może zna skuteczne sposoby na ten problem?
Asmi powiem ci szczerze, że to opóźnienie może mieć przyczynę w antybiotyku który brałaś. Znam takie przypadki, że przy takich lekach wszystko się przestawia o kilka dni. Ale może wybierz się jednak do lekarza.
Laseczki ja dziś się biorę za usuwanie pleśni ze ściany. Mam jedną ścianę domu od strony sąsiada która nie jest ocieplona i zimą wychodzi mi na niej pleśń. Już nie wiem co mam robić. Na razie zetrę ją Domestosem ale zapewne na jesieni się ona odnowi. Któraś może zna skuteczne sposoby na ten problem?
Dziękuję bardzo! Też już nie mogę się doczekać @.Wiem, wiem Kochana:-)
Cześć Kochana! Do lekarza idę na pewno tylko muszę czekać jeszcze kilka dni.Cześć dziewczynki:-)
Asmi leć koniecznie do lekarza
reklama
Podziel się: