reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
ja tez trzymam kciuki :):) daj znac:) oby były ||, a jak nie beda, to nie nie przejmuj i do lekarza odrazu. zcasem jest tak, ze za malo jest w moczu hcg zeby test wykrył. a moze zrobiłabys badanie krwi?
Badania krwi nie robiła, a test przeprowadziłam wieczorem. Do lekarza jestem umówiona na 05.06, ba jak byłam w piątek i mówiłam co i jak to powiedziałam, żebym przyszła za dwa tygodnie, bo może być wiele powodów braku@.
Dziękuję bardzo!:-)

Dobra ja już uciekam! Dobranoc

Ostatnia edycja:
Witajcie poniedziałkowo Laski:-p
My z M juz na pewno zaczynamy staranka od następnego miesiąca.. dzis zmierzyłam tempke i było 36,6:-( więc dupa zbita a nie Fasolka.
Pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki za każda z osobna:tak:

Cześć Dziewczynki!
Powtórzyłam dzisiaj test z rana i jedna kreska. @ dalej nie ma i się nie zapowiada. Nie wiem co się dzieje, bo jeszcze te bóle podbrzusza. A do lekarza dopiero 5.06.

Agniesiu nie martw się. Głowa do góry! Fasolka trafi się w najmniej spodziewanym momencie.:-)

Cześć Dziewczynki!
Powtórzyłam dzisiaj test z rana i jedna kreska. @ dalej nie ma i się nie zapowiada. Nie wiem co się dzieje, bo jeszcze te bóle podbrzusza. A do lekarza dopiero 5.06.

Agniesiu nie martw się. Głowa do góry! Fasolka trafi się w najmniej spodziewanym momencie.:-)

Wiem, wiem Kochana:tak::-)
Koniecznie do lekarza asmi21. Da Ci coś na wywołanie @ jak do tego czasu nie przyjdzie. Już niedługo 5 czerwca i się wszystkiego dowiesz co i jak.
Trzymam kciuki by @ jak najszybciej się pojawiła i żebyście mogli znów rozpocząć staranka:-)

Cześć dziewuszki. Agniesia nie ma się co łamać ja też nie jestem teraz zafasolkowana ale czekam na @ i w przyszłym miesiącu zaczynamy od nowa.
Asmi powiem ci szczerze, że to opóźnienie może mieć przyczynę w antybiotyku który brałaś. Znam takie przypadki, że przy takich lekach wszystko się przestawia o kilka dni. Ale może wybierz się jednak do lekarza.

Laseczki ja dziś się biorę za usuwanie pleśni ze ściany. Mam jedną ścianę domu od strony sąsiada która nie jest ocieplona i zimą wychodzi mi na niej pleśń. Już nie wiem co mam robić. Na razie zetrę ją Domestosem ale zapewne na jesieni się ona odnowi. Któraś może zna skuteczne sposoby na ten problem?

Wiem, wiem Kochana:tak::-)
Koniecznie do lekarza asmi21. Da Ci coś na wywołanie @ jak do tego czasu nie przyjdzie. Już niedługo 5 czerwca i się wszystkiego dowiesz co i jak.
Trzymam kciuki by @ jak najszybciej się pojawiła i żebyście mogli znów rozpocząć staranka:-)
Dziękuję bardzo! Też już nie mogę się doczekać @.

reklama
Do góry